Bildirim
Doğrumu yaptım ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
öndeki fan içeriye, arkadaki de dışarıya doğru üflüyorsa doğrudur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icphedia -- 21 Ekim 2011; 12:57:53 > -
Yan kapaktaki fanın ekran kartına üflemesi doğrumudur peki ? -
Doğrudur. Kasa içerisindeki kabloları da düzgün toplarsanız hava akışı daha güzel olur. Kablo bağları ile bir kenara toplayabilirsiniz. Kasanız uygunsa arka tarafa da gizleyebilirsiniz. -
Kablo gizleme yerleri vardı topladım evet yan kapagımda cpu içinde bir fan takam yeri var onuda taksammı acaba ? ? kafamı kurcalayan durumda bu 3 tane fan içeri alıyor sadece 1 tane egsoz fanım var ? sıkıntı yaratmazmi ? -
kasanın üzerinde de 14cm lik falan bir fan yuvası olsaymış ne güzel olurmuş değilmi. dediğiniz gibi hava girişini iyi düşünmüşler de nereden çıkacak bu hava diye kafa yormamışlar :) -
He ya aerecool yapmış bu eksikliği artık kendim yuva yapmaya calısırım yani :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X