Şimdi Ara

DOĞAN GRUBUNDA SKANDAL !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kanal D'de magazin programında Hürriyet'te parayla haber yapıldığı söylendi, yayın kesildi.

KANAL D Televizyonu’nda 9 Kasım’da yayınlanan Müge Anlı ve Pakize Suda’nın sunduğu “Dobra Dobra” adlı programa katılan magazinci Mehmet Şehirli, “Hürriyet gazetesindeki bir magazin muhabiri, bir sanatçıdan ayda 2 bin dolar maaş alıyordu ve bunu da gazetenin üst yönetimi biliyordu” iddiasında bulununca yayın aniden kesildi.

Şehirli, Pakize Suda’ya şöyle dedi: “Büyük bir gazetenin genel yayın yönetmen yardımcısına, magazin müdürü para karşılığı haber yaptığını söyledim. Genel yayın yönetmen yardımcısı da, bana “Sen o çocuğun kaç lira maaş aldığını biliyor musun? Ne yapsın karşılığını verdi” dedi.

Pakize Suda bu açıklamaya çok şaşırdı ve Doğan Grubu’nu kastederek sordu: “Böyle bir şey bizim grupta olmaz. Başka bir grubun gazetesinden söz ediyorsunuz herhalde.”

Mehmet Şehirli hiç çekinmeden açıkladı: “Madem öyle isim veriyorum. Ben bu konuşmayı Hürriyet Gazetesi’nden Fikret Ercan’la yaptım.”

İşte bu iddialar sürerken, Müge Anlı aniden “Ana kumandadan yayını alıyoruz, diyorlar” anonsunu yaptı ve reklamlara girildi. Reklam dönüşünde ise Müge Anlı durumu toparlamaya çalıştı: “Yanlış anlamayın yayını alıyoruzdan kastımız, reklam arasıydı.”

Şehirli’nin kastettiği muhabir ise Demirhan Hararlı idi. Şehirli, kendisini arayan bir internet sitesi editörüne şöyle konuştu: “Herkes bu piyasada birbirini tanıyor. Ben bunu söyledikten sonra beni kaç tane gazeteci ve sanatçılar arayarak teşekkür etti. Siz de yıllardır gazetecilik yapıyorsunuz. Neyiniz var? İki tane arabası var, evleri var. Demirhan Hararlı diye plakası var. Nereden oluyor bunlar” dedi.

Mehmet Şehirli, program sonrası ise iddialarını bir de düzeltme yaparak tekrarladı. “Ben magazincilerden bir kısmının para aldığını söyledim Bunun arkasındayım. Ancak Fikret Ercan’la ilgili söylediklerim yanlış anlaşıldı. Ben Hürriyet’te görev yaptığım dönemde Fikret Ercan’a giderek çalışanların maaşların azlığından bahsettim. O da bana hak verdi” dedi. Olay sonrası Demirhan Hararlı ise “Benin mal varlığım ortada. Bu iddia ile ilgili kanuni hakkımı arayacağım. Hukuki süreci başlattım” şeklinde konuştu.

Ercan konuşmadı

İddialar üzerine bazı yayın kuruluşlarınca aranan Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Müdür yardımcısı Fikret Ercan, telefonlara çıkmadı. Ercan’ın sekreteri aracılığı ile “Bu konu ile ilgili söyleyeceğim bir şey yok. Soracakları bir şey varsa Mehmet Şehirli’ye sorsunlar” diyerek Şehirli’nin kendisine “Ben yanlış ifade ettim” dediğini iletti.

(Tercüman)

Öte yandan Mehmet Şehirli'nin Ömer Lütfü Topal davasında Sarıyer Cumhuriyet Başsavcısı’na komplo kurmaya çalıştığı söylentileri de gazetenin haberinde hatırlatıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazeteci34 -- 15 Kasım 2007; 9:30:54 >

• Sırada doğan var zaten,
    bi o kaldı tahtı sallanmadık,
    çok büyüdüler çokk
  • tataroğlu ailesi değil mi aydın doğan
  • herkez bi kazık attı bide siz attın ne olacak
  • GOĞAN GRUBU = PKK
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAG

Sırada doğan var zaten,
    bi o kaldı tahtı sallanmadık,
    çok büyüdüler çokk

Yakında Ektiklerini biçecekler, bu kadar kişiliksiz basın dünyanın hiç bir yerinde yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bacardi_mojito

tataroğlu ailesi değil mi aydın doğan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • doğan grubunun kendisi yeterince büyük skandal zaten.hiç şaşırmadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bacardi_mojito

tataroğlu ailesi değil mi aydın doğan

şerefsiz tüm köşe yazarlarına söyleyin bi daha Amerika alehinde yazı yazılmıcak diyo ya

TERÖRİSTLER

Türk düşmanları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.