İhlasın a u r a halı yıkama ve mayt önleme ıslak kurusunu 3 sene önce 400 ytl daha ucuzaa oradan aldım adam garantiyi onaylatıp gönderecekti hala gönderecek. Allahtan garanti sırasında bozulmadı.
Doğubank zaten eski günlerini mumla arar halde.Cep telefonlarında kapatmalar başladıktan sonra nerdeyse kimse oradan tel almaz oldu.Cep telefonu satan birçok yerde artık sahte ipod ve mp3 playerlar var. Ben 1 yıl öncesine kadar doğubanktan onlarca telefon aldım kendime ve yakınlarıma.Kamera aldım mesela tefal ürünleri halen en ucuz garantili bir şekilde doğubankta satılıyor.Doğubanktan alınabilecek birçok ürün halen mevcut.Ama adamlar adam değil o ayrı.Dikkat edin birçoğu dolandırıcı.İçlerinde çok iyi esnaf olanlarında hakkını yemeyelim.
piyasa kuralları gidisatı belirler..nedir bu kurallar? musteriye kosulsuz ozen, sattıgı urun veya hizmet hakkında etraflıca bir bilgi sahibi olma, garantili ve ayıpsız mal satma (ayıpllı ise derhal geri alma) gibi artık olmazsa olmaz kurallar..bunların hepsi de cok onemli ayrı ayrı..
lcd tv almayı planlıyorum kocaelindeyim hiç doğu banka gidesim gelmiyor. çünkü değmez
DOGUBANK ESNAFI YAPTIKLARI YANLISIN FARKINA VARMIS OLACAK KI GECENLERDE BIRLESIP BIR DERNEK KURDULAR VE YONETIM KURULU OLUSTURDULAR.BUNDAN SONRA MEDYADA DOGUBANK ELEKTRONIK MERKEZI SKLINDE ILANLAR GORECEGIZ,TAKSITLI SATISLARIN DA BASLAYACAGI YAZIYORDU HABERDE.GUZEL BIR ADIM ANCAK COOOK GEC KALINMIS BIR KARAR.TEKNOSA-PCGOLD ORTALIGI SILIP SUPURUYOR.AYRICA ISTANULDA YASAYIP DA DOGUBANKDA KAZIKLANMAMIS BIR TURK GENCI VAR MI MERAK EDIYORUM?ALMAYACAKSAN FIYAT SORMA KARDESIM ZIHNIYETININ YERLESIK OLDUGU BU YERDE HALA ORTACAG KAFASI ILE TICARET YAPILIYOR.ORNEK : 17 YASINDAKI GENC DELIKANLI:ABI SU NOKIA 7799 NE KADAR? TEZGAHTAR ADAM :ALCAN MI? YUUHHH..BOYLE ESNAFLIK MI OLUR.... 3-5 KURUS FAZLA VERIP GUVENDIGIM YERDEN ALIRIM ,KAFAM RAHAT EDER EN AZINDAN .KAZIKLARSA DA ELIN ADAMI DEGIL TEKNOSA KAZIKLASIN ..DAHA AZ ACI VERIR...
quote:
Orjinalden alıntı: PNOUMA
DOGUBANK ESNAFI YAPTIKLARI YANLISIN FARKINA VARMIS OLACAK KI GECENLERDE BIRLESIP BIR DERNEK KURDULAR VE YONETIM KURULU OLUSTURDULAR.BUNDAN SONRA MEDYADA DOGUBANK ELEKTRONIK MERKEZI SKLINDE ILANLAR GORECEGIZ,TAKSITLI SATISLARIN DA BASLAYACAGI YAZIYORDU HABERDE.GUZEL BIR ADIM ANCAK COOOK GEC KALINMIS BIR KARAR.TEKNOSA-**** ORTALIGI SILIP SUPURUYOR.AYRICA ISTANULDA YASAYIP DA DOGUBANKDA KAZIKLANMAMIS BIR TURK GENCI VAR MI MERAK EDIYORUM?ALMAYACAKSAN FIYAT SORMA KARDESIM ZIHNIYETININ YERLESIK OLDUGU BU YERDE HALA ORTACAG KAFASI ILE TICARET YAPILIYOR.ORNEK : 17 YASINDAKI GENC DELIKANLI:ABI SU NOKIA 7799 NE KADAR? TEZGAHTAR ADAM :ALCAN MI? YUUHHH..BOYLE ESNAFLIK MI OLUR.... 3-5 KURUS FAZLA VERIP GUVENDIGIM YERDEN ALIRIM ,KAFAM RAHAT EDER EN AZINDAN .KAZIKLARSA DA ELIN ADAMI DEGIL TEKNOSA KAZIKLASIN ..DAHA AZ ACI VERIR...
Kazıkçı ve dolandırıcı esnafları koruma birliği
tok satıcı öyle olur
BENCE DOGUBANK BITMISTIR,ISTANBUL'DA KAZIK YEMEYEN VATANDAS KALMADI.ESKI ESNAFLARIN YERINI DOLANDIRICILAR ALDI.MUSTERIYE KARSI YAPILANLARIN TOK SATICILIKLA ALAKASI YOK ,ALMAYA NIYETI OLMASA BILE MUSTERIYE SAYGI GOSTERMESI GEREKIR,TICARET AHLAKI BUNU GEREKTIRIR.BIZ DE ESNAFLIK YAPTIK ,10 MILYONLUK BEBEK TAKIMI ICIN BUTUN TEZGAHI KARISTIRIP KUCALAYIP ALMADAN GIDENLERIN ARKASINDAN BIZ DE SOYLENIRDIK AMA YUZUNE KARSI TERBIYESIZLIK YAPMADIK HIC.BIZDEN BUYUKLERDEN BOYLE GORDUK ,BIZDEN KUCUKLERE DE BOYLE OGRETIYORUZ.
37 ekran sony tv yi 1996 yılında 460 dolara dogubank dan almıstım ulan ne günlermis demeden yapamıyor insan ...
Dogubank tan ben de zamanında alısveris yaptım ama artık dogubank bitmistir.Oradaki esnafın -esnaf denebilirse tabii-tutumu kendi kendini yedi bitirdi.Bitmistir dogubank.Musterisini velinimeti gormeyen zihniyetin sonu bu olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme