Şimdi Ara

doğu banktan teyp mp3 çalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar doğu banktan teyp alıcam ama en son 1 sene önce fln gittim oraya...yani fiyatları piyasaya göre çok uygun...ist oturanlar veya doğu bank taki fiyatları bilenler yazabilirmi?

pioneer 6850 mp veya 5950 mp mevcutmudur.ve fiyatlar.

• 6850 piyasada pek kalmadı ama orda varmı bilemem 450 ytl civarında oteyip pro diyebiliriz..
  • ya bu dogubankda pioneerden başka marka bulunmaz mı ?
  • 300 ytl verebilirim.
    geçen sene sorduğumda 4850 ye 270 demişlerdi belki ucuzlamıştır.
    suan bana göre ucuz olan yer doğubank buradan başka ne tür teyp alabilirim marka/model ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: NitRoJeN

ya bu dogubankda pioneerden başka marka bulunmaz mı ?

Sonynin bi modelini alıcaktım bi aralar, doğubankta sordum 375 demişlerdi, oysaki karaköy altgeçit avrasyada garantilisi faturalısı 360 ytl idi...
  • dogubank denilen yer kaçak malların bulundugu bir yer mi ? hep dogubank adını duyuyorum ama kendisi nasıl bişey acaba bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: NitRoJeN

ya bu dogubankda pioneerden başka marka bulunmaz mı ?

Doğubankta hemen hemen her markayı bulabilirsin ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f1tuning06 -- 8 Temmuz 2007; 17:05:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErdaLSS

arkadaşlar doğu banktan teyp alıcam ama en son 1 sene önce fln gittim oraya...yani fiyatları piyasaya göre çok uygun...ist oturanlar veya doğu bank taki fiyatları bilenler yazabilirmi?

pioneer 6850 mp veya 5950 mp mevcutmudur.ve fiyatlar.

Piyasada 6850 bulman çok zor ... 5950'yi doğubankta bulabilirsin. İstersen seni yönlendirebilirim..
  • tabiki abicim neresinde fiyatı ne kadardır...
    bide en fazla 300 verebilirim.yani illa pioneer olcak diye bişi yok gittiğimde alpine de vardı ama onları sormadım o da kaliteli bir mal...ayrıca ben 1.katta girişte sordum hemen sağda 4850 ye 270 demişlerdi.

ayrıca doğubank bir alışveriş merkezi gibi bir yerdir.sadece kaçak mallar değil orjinal ve garantili malzemelerde bulabilirsin.eskisi gibi herşey kaçak değil artık faturalı satan yerleride mevcut bildiğim kadarıyla.
  • en alt kata in (bodruma) orası sırf elektroniktir spot ve garantili sor fiyatlar gercekten makul ve pazarlıkta yap az da olsa iniyolar ve teyibi spot da olsa garantilide olsa orada dene spot alırsan konus 1 ay garanti iste
    quote:

Orjinalden alıntı: ErdaLSS

tabiki abicim neresinde fiyatı ne kadardır...
    bide en fazla 300 verebilirim.yani illa pioneer olcak diye bişi yok gittiğimde alpine de vardı ama onları sormadım o da kaliteli bir mal...ayrıca ben 1.katta girişte sordum hemen sağda 4850 ye 270 demişlerdi.

ayrıca doğubank bir alışveriş merkezi gibi bir yerdir.sadece kaçak mallar değil orjinal ve garantili malzemelerde bulabilirsin.eskisi gibi herşey kaçak değil artık faturalı satan yerleride mevcut bildiğim kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thegreenblack -- 8 Temmuz 2007; 23:50:52 >
  • ayriyetten şuanki fiyatlar hakkında bilgisi olan varmı ?
  • sadece doğubanktan mı alıcaksınız alternatif başka bir yer yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HarryBlade

sadece doğubanktan mı alıcaksınız alternatif başka bir yer yok mu?

Sen nerde ikamet ediyosun ordan söyleyim ben de sana... tabi uyarsa...
  • ben çorluda oturuyorum.
    ama burda bana 6950 ye 500 lira çektiler vede teknosa gibi yerlerdede daha çok pahalı .
    ben istanbula yakın zamanda gidicem gitmişkende alıp döniyim diyorum burada pek fazla yok olsada uçuk fiyat veriyorlar.
    istanbul tahminene daha ucuzdur heralde.
    mümkünse avrupa yakasında olursa sevinirim.karşı tarafa geçmiyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.