Şimdi Ara

Doğan ne kadar gaz yakar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski kasa doğanlar şu an ne kadar gaz yakıyor kullanan bilen var mı? Birkaç yere sordum hepsi farklı şeyler söyledi, eğer gazın çok avantajı olmayacaksa benzinli olanlar daha ucuz arabayı alırken, onlardan alabilirim, 7-8 bin TL ye orjinal temiz eski kasa doğanlar var lpgli, eğer o eski motora lpg takmakla uğraşılmaz diyorsanız da masraf edip sıfır motor taktırabilirim

Özellikle büyükşehirde kullananların fikirlerini bekliyorum

• Kesin değer verilemez.Çünkü araç karburatörlü ve nerdeyse tamamen kıstıran da açtıran da var.Ama çok eski motor,eski teknoloji ile pek az yakmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Peki buna yeni tip enjeksiyonlu falan motor taksak verim alınır mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: nepasvior

Peki buna yeni tip enjeksiyonlu falan motor taksak verim alınır mı

Enjeksiyonlu motor daha verimlidır ancak yinede güncel araçların yakıt değerlerini görmen zor olur.(Enjeksiyonlu şahin motoru ölduğunu varsayıyorum)Ayrıca böyle motor değişimlerinde muayeneden geçmen mümkün olur mu bunu da bir araştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Leopard*** -- 26 Kasım 2014; 19:56:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Petrollerde hep rastlarım, genellikle istasyona yanaşirlar arabadan inmeden 5 lira gaz derler, dolunca giderler.Bu ipucu verir sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Combalac

Petrollerde hep rastlarım, genellikle istasyona yanaşirlar arabadan inmeden 5 lira gaz derler, dolunca giderler.Bu ipucu verir sanirim.

5 lirayla iki adım gitmez o araç

Şehiriçi 35 krş yaktığını söylüyor samimi kullanıcıları. Ciddi anlamda fazla yakıyorlar. Ancak ucuzluğundan dolayı tercih ediliyorlar.
  • 35 se fazla değil aslında, ben 50ler 60 lar duydum o yüzden çok geldi biraz, aslında para sorunu yok fazla, ama gazla bu kadar yakınca o zaman benzinli alayım rahatıma bakayım diye düşündüm, çünkü benzinlileri genelde tutarlı kaç yaktıkları belli, 3-5 kuruş için bagajı küçültmeyelim o zaman diye düşünmüştüm, 35se lpglisini alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nepasvior -- 26 Kasım 2014; 20:09:45 >
  • bi akrabada var, geçen bayram 60 tl gazla 320 km yapmıştı.

kmde kaç kuruş yapıyor hesaplayamadım
  • r0x kullanıcısına yanıt
    19 kr yapıyor ama şehir dışıdır o muhtemelen istanbulda 40 kr a denk gelir ki o da iyi aslında
  • şehir içi 12 -14 litre gaz yakıyor uzun yolda 9-10 litre
    kışın soğukta özellikle 16 lt gaz yakıyor demişti
    bir arkadaşımın verileri 92 model
  • Sehirici fabrika verisi kac bu doganlarin benim aracim seat ibiza 2000 model sehir ici yakit degerleri 10.9 litre fabrika verisi var istanbuldayim ve gunluk 3 km git 3 km gel hafta sonlari da full kilit trafikte karsiya gecip geliyorum 13 - 14 litre lpg yakiyor

• Tipo 1.6 karburatorlü aracımla 70 liralık gazla 400 km yapmıştım

• Lpg'de Sehir içi trafik orta ise 35 kuruştan, yoğun ise 40 kuruştan az yakmaz. Benim eski kasa 1.6 karbüratörlü şahinim antalya şehir içi 35 kuruş yakıyor . Antalya trafiği istanbulun yanında otoyol gibi artık sen düşün gerisini

• 85 model bir doğan aldım benzinli, motor olarak kasaya oturacak yeni araba motorları bakıyorum şu an ama henüz karar veremedim, daha sonra da BRC taktırmayı düşünüyorum, bakalım bu şekilde nasıl yakacak, kullanmaya başlayınca durumu paylaşacağım
  • 93 Şahin gaz ayarı kısık uzun yolda dizelden farksız 50 liraya hataydan adanaya gittik 200 km :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.