Şimdi Ara

DOĞRU MONTAJ ŞEKLİ NASIL OLMALI!!!!. EN İDEAL MONTAJ TEKNİKLERİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
961
Cevap
6
Favori
68.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Calculate the 1-year, not 10 years of work to be performed

DOĞRU MONTAJ ŞEKLİ NASIL OLMALI!!!!. EN İDEAL MONTAJ TEKNİKLERİ
  • HEP SİZ BİLİYONUZ ZATEN BİZİM BİŞİ BİLDİGİMİZ YOK ÖZÜR DİLERİZ
  • Sayın.atmaca1912
    Biz Biliyoruz Diye Kelime Kullanmadım Yaşadımız Karşımıza Çıkan Arızılar Doğrultusunda size Cvp Verdim Bunu Yanlış Anlayacak Konu Varmı ?
    Sen Biliyorsan Ne işin var Burda Git Kendin Yap Araçını,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prins Recep -- 5 Eylül 2011; 16:17:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: recepotogaz

Sayın,atmaca1912
    1,5 ay oldu 3bin kmyi geçtim aracımda hala tık yok Diye Konu Yok'dur Sizin Gaz Ejektörleri Yanma odası, Gönderme mesafesi 24-25 cm Bunun Zararlarını Araç'da 100 bin Sonra Göreceksiniz, Sizin Araca Yapılan İşçilik 2 Yılık 3 Yıl demez Araçda Sorunlar Cıkmaya Başlar Sizin 1 Tane Aracınız Vardır Bizim 1 Bin Adet Aracımız Var Dönüşüm Yaptığımız
    Örnek Yolda Giderken Yol Bilgisayarının Benzin Yakıyor Gibi Sorunları Kötü İşçilik Ve Ucuz Ürünlerle Çözemezsiniz Ve Aracın Kontrol Ünitesi Yanlış İşlem Yapmaya Başlıyor Araç Arıza Tespit Makinesine bağlandığında İlk Verece Arıza Kam Mili Hatası Sonra Zaman İçinde Bobinler Sonra Motora Kadar Gider İsterseniz Biraz Araştırma Yapınız Anlarsınız Ne Anlatmak İstediğimi.

Avrupa'da Eğitimlerinde Güzel Bir Söz Duymuştum ?

( Calculate the 1-year, not 10 years of work to be performed.)

Saygılarla

recep ustama katılıyorum. işallah yanılırz. işallah sorunsuz kullanırsınız. hayırlı forumlar dilerim

• merhaba ustalarım;
    bugün aracıma lovato easy fast smart kiti montajı yapıldı. manifolt sökülerek işlem yapıldı. mehmet ustam dün size sormuştum ama montaj ustam yine biraz hatalı buldugumuz şekilde montajını yaptı. :) montajı yapan usta dedi ki 45 cm orjinal borunun uzunluğu. bu uzunluğa kadar bu enjektörler rahat çalışır ama yapılabilen en kısa şekilde yapılmalı. hepsinin eşit olması ve 17 cm oılması herhangi bir sorun çıkarmaz dedi. artı bir sorun olursa ki olmaz en rahat çalışılabilinecek şekil bu diyerek fotoğrqflarını koyduğum şekilde montajını tamamladı. ama denedi yağ cubugunun önüne montaj yapmayı. abi dedi (resmi göstermiştim) bizim enjektörler bu şekilde sığmıyor dedi. resimdeki zavoli marka enjektörler sığmış ama dedi.

1. enjektörlerim kafa aşağı takıldı bu bir sorun teşkil edermi acaba?
    2. enjektör ve manifolt arası 17 cm borular. uygun uzunlukmu acaba?

• manifolt delme işlemi uygun mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: cempatik

manifolt delme işlemi uygun mu acaba?

delikler çok orjinal olmuş. en uygun yerden delinmiş... eline sağlık yapan ustanın.
  • quote:

merhaba ustalarım;
    bugün aracıma lovato easy fast smart kiti montajı yapıldı. manifolt sökülerek işlem yapıldı. mehmet ustam dün size sormuştum ama montaj ustam yine biraz hatalı buldugumuz şekilde montajını yaptı. :) montajı yapan usta dedi ki 45 cm orjinal borunun uzunluğu. bu uzunluğa kadar bu enjektörler rahat çalışır ama yapılabilen en kısa şekilde yapılmalı. hepsinin eşit olması ve 17 cm oılması herhangi bir sorun çıkarmaz dedi. artı bir sorun olursa ki olmaz en rahat çalışılabilinecek şekil bu diyerek fotoğrqflarını koyduğum şekilde montajını tamamladı. ama denedi yağ cubugunun önüne montaj yapmayı. abi dedi (resmi göstermiştim) bizim enjektörler bu şekilde sığmıyor dedi. resimdeki zavoli marka enjektörler sığmış ama dedi.

1. enjektörlerim kafa aşağı takıldı bu bir sorun teşkil edermi acaba?
    2. enjektör ve manifolt arası 17 cm borular. uygun uzunlukmu acaba?

genel anlamda iyi. 17 cm olmasıda güzel. ama enjektörleri daha yakına alabilirdi. hava motorunun altına takabilridi. çok rahat takılıyor. 4 lü valtek enjektör takılıyor. ama yinede olmuş yani.

• enjektör

• enjektör dikkat

• quote:

Orijinalden alıntı: aykaotogazistanbul

enjektör dikkat

mehmet ustam anlayamdım ki. sizin fotodakilerin elektrik bağlantısı motora doğru :) bende kiler yukarı doğru. :)
    teşekkür ederim değerlendirmeniz için.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aykaotogazistanbul

enjektör dikkat

mehmet ustam anlayamdım ki. sizin fotodakilerin elektrik bağlantısı motora doğru :) bende kiler yukarı doğru. :)
    teşekkür ederim değerlendirmeniz için.

• :) bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp :) hakikatten mehmet bey doğrumu enjektörlerimin montajı? :)
  • quote:

:) bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp :) hakikatten mehmet bey doğrumu enjektörlerimin montajı? :)

yukarıdada belirttiğim gibi enjektörleri daha iç tarafa alıp hortum mesafesini daha kısa tutabilrlerdi. ama bu şekildede sıkıntı oluşmaz.

enjektörlerin elketrik soket girişleri ise yön olarak faklı olabilir. firmanın enjektör yapısıdır bu. soket girişi üste olsun istemiş öyle yapmış :))))
  • OPEL İNSİGNİA TURBO ARACI OLANLARA DUYURUDUR

YAĞLAMA SİSTEMİ TAKILMADAN MONTAJ YAPILMAMALI.

YAĞLAMA sistemİ TAKILMADAN MONTAJ YAPILMAMALI.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.