Şimdi Ara

DOĞRU MONTAJ ŞEKLİ NASIL OLMALI!!!!. EN İDEAL MONTAJ TEKNİKLERİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
961
Cevap
6
Favori
69.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OPEL İNSİGNİA TURBO ARACI OLANLARA DUYURUDUR

YAĞLAMA sistemİ TAKILMADAN MONTAJ YAPILMAMALI.

DOĞRU MONTAJ ŞEKLİ NASIL OLMALI!!!!. EN İDEAL MONTAJ TEKNİKLERİ

VALVE CARE RECEP USTA MONTAJI ( ÖZSOY MÜHENDİSLİK) TEBRİKLER

• ÖZELİKLE YANİ NESİL araçların süpapları hassas olumakla beraber fazla ısıda deforme olmaktadır. benzin ısına göre tasarlanmış olan bu süpaplar lpg de ısının yükselmesine takriben uzama, krom tutma, erime , gevşemeye gitmektedir. BİRÇOK FİRMA bu tür araçlar için çalışmalar yapmaktadır. özelikle PRİNS in geliştirmiş olduğu VALVE CARE sistemi bu tür araçlar için kesin çözüm olmasada şuan için en ideal sistemdir. bunun yanında ALMANYA firması olan V-LUBE yağlama sistemide avrupada çok tutulan bir sistemdir. iki sisteminde tutlmasının sebebbi ikisininde elektronik sistem olmasıdır.
  • Bakır boruların aracın altında döşenirken birçok araçta dikkatimi çekti öyle bir döşemişlerki taşrada alttan taş sürtsün direk borular delinir. Tam ortadan çekmişler. Bu konuya çoğu tamirci duyarsız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.respect

Bakır boruların aracın altında döşenirken birçok araçta dikkatimi çekti öyle bir döşemişlerki taşrada alttan taş sürtsün direk borular delinir. Tam ortadan çekmişler. Bu konuya çoğu tamirci duyarsız.

kesinlikle doğru.....
  • Arkadaşlar bende Hyundai Era aldım sıfır olarak bayiden almadan tüp takıldı BRC marka manifold delmeden takılmış benzin enjektörlerine ek bir parça takılarak.Benim sorum gaz enjektöründen gelen boruların gaz ile benzin enjektörü arasına takılan parçanın sağa sola hareket etmesi normal midir acaba dün baktım hareket ediyor sanki hiç sıkmamışlar gibi Resimlerdeki yeşil olanlar benzin enjektörleri altındaki metal gazın bağlandığı parça işte o parça sağa sola hareket ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkan2060 -- 9 Eylül 2011; 21:15:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykaotogazistanbul

OPEL İNSİGNİA TURBO ARACI OLANLARA DUYURUDUR

Süper Olmuş Usta
  • aykaotogazistanbul istanbulda sıze ulasabılecegım adresınızı verebılırmısınız acaba?? lovato marka lpg sıstemı baglattım aracıma 3 ay kadar oldu 4 bin km cıvarında yol gittim. ama şuan araç lpg de rampalarda dur kalk yaparken kalkışlarda resmen gaz yemıyor stop edecek gıbı oluyor sonradan yavaş yavaş topluyor kendını bugun bobınıne ve beynıne baktırdım onlarda bı sıkıntı olmadıgını soyledıler lpg baglattıgım yere gıttım o da aynısını soyledı ustalara gore araçta bı sorun yok ama ben çok sorun yaşıyorum. açıkcası saglam bı usta arıyorum yorumlarınızı tek tek okudum lpg konusuna hakımsınız iş yeri adresi verırsenız gelmek ıstıyorum aracı gostermeye. araç 2008 astra sedan sport 34bin de. tertemız araca lpg baglattım ve ne hallere geldım dıye cok kızıyorum kendıme araç evın onunde duruyor ama içimde hiç hevesi kalmadı açıkcası. yardımcı olursanız çok mutlu edersınız benı. şimdiden teşekkurler. BEYTULLAH
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan2060

Arkadaşlar bende Hyundai Era aldım sıfır olarak bayiden almadan tüp takıldı BRC marka manifold delmeden takılmış benzin enjektörlerine ek bir parça takılarak.Benim sorum gaz enjektöründen gelen boruların gaz ile benzin enjektörü arasına takılan parçanın sağa sola hareket etmesi normal midir acaba dün baktım hareket ediyor sanki hiç sıkmamışlar gibi Resimlerdeki yeşil olanlar benzin enjektörleri altındaki metal gazın bağlandığı parça işte o parça sağa sola hareket ediyor

hafif oynamasında sıkıntı olmaz. ancak çok fazla oynuyosa özelikle boşluk varmış gibi oynuyosa tehlikelidir. brc bayisinde sormanızı tavsiye ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: recepotogaz

quote:

Orijinalden alıntı: aykaotogazistanbul

OPEL İNSİGNİA TURBO ARACI OLANLARA DUYURUDUR

Süper Olmuş Usta

teşekkürler recep usta

• quote:

Orijinalden alıntı: astrasedan

aykaotogazistanbul istanbulda sıze ulasabılecegım adresınızı verebılırmısınız acaba?? lovato marka lpg sıstemı baglattım aracıma 3 ay kadar oldu 4 bin km cıvarında yol gittim. ama şuan araç lpg de rampalarda dur kalk yaparken kalkışlarda resmen gaz yemıyor stop edecek gıbı oluyor sonradan yavaş yavaş topluyor kendını bugun bobınıne ve beynıne baktırdım onlarda bı sıkıntı olmadıgını soyledıler lpg baglattıgım yere gıttım o da aynısını soyledı ustalara gore araçta bı sorun yok ama ben çok sorun yaşıyorum. açıkcası saglam bı usta arıyorum yorumlarınızı tek tek okudum lpg konusuna hakımsınız iş yeri adresi verırsenız gelmek ıstıyorum aracı gostermeye. araç 2008 astra sedan sport 34bin de. tertemız araca lpg baglattım ve ne hallere geldım dıye cok kızıyorum kendıme araç evın onunde duruyor ama içimde hiç hevesi kalmadı açıkcası. yardımcı olursanız çok mutlu edersınız benı. şimdiden teşekkurler. BEYTULLAH

sayın beytullah bey ayka otogaz istanbul 2012 mart ayında aktif hale gelecek. resmi evraklar yüzünden uzadı.

size lovato ustası recep ustayı tavsiye ederim. onunda bilgisini almanızda fayda vardır.

recep usta ÖZSOY MÜHENDİSLİK. folorya beşyol sanayi sitesi .

• teşekkür ederim cevaplarınız için. Recep bey getireyim mi aracı onumuzdekı hafta içi? markadan ziyade montaj çok onemlı sanırsam. kendı lpg ustam sanki töbe haşa ALLAH yapısı gibi lpg de sıkıntı yok dıyor. açıkcası ılgılenecek işçilikten kaçmıcak bu işlerden çok iyi anlayan bir ustaya ıhtıyacım var yaptıktan sonra ıcımde hiç bir kuşku endişe kalmıcak kafam rahat bınebileceğim aracıma. benım araçta işçilikten kaçmak ıcın manıfold falan sokulmeden montaj yapıldı. sanırsam kalkışta gaz yememe sorunu ve stop edecek gibi olması bundan kaynaklı olabılır. bilseydim forum sayfalarında bu kadar tecrubelı ustalar oldugunu size gelirdim. ucuz etin yahnisi hesabına dondu benım iş ruhsata işletmemıs olsam şuan soktürüp atarım.. recep bey cvplarınızı beklıyorum. size ulaşabılecegım tel. numarası bırakabılırsenız sevınırım. Beytullah
  • teşekkür ederim cevaplarınız için. Recep bey getireyim mi aracı onumuzdekı hafta içi? markadan ziyade montaj çok onemlı sanırsam. kendı lpg ustam sanki töbe haşa ALLAH yapısı gibi lpg de sıkıntı yok dıyor. açıkcası ılgılenecek işçilikten kaçmıcak bu işlerden çok iyi anlayan bir ustaya ıhtıyacım var yaptıktan sonra ıcımde hiç bir kuşku endişe kalmıcak kafam rahat bınebileceğim aracıma. benım araçta işçilikten kaçmak ıcın manıfold falan sokulmeden montaj yapıldı. sanırsam kalkışta gaz yememe sorunu ve stop edecek gibi olması bundan kaynaklı olabılır. bilseydim forum sayfalarında bu kadar tecrubelı ustalar oldugunu size gelirdim. ucuz etin yahnisi hesabına dondu benım iş ruhsata işletmemıs olsam şuan soktürüp atarım.. recep bey cvplarınızı beklıyorum. size ulaşabılecegım tel. numarası bırakabılırsenız sevınırım. Beytullah
  • 113Hp Chevrolet CRUZE.

Manifolt üzerinde enjektor giriş yerleri fabrikasyon hazır. Bunum için Valtec turu tekli enjektor hazırlandı. Manifolt uzerinde hazır bolume M15x1 diş cekildi deliğin içine 9mm delik delindi. Fotograftaki montaj rekorları ozel olarak hazırlandı. İki çeşit adaptor rakor hazırlandı, biri Valtec için , diğeri Romano enjektor için ancak Valtec enjektor kullanıldı. Enjektor borularının çıkış noktası Cruze araçlara montajlanan meme deliğinin olduğu yere denk geliyor. Boylece hortumda oluşan gecikmeler elimine edildi. Meme çapı 1.8mm. kullanıldı ve Sistem olarak MIMGAZ sıralı kullanıldı. Gaz ayarı yolda yapıldı ve 10-15ms. arasındaki enjeksiyon bolgesi zenginleştirildi. Şu anda aracın çekişi benzinden daha iyi ve gaz harcaması litre olarak benzinin %20 uzerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet baba -- 9 Eylül 2011; 13:00:23 >

• Hyundai Blue ve yeni Elantraya gaz takılamıyor mu acaba bayiler takılmıyor diyor neden acaba
  • Sayın astrasedan .

Benim Tlf 0538 982 41 41 Ne zaman Gelmek İsterseniz Beklerim İŞ 0212 598 08 97 Adreswww.lpgotogaz34.com Elimizden ne gelirse yaparız.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.