Şimdi Ara

DOKTOR B12 VE D VITAMINI VERDI(YORGUNLUK AGRI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
25.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yorgunluk ve ağrı vardı omuzlarda kollarda

Ftr ye gittim

Egzersiz ve vtamin kas gevsetici verdi

Böyle bir durumla karsilasan var mo beyler

Pzt 10 saat calistim ondan sonra 6 yi gecemedim bu hal yüzünden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• b12 ilk günlerde yapıyor. ikisini de kullan mutlaka faydasını göreceksin.

özellikle d vitamini ruh halini çok fazla etkiliyor. devit damla vermiştir sanırım, sabah aç karnına 20 damla demişti bana ve 1 kutu bitirdim. aksatmadan kullan.

Emin ol faydalı. sakın yorgunluk yaptı diye bırakma. 3-4 gün olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tizreftar

b12 ilk günlerde yapıyor. ikisini de kullan mutlaka faydasını göreceksin.

özellikle d vitamini ruh halini çok fazla etkiliyor. devit damla vermiştir sanırım, sabah aç karnına 20 damla demişti bana ve 1 kutu bitirdim. aksatmadan kullan.

3-4 den sonra yorgunluk bitiyor mu hocam

• c vitamini al yoğurt ye zaten d yi de almış olursun böylelikle kendini ilaçlara doktorlara teslim etme hocam doğal beslen hasta olma 10 saatte çok ara vererek yapıyorsan okey ama kalkmadan uzun solukluysa sıkıntılı

• kişiden kişiye değişir ama evet.

b12 ye devam ettiğinde göreceksin zaten olumlu etkisini.

alttaki arkadaşı da dinleme bence, salt yoğurtla olmaz. sonuçta ağır şeyler değil bunlar hatta ilaç bile değiller. Elbette d vitaminini, b12 yi doğal yollarla elde etmek hepimiz isteriz. ancak hergün 2-3 saat üstelik belirli saatlerde güneşe çıkmak mümkün olmuyor, yada haftada 2-3 defa balık yemek.

Sonuç olarak dışarıdan takviye olarak bu vitaminler haplar veriliyor. Elbette kimyasallar ama salt ilaç ve zararlı olarak görmek doğru değil bence bunları. Vitamin takviyesi nihayetinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabavet -- 4 Ocak 2018; 16:4:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tizreftar

b12 ilk günlerde yapıyor. ikisini de kullan mutlaka faydasını göreceksin.

Banada b12 ve d damlasından vermişti doktor. Doğru dürüst kullanamadım, unuttum. 2 ay geçti. Şimdi kalan yarısını kullansam faydası olur mu yoksa baştan başlayıp aralıksız bitirmek mi gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACB5B9068 -- 4 Ocak 2018; 16:11:2 >
  • Hocam o damlayi günde 20 defa mi damlaticaz

Sanki eczane 1 damla dedi ama hatırlamıyorum

Vitamin D eksikliğine bağlı osteomalazi tedavisi

Günde 16 damla

İdame dozu: Günde 2-3 damla

Yazıyor nette

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • D vitamini eksikligi genelde beslenmekten ziyade gunes isigi gormemekten oluyor gunde en az 30dk 1 saat yuru hem moralin duzelir hem de d vitamini normal haline doner,b vitaminini kullanmaya devam et ve mandalina portakali aksatma,b ve c vitaminleri vücutta depo edilemiyor o yuzden duzenli alman gerekir,geçmiş olsun

• Doktor değilim internette ilaç tavsiyesi suç.

Ama bana doktorum günde aç karnına 20 damla dedi. Günde 1 damla olacağını sanmıyorum. Sen eczacıya sor yine ama günde 1 damla olmaz bence. Kendi d vitamini eksikliğine göre değişiyor aslında ilk bana 15 damla demişti sonra 20 felan fıstık. Kutunun üstüne bak yazmış olmalı.

Ted bunny, b12 reçetesiz satılıyor takviye olarak da kullanılıyor. Başlamanda bence sıkıntı olmaz. Sağlık ocağına randevu alıp sor bence. D vitamini için bir şey diyemeyeceğim.

Ama kan tahliline göre doktor verdiyse kesinlikle kullanın bence. Dediğim gibi d vitamini ruh halinde çok tesirli, b12 de hafıza, odaklanma konusunda. Faydası olur zararı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabavet -- 4 Ocak 2018; 16:30:29 >
  • Hocam seninki devid benimki coledon d

Eczaneci yazmış bir seyler ama okuyabilene

hizliresim.com
    Resim Yükle - Hızlı Resim Paylaş - Hızlı Resim
    https://hizliresim.com/p/yukle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8B3665B5 -- 4 Ocak 2018; 16:38:58 >
  • D vitamini de b12 de vücut için çok önemli. Özellikle d vitamini ülkemizde nerdeyse herkeste eksik. Sebebi kışın zaten güneş yok yazın da güneşlenmeyi bilmiyoruz. Öğlen vakti 15 dakka güneşlenmek el ve ayak ayalarını güneşlendirmek yeterli aslında. B12 yine yiyeceklerden alınabiliyor ama d vitamini bitek güneşten alınıyor. Bence doktor verdiyse takviyeleri kullan bitene kadar. Sonra yine ölçtürürsün. Çok faydasını görürsün.
  • Hocam coledon d mi sizin ilaç

Gunde kac damla demisti

• O zaman elimdeki ilaçları bitireyim. D vitaminin aç karnına olduğunu bilmiyordum. Bana 9-10 damla demişti. Akşam tok karnına içiyordum. Kullanma saatleri önemli mi bu vitaminlerin? Yani sürekli aynı saatte bir mi içmek gerekiyor. Bunlar bitince multivitamin alıp devam edeceğim. tekrar doktora gitmeyi istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACB5B9068 -- 4 Ocak 2018; 17:15:36 >
  • Valla bilmiyorum ama devit için bana a karnına dendi. Emilim açısından öyle olması gerekiyor diye de okudum internette.

• quote:

Orijinalden alıntı: Norman Finkelstein

Hocam coledon d mi sizin ilaç

Gunde kac damla demisti

devit-3. 9 damla demişti.
  • Kullanım hocam. Daha üyi olduğunuzu göreceksiniz

• B12 nin yanında devit ve coledan kullandım,faydasını görürsünüz.Yukarıda 3-4 gün yorgunluk hissedebilirsiniz yazmışlar ona bi şey diyemeyeceğim ben zaten yorgunluk ve çok uyumaktan gitmiştim.Faydasını baya uzun süre kullandıktan sonra gördüm biraz sabırlı olmak gerekebilir.

Devit damlayı günde 20 damla şeklinde coledan damlasını 10 damla şeklinde aldım.
  • Godsu kullanıcısına yanıt
    B12 vücutta depo edilebiliyor.Kitaplarda yazan sadece A D E K vitaminlerine ek olarak b12 de depo edilebiliyor.B grubu vitaminlerinin hepsi depo edilemediği için istisna olarak kabul edilip kitaplara yazılmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.