Şimdi Ara

DOĞUDA TIP MI BATI DA GÜZEL BİR DİŞ Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru baslikta fikirlerinizi almak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 15k'ya ege diş yazılır

• geekon kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de şahsen o siralardaysam akdeniz/marmara/ege diş yazmayi dusunuyorum

• TIP
  • İdealin tıpsa tabii ki doğuda tıp

• sanırım para için bölüm yazanlardansınız hocam tıp istiyorsaniz insanlara daha fazla yardım hayat kurtarmak fedakarlik uykusuz geceler cok cok fazla çalışma tıp , biraz daha rahat calisma gene güzel bir ücret daha az stress istiyorsanız diş
  • bzy_ kullanıcısına yanıt
    Hocam tıpa severek gitmiyosan pek yapamiyosun dayanamiyosun okadar strese zorluğa vs. Bende galiba diş secicem bu yuzden ve ayrica para konusu da var sonucta para da hayat kurtariyo(benim hayatimi)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilalaydino kullanıcısına yanıt
    kardeşim şöyle bir örnek vereyim sana laf sokma gibi bi amacim yok kararına saygım var ancak bilgisayar mühendisi seviyorsa bilgisayar mühendisligi yapmasini hiçbir zaman calismiyor ama sen her gün çalışacaksın şunuda unutma diş tıp bunlar insanin hayatını monotonlaştırır yani para kazanirsin 5 yila mercedes alirsin evet ama binipde gönlünce diledigin gibi gezemezsin o yüzden bunlari düşün hayatını paraya satma hayatını para kazanarak yaşa derim ben
    Tam aynısını yazacaktım, düşüncelerimi dile getirmiş olman sevindirdi
  • Siz para kısmını biraz abartmışsınız hocam. Para bu kararın en fazla %20 si dir geri kalan kisminda arka planda cok sey var en önde geleni de aile..

ailen vefat ettiginde veya onlardan ayrıldıgında ne olucak 35 yaşında aileni kaybetsen geri kalan ömründe ? valla buradda aile baskisi yüzünden tip yazip 2. sene 1. sene birakan cok insan var siz bilirsiniz hocam bu hastanede gördügün insanlara ters davranan surati asık dingiller para icin tip yazanlar kendilerinede başkalarınada eziyet ediyorlar
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordinaryus Prof. Dr. -- 13 Şubat 2021; 2:26:29 >
    Hocam işte bende diyorum onlarca boş sebep yuzunden tıp okuyacagima sevdigim meslek olan diş hekimligini okurum ne kadar zor olursa olsun severek yapacagim icin daha rahat okurum ve de ilerde daha rahat calisirim

• Ben doguda kaldim baya ve de tanidigm arkadaslarm vs var doguda tıp okuyan. Bugune kadar ters birsey olmadi o konuda

bencede hocam eger yeterse siralama ege diş yazin izmirliyim hem o kadar kaliteli eğitimi hem de ortami bulamazsiniz başka yerde
    Çok sağolun hocam düşünücem

• İdeal varsa tıp, yok ben para için yapacam rahat yaşamak istiyorum dersen batıda diş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer geleceğe yatırım yapmak istiyorsan zor da olsa tıp yazmalısın, biraz daha rahat geçsin diyorsan diş yaz geç

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.