Şimdi Ara

doğu anadolu bölgesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar bu yaz inşalah doğu anadolu da ardahan kars ağrı oğdır bitlis muş van illerinin merkezlerini gezmeyi düşünüyorum baştan söyleyeyim ne işin var orada vs demeyin tarihi nereler vardır sonra ne yenir ne alınır en kaliteli olarak tabi il il yazarsanız sevinirim

• yardım edecek yokmu?
  • up
  • up
  • Oncelikle ne isin var oralarda diye bir sey yok. Oralar denilen yerler bu ulkenin topraklaridir. Yillardir yurutulen algi operasyonlari sayesinde oralarda turk topragi degilmis gibi bir algi olustu. Oralarda yasayan kurt kadar turk de yasamaktadir ve bunlar memur falan degil orali olanlardir. Batida dogulu denince olusan kurt algisinin yikilmasi lazim. Neyse, soruna cevap olarak;
    Soylemis oldugun butun illeri gezdim ve tek gezilecek yerler degil. Yani deniz tatili olmadigi icin bol bol gezeceksin ve yaninda sohbet edecek birilerinin olmasi lazim. Sehirler kucuk oldugu icin bir gunde gorulecek her yeri gezebilirsin.

Gezilecek yerleri internetten hemen gorebilirsin. Olmazsa olmazlar, bitliste bunyan kebabi, bingolde kavurma, vanda kahvalti, van kalesine cikarak van golunu izlemek, ahlatta selcuklu mezarlari, karsta ani harabeleri...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekonomi doktoru

Oncelikle ne isin var oralarda diye bir sey yok. Oralar denilen yerler bu ulkenin topraklaridir. Yillardir yurutulen algi operasyonlari sayesinde oralarda turk topragi degilmis gibi bir algi olustu. Oralarda yasayan kurt kadar turk de yasamaktadir ve bunlar memur falan degil orali olanlardir. Batida dogulu denince olusan kurt algisinin yikilmasi lazim. Neyse, soruna cevap olarak;
    Soylemis oldugun butun illeri gezdim ve tek gezilecek yerler degil. Yani deniz tatili olmadigi icin bol bol gezeceksin ve yaninda sohbet edecek birilerinin olmasi lazim. Sehirler kucuk oldugu icin bir gunde gorulecek her yeri gezebilirsin.

Gezilecek yerleri internetten hemen gorebilirsin. Olmazsa olmazlar, bitliste bunyan kebabi, bingolde kavurma, vanda kahvalti, van kalesine cikarak van golunu izlemek, ahlatta selcuklu mezarlari, karsta ani harabeleri...

çok güzel yazmışssınız evet doğrud iyorsunuz işte bende öyle geziyorum merak ediyorum tarihi vs yerini işte o illerde o meşhur şeyleri hangi yerde yemek lazım bunlarıda yazarsanız sevinirim :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    güney-batıda görülen yıldız
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.