Şimdi Ara

Doğal Yaşam Alanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeri neresi tam bilemedim, gezilecek yer değil doğal yaşayacak yer arıyoruz bir kaç arkadaş, mesela izmir civarı olabilir.

Bir çok şeyi kendimiz yetiştirecek alanı olan, çevre faktörlerinden fazlası ile etkilenmeyecek bir yer, acaba önerileriniz var mı?.

Ben senelerdir mordoğan diyordum ama onuda liste dışı bıraktım, aliağanın tam karşısından olmasından dolayı.

• belirli bir müddet için mi yoksa tamamen yerleşmek için mi dostum orasını biraz açar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4

belirli bir müddet için mi yoksa tamamen yerleşmek için mi dostum orasını biraz açar mısın?

Tamamen yerleşmek için, onun için buraya sordum eğer gezi gibi olsa idi ilgili bölüme açacaktım konuyu, artık emekliyiz şehirde yaşamak istemiyoruz, her yer eksoz dumanı, vede kanserojen gıda dolu.
  • güzel yer bulursan bize de söyle abi
    benimde hayalim öyle bir yer
    eğer karadeniz taraflarını düşünürsen ladik çok yeşil temiz bir yerdir
    antalyanın korkuteli ilçeside güzel geçen yıl gittim 1000 rakımı var havası serin yayla ilçesi deniyor, toprak verimli hava güneşli, temiz, araziler geniş. antalyaya bir saat
  • karabük ovacık
  • İstediğim zaman zıpkınla avlanabileceğim tertemiz ve karmaşadan uzak bir deniz kenarını hayal ediyorum. İzmir/ege taraflarında bir yerlere yerleşmek benim emeklilik hayalim (tabi önce iş bulmam lazım :) )
    Ayrıca batı karadeniz tarafınıda tavsiye ederim , çam ormanları ve dağ havası almak isterseniz mengen harikadır
  • yirmi senede ovacık da kalmaz. yani mekan değişikliğe uğrar. değişikliğin birinci faktörü insandır. önce insan sayısı çoğalır sonra çevre değişikliğe uğrar. ev alma komşu al, her güzelin bir kusuru olur, ava giden avlanır gibi gerçekler de var. biraz baktım da heybeli ada önerebilirim. şehire hem yakın hem de egzos ve her türlü gürültüden uzak. ada sakini de sorun çıkarmazsa tamamdır. yalnız yazın terkedeceksin..

Doğal Yaşam Alanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 28 Nisan 2012; 2:51:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • doğal yaşam denen şeyi bi türlü anlamıyorum. evrenin içinde bulunan her şey doğal değil midir? karbondioksit dolu hava, radyasyon, yere atılan çöpler. hepsi doğanın içindedir ve doğaldır.
    cümleler yanlış kullanılınca tutamıyorum kendimi, takıntım var
  • Ben yere çöp atılmasını doğal karşılamıyorum, hayatımda yere çöp atmadım, eğer dünyada insan olmasaydı yapay pislikler, çöplerde olmayacaktı, elimde çöp varsa atacak yer bulamazsam eve getiririm.

Ben daha çok izmir civarında arıyorum, 2000 tl emekli maaşı ile rahat geçinebileceğim, küçük bir ev alabileceğim etrafta sık sık ev olmayan en yakın evin 500 metre ilerde olacagı, havası - suyu - insanı düzgün bir yerler.
    İzmir içinde bana göre yaşanacak yer kalmadı, daracık sokaklara ne yazın nede kışın nefes alamıyoruz.
  • marmarisi düşündünüz mü? enfes çamlık koyları var. gerek sahilde gerekse ormanlık alanlarda doğa ile içiçe köyler var.

izmirde urla kıyıları düşünülebilir güneye bakan. ama marmarisi bir araştırın derim.

akdeniz aşırı nemli hiç inmeyin.

karadeniz güzel ama kışın donarsınız orada
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4

marmarisi düşündünüz mü? enfes çamlık koyları var. gerek sahilde gerekse ormanlık alanlarda doğa ile içiçe köyler var.

izmirde urla kıyıları düşünülebilir güneye bakan. ama marmarisi bir araştırın derim.

akdeniz aşırı nemli hiç inmeyin.

karadeniz güzel ama kışın donarsınız orada

gidip görmedim ama marmaris hakkında ben de olumlu şeyler duyuyorum çevremden.
    akdenize inmişliğim var. ama sıvılaşmış bir şekilde döndüm istanbul'a. kesinlikle yaşamak için uzak durulası bir bölge.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.