Şimdi Ara

doğan slx mi broadway mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
3
Favori
70.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzellik ve kalite ayrıntılarda gizlidir
    doğan slx kuş serisinin top modeli ve de en özenerek yaptığı arabası
    gövde rengi tampon ve aynaları
    çok şık bi direksiyonu kapı kolları 1.6 i.e lerdaki yeni göğsü
    kolay okunur ve aydınlatması iyi olan göstergesi
    iç dikizin üstündeki ve arka cam yanlarındaki şık ışıklandırmalarını gören
    rahat koltularına oturan biri zaten broadway düşünmez

broadway ise çarpuk çurpuk bi direksiyonu kişiliksiz göstergeleri
    yetersiz iç ışıklandırması
    yere çömelirmiş hissi uyandıran koltukları
    istisnasız hepsinde bağlantı yerinden ayrık bagaj kapağı domates kasası gibi bagajı
    hareket halinde özellikle bagaj kapağının neden olduğu sesler ve de içeri aldığı rüzgar gürültüsü
    pas sorunu ve çok cılız kasaya sahip olan bir araç
    bunları her iki araca da sahip olarak yazıyorum 17 sene slx kullanmışlığım varki o tadı henüz hiç bi arabada bulamadım
    sorun bütün broadway kullanıcılarına akıllarında hep slx vardır
    broadway alanlar sadece yakıtı doğandan iyi oduğu için doğana tercih ederler
    doğan slx dönemin en karizma ve de ağır arabasıdır şimdiki apaçilerin elinde görüp aşağılayıcı yazılar yazan
    yeni yetme yazarların da dikkatini çekerim

• quote:

Orijinalden alıntı: oblomov844

güzellik ve kalite ayrıntılarda gizlidir
    doğan slx kuş serisinin top modeli ve de en özenerek yaptığı arabası
    gövde rengi tampon ve aynaları
    çok şık bi direksiyonu kapı kolları 1.6 i.e lerdaki yeni göğsü
    kolay okunur ve aydınlatması iyi olan göstergesi
    iç dikizin üstündeki ve arka cam yanlarındaki şık ışıklandırmalarını gören
    rahat koltularına oturan biri zaten broadway düşünmez

broadway ise çarpuk çurpuk bi direksiyonu kişiliksiz göstergeleri
    yetersiz iç ışıklandırması
    yere çömelirmiş hissi uyandıran koltukları
    istisnasız hepsinde bağlantı yerinden ayrık bagaj kapağı domates kasası gibi bagajı
    hareket halinde özellikle bagaj kapağının neden olduğu sesler ve de içeri aldığı rüzgar gürültüsü
    pas sorunu ve çok cılız kasaya sahip olan bir araç
    bunları her iki araca da sahip olarak yazıyorum 17 sene slx kullanmışlığım varki o tadı henüz hiç bi arabada bulamadım
    sorun bütün broadway kullanıcılarına akıllarında hep slx vardır
    broadway alanlar sadece yakıtı doğandan iyi oduğu için doğana tercih ederler
    doğan slx dönemin en karizma ve de ağır arabasıdır şimdiki apaçilerin elinde görüp aşağılayıcı yazılar yazan
    yeni yetme yazarların da dikkatini çekerim

1970 lerin murat 131 platformunda senelerce üretilen bi araçla 1982 yılında avrupada yılın otomobili seçilen otomatik vitesi kabriyosu coupe si 1.4 turbosu 1.6 dizeli 1.4 ve 1.6 motor secenekleri bulunan bazı modellerinde klima olan bi araçla doganı kıyaslamak anca senin zihniyetindeki bir kişiden beklenir.

doğan slx mi broadway mi?

Adamlar 1982 yılında 1.4 125hp araba yapmıslar sizde gelmiş doğanla kıyaslıyorsunuz yazık vallaha yazık size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 15 Şubat 2012; 20:25:16 >

• Konuda zaten herkez sallıyor sissil hocam, ben cevap verecektim hatta resimlerlede destekleyecektim ama uğraşmak istemedim
  • Bizim araç tam 16 yaşında. İçinde en ufak tıkırtı sesi yok. O kadarda sallamayın. Bagaj kapağından da ses falan gelmiyor. Size bakımsız araçlar rast gelmiş. 200 bin km'yi yeni geçti hala canavar gibi çalışıyor. Göstergeleri bence Doğan göstergesinden daha iyi. Doğan göstergesi takoz gibi. Estetikten eser yok. Tabi bu kişiden kişiye değişir.

Bu gibi araçlarda ufak tefek fiyat farklarına bakmayacaksınız. Tutupta 5-6 bin liralık araç alırsanız sorun çıkarma olasılığı yüksek olur. O fiyatta en iyi alternatif Samara olur. Adam gibi bir Broadway'i ortalama 8 bin liraya alabilirsiniz. Ha o fiyatı kesinlikle haketmiyor ancak serbest piyasa yapacak birşey yok.
  • 94 te alıp 2005 de sattığımız 92 model broadway ( 30binde alıp 70binde sattığımız ) için bir kaç kelam da ben edeyim.

Aracın yol tutuşu çok iyi değil. Patiye kolay düşer, yüksek hızlarda savrulması kolaydır. En ufak mıcır ve ıslak yolda araç savrulma eğilimi gösterir.

Davlumbazları en kolay kırılan ikinci kısmıdır. Birincisi iç kapı kollarıdır. En kolay bozulan kısmıysa cam açma kapama düğmeleri.

İç aydınlatma rezil ötesidir ancak ucuza iyileştirilebilir. Koltukları yukarıda abartıldığı kadar kötü olmasa da bir doğan değildir.

Ani hızlanması şahanedir ancak yüksek hızlar için geçerli değil. Az yakar, motoru kolay kolay sorun çıkarmaz. Sürekli sanayiye falan da gitmez. Dökük araçlara denk gelmiş arkadaş anlaşılan. o kadar sene kullandık doğru düzgün sanayiye gitmedik.

Satış nedenimizse hem artık değişiklik olsun istememiz hem de klimalı araç istememizdi.

• Şehir içinde temiz asfalt yolda kullanmak için Broadway Bozuk her türlü yolda LPG takıp kullanmak için Doğan SLX tercihim olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: samican

yine bir doğan mı broadwaymi konusu.Forumda 23213432 kez açıldı ve arama butonunu kullanarak istediğiniz bilgiyi bulabilirdiniz.Bizde forumda her zaman yapılan doğan eziklemesini çekmek zorunda kalmazdık.Bu soruya direk bağıra bağıra DOĞAN SLX diye cevap veririm.30 k kilometredeki rna 1.4 yani en yüksek model broadwayede bindim bütün yolu popomda hissetim resmen..Broadwayin 3 te çıktığı yokuşu her şahin doğan rahat yine 3 le çıkar merak etmeyin.Zaten önden çekişli 4 kişinin kaldırıp götürebileceği bir arabayla neyin performansından yol tutuşundan bahsediyoruz ki bakalım yokuşta 100 le çıkarken ne kadar yere tutunuyor ?.Şu broadwayin doğana tek üstün yanı yakıtıdır.Ona şimdiye kadar hiç itiraz etmedim.SLX ie modeliyle Broadwayin 1.4 RNA modelini koyun yanyana hiç bir zaman hiç bir yolda ikiside birbirine 0-100 de ya da son hızda üstünlük sağlayamaz.Ama doğan her zaman daha stabil gider.Youtubede onlarca video var açın birini bakın kaç tane 180 190 km gibi hızlara rahatça çıkan doğan var.Donanım desen ikiside aynı sadece slxlerde emniyet kemeri uyarı ışığı ve balataların aşındığını gösteren lamba var o kadar.Tanıdıklarınızda varsa ikisininde temiz olanına binin yazdıklarımın hepsini direk kendiniz tecrübe edin.

Kesin tofaş fanatiğisin.

Broadway yakıt konusunda alır. Performans konusunda doğanın 1.6 motoru ile karşın 1.4 broadway daha seridir. 1.6 fairwayi hiç söylemiyorum bile.
    İki araçta 130 tan sonra ölüm makinesidir. Balata aşınma ikaz lambası broadwayde de var.

• yahu bende geçen hafta çok temiz ilk sahibinden 89 model bir doğan aldım. 5750tl ye. geçen sene de 94 spring almıştım onun yakıtı da baya yakıyordu ama bu doğan galiba ondan daha çok yakıyor. bunu hesaplamamıştım. yinede gazcıya gidip bir güzel bakımını yaptırıp bineceğim. çünkü spring hiç içime sinmemişti. ama bu araba içime sindi çok güzel içi hoşuma gidiyor. para biriktirip bir seat ibiza gibi çok az yakan bir araç alana kadar satmam. gerekirse binmem yine satmam. kimse at arabası falan demesin herkesin maddi gücü kendini ilgilendirir. ayrıca bu paraya doğan şahinler olmasa gidip mecburen lada alacaktık o daha kötü..
  • Gel benim doğanı veriyim sana sende üzülme bende anlaşırız
  • @sissil
    ne kadar güzel avrupa üstü açık broadway resimleri ekleyip show yapmışsınız
    ama siz türkiyede bindiğiniz broadwaylerden bi haber verin bakalım
    ben de avrupa regatalardan resimler yükleyip ahan da sana 80 model klimalı doğan
    derdim ama gerek yok siz hayal dünyasında yaşamaya devam edin
  • Tabiiki konfor,ucuz yedek parça,sağlamlık söz konusuysa

Doğan SLX diyorum.

Broadway,sadece yakıt konusunda doğandan üstün...
  • ne doğanı vercen bana beniz zaten var. hem seninki ne kadar yakıyor hiç hesapladın mı?

hesapladıysan buraya yaz da görelim bakalım. ben benimkini ölçüyorum hala 25 tl lik gaz aldım 2,30 tl den. ve şu anda hep şehir içinde kullandım ve 65 km ye geldi kırmızı yanmaya başladı gaz göstergesinin. bakalım kaçta bitecek yarın buraya yazarım sonucu. ha birde haftaya otobandan memlekte uzun yola gideceğim orda da hesap yapacağım memlekete gidince de ordan yazarım sonuçları bakalım normalin üzerinde mi yakıyor az mı yakıyor belli olur..

• Doğanı bir iki kere kullanmışlığım vardır.
    1991 broadwayimizin kalkıştaki seriliğine hala hayranım ışıklarda on numaraydı güzel uzardı ve doğana göre az yakar
    motor sorunu bakımını yaptırırsan olmaz öyle sürekli sorun yaratan bir motoru yoktur.
    Kalkışlarda felaket bir seriliği vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

Orijinalden alıntı: -REVOLUTİON-

Doğanı bir iki kere kullanmışlığım vardır.
    1991 broadwayimizin kalkıştaki seriliğine hala hayranım ışıklarda on numaraydı güzel uzardı ve doğana göre az yakar
    motor sorunu bakımını yaptırırsan olmaz öyle sürekli sorun yaratan bir motoru yoktur.
    Kalkışlarda felaket bir seriliği vardır.

Demekki bir ben değilmişim bu kalkıştaki seriliği gören, broadway kullanıyorken zamanında ışıklarda yanıma mavi bir nissan yanaştı yeşilmi ne nissan almera yeni çıkmıştı ozaman 1.6 yeni motor yeni kasa, öttürüyor habire motor, bir kalktık cayır cayır motoru yakacaktım az daha bagajda sandalyeler falan vardı benim gümbür gümbür devrildi vurdu arkaya güm güm :D, adam 60 kadar sağ lastik hizasındaydı sonradan bıraktım zaten korktum. nice arabalar bu broadway fairwaylerden ayar yemiştir, doğan şahin buna kafa tutacak he gülerim, doğanın yanında öyle bir uzarki stop ettirir kuşçu arabayı şaşkınlıktan.

Aynen çok seri kalkıyordu kim bilir nerede şimdi yıllar oldu gideli
    Video kötü bir çekim fakat iş görür
    Bu modeli biraz daha yeni fakat Broadway
    kalkışa bak duman attırıyor.

• 10 yıldır broadway var bizde 96 model bazı arkadaşların dediği gibi hiç bir yerinde paslanma falan yok sen arabana bakarsan hiç bir şey olmaz.Yalnızca 16 yılın hatrına İzmirin güneşinden dolayı güneş yanığı aşırı derecede var boya istiyor araba.Çoğu arkadaşın dediği gibi çok seridir araba kalkışta serili ve hafifliğinden dolayı çok iyidir.Tek sıkıntısı o direksiyonudur park ederken kas yaptırır yeminle hız konusunda herkes bir şey söylemiş bizim arabamız lpgde 180 bile gördü çeşme otobanında.Ama güvenli mi kesinlikle hayır hız yapmaya gelmez hele ki araç boşken.Kimse alınmasın ama doğan , şahin araba olsun diye yapılmış gibi geliyor bana bakınca 4 teker 1 motor goruyorum dizaynı olsun içi tasarımı olsun cidden çok kötü.Broadwayde mercedes değil tabikide ama daha hoş duruyor.Benim kendi görüşüm tabi bunlar.Alacak arkadaş imkanı varsa 2sini de kullanıp baksın en doğru seçim o şekilde olur diye düşünüyorum...

• 96 -99 accent
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman61

quote:

Orijinalden alıntı: samican

yine bir doğan mı broadwaymi konusu.Forumda 23213432 kez açıldı ve arama butonunu kullanarak istediğiniz bilgiyi bulabilirdiniz.Bizde forumda her zaman yapılan doğan eziklemesini çekmek zorunda kalmazdık.Bu soruya direk bağıra bağıra DOĞAN SLX diye cevap veririm.30 k kilometredeki rna 1.4 yani en yüksek model broadwayede bindim bütün yolu popomda hissetim resmen..Broadwayin 3 te çıktığı yokuşu her şahin doğan rahat yine 3 le çıkar merak etmeyin.Zaten önden çekişli 4 kişinin kaldırıp götürebileceği bir arabayla neyin performansından yol tutuşundan bahsediyoruz ki bakalım yokuşta 100 le çıkarken ne kadar yere tutunuyor ?.Şu broadwayin doğana tek üstün yanı yakıtıdır.Ona şimdiye kadar hiç itiraz etmedim.SLX ie modeliyle Broadwayin 1.4 RNA modelini koyun yanyana hiç bir zaman hiç bir yolda ikiside birbirine 0-100 de ya da son hızda üstünlük sağlayamaz.Ama doğan her zaman daha stabil gider.Youtubede onlarca video var açın birini bakın kaç tane 180 190 km gibi hızlara rahatça çıkan doğan var.Donanım desen ikiside aynı sadece slxlerde emniyet kemeri uyarı ışığı ve balataların aşındığını gösteren lamba var o kadar.Tanıdıklarınızda varsa ikisininde temiz olanına binin yazdıklarımın hepsini direk kendiniz tecrübe edin.

Kesin tofaş fanatiğisin.

Broadway yakıt konusunda alır. Performans konusunda doğanın 1.6 motoru ile karşın 1.4 broadway daha seridir. 1.6 fairwayi hiç söylemiyorum bile.
    İki araçta 130 tan sonra ölüm makinesidir. Balata aşınma ikaz lambası broadwayde de var.

Yakıtı iyi olan broadway diye 80 kere yazmıştım mesajlarımda.Ayrıca doğan 86 bg broadway 72 ve 80 olması lazım.Yok kasa hafifliği yok dişli oranı tamam hadi seri olsun şurda yazılanları bilmeyen birisi okusa arabayı uçuyor sanacak.

Bu 1.4rn nin özellikleri

Bu 1.4 i nin özellikleri
    80 hp 107 tork 0-100=12 sn

Bu Doğan slx'in özellikleri bunlarıda kendi kılavuzundan yazıyorum.
    86 hp 130 tork 0-100 12.5 sn.

Bu mu broadwayin çok seri motoru.Bir arkadaşta demiş turbo,otomatik diye.Fiatında miafiorisi var ona bakarsanız.Biz burda türkiyedeki araçları konuşuyoruz.Ne broadwaymiş be kardeşimKonuyu açan arkadaşa söylüyorum bence sen burda daha fazla oyalanma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samican -- 17 Şubat 2012; 23:23:47 >

• ben her türlü broadway derim. Neden diye soracak olursanız broadway hem önden çekişli(arabanın daha seri olmasını sağlıyor) hem de doğan'a göre daha az yakıyor. Parça bakımından ikisinin parçasıda piyasada peynir ekmek gibi.
  • yakıt için brodway geri kala herşey için doğan. tip dahil.
  • renault al kafan rahat etsin.
    doğanlar çok sorunlu,ne zaman ne olcağı belli deil
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.