Şimdi Ara

Doktor Maaşı (Gerçekçi Rakamlar) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
12
Favori
141.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim babam general cerrahide doktor özelde çalışıyor ve 6 rakamlı paralarla net geliri var bence siz biraz abartıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asistan maaşı 5500 demiş büyük ihtimalle doktor değil ya da tıp fakültesinde okumuyor bizim burada üniversitede aile hekimi asistanı 6bin alıyor. Hafta sonu tatil. hafta içi çalışıyor. Günlük gelen hasa sayısı en en en fazla 10. Çok rahat bir bölüm.
  • Doktorun en ölüsü 10k maaş alır. Döner sermayeler her zaman maaştan yüksektir nadir altına düşer. Alınabilecek en yüksek maaşları doktorlar alır, ondan ötesi maaşsız çalışan yani ceo patron falan olmak (Hoş küçük yollu bir şirketin patronunun yıllık kazancından daha fazla kazanan doktorlarda var yıllık 7-8 milyona kadar). Doktorlar pilotlardan, kaptanlardan dahi daha fazla maaş alıyorlar gerçek bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZenciPriapus -- 29 Kasım 2018; 4:24:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

Doktorun en ölüsü 10k maaş alır. Döner sermayeler her zaman maaştan yüksektir nadir altına düşer. Alınabilecek en yüksek maaşları doktorlar alır, ondan ötesi maaşsız çalışan yani ceo patron falan olmak (Hoş küçük yollu bir şirketin patronunun yıllık kazancından daha fazla kazanan doktorlarda var yıllık 7-8 milyona kadar). Doktorlar pilotlardan, kaptanlardan dahi daha fazla maaş alıyorlar gerçek bu.
    Hayırdır kardeş ne alıp veremediğin var doktorlarla

• Kuzenim tusa hazırlanıyor. Şuan bir devlet hastanesinde acil bölümünde nöbet tutuyor genelde (tam detaylı konuşmadım belki başka birimlere de bakıyordur). Bu sene atandı 2-3 aydır çalışıyor yani. Maaşı 4.000TL.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aranızdaki provakatif dingillere bordromu gönderiyim de belki ahlaklı bir şekilde gelip özür dilerler. diyecem de nerde öyle kalite sizde. 4 yıllık doktorum şu ölüsü 10k eden noktaları gösterin de biz de alalım. halkı doktora kışkırtmak dısında yaptığınız bi halt yok. namussuzlar yukarda tüm 10 k üstü maaş alıyolar diyen provakatif şeref . yoksunlarına gelsin.
  • Herr Professor kullanıcısına yanıt
    Yanlış cevap... Ne kadar çok harcarsanda o kadar rahat hayatın olur o kadar prestigen olur. Evet en az 200 beğeni istiyorum.

• Doktor olmak çok zor. Devlet hastanelerinde kaç kişiye bakmaya çalışıyorlar. Kurul, vizite, ameliyat ne kadar para alsalar azdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukooo

aranızdaki provakatif dingillere bordromu gönderiyim de belki ahlaklı bir şekilde gelip özür dilerler. diyecem de nerde öyle kalite sizde. 4 yıllık doktorum şu ölüsü 10k eden noktaları gösterin de biz de alalım. halkı doktora kışkırtmak dısında yaptığınız bi halt yok. namussuzlar yukarda tüm 10 k üstü maaş alıyolar diyen provakatif şeref . yoksunlarına gelsin.
    ben doktorun o kadar aldığını biliyorum da sen 3-4 barem rakam yazan bir fotoğrafı kırpmışın , şimdi gösterdiğin kırpılmış görüntünün ambulans şöförünün veya hemşirenin bordrosuna ait bir görüntü olmadığını nasıl kanıtlıycan ,, haa bu arada döner ne alıyon , uzmanlık var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 17 Ocak 2019; 18:57:29 >

• 120 bin euro yıllık maaş(aylık 39*4=156 saat çalışma üzerinden)
    mesai fazlası;
    normalde 100eu/saat
    ctesi 150eu/hr
    pazar ve resmi tatiller 200 eu/hr
    acilde 60-80 eu/hr
    endoskopi 500, ercp 1500, kanamalar ortalama 2500, esd 12500 (%35 kar primi)
    yıllığı 300bin euyu geçmez.

Şimdi gel gelelim bu para, bu euro kuruna rağmen türkiyede mahalle arası müteahitinin kazandığı paranın 5te biri etmez.
    Tahsili desen toplam 5 sene ilkokul.
  • dionysos_07 kullanıcısına yanıt
    bordromu sicin numaralı tc numaralı langır lungur atıyım yani bunu istiyon.. aile hekimiyim döner diye birşey yok bu işte. verilen para bu .. ahlaklı olmak şunu gerektirir sen niye çok alıyosun değil ben niye az alıyorum demeli.. ama ahlak zor bulunan bişey bu devirde...
    başhekimler benim 4-5 katım para alıyo neden alıyolar demiyorum cunku alması gereken aslında daha fazla biliyorum. niye benim maaşım ve o adamın maaşı düşük diye düşünüyorum. azıcık ahlak azıcık şeref diliyorum hepinize. başkasının maaşına göz dikince böyle rezil oluyosunuz işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: drgray

120 bin euro yıllık maaş(aylık 39*4=156 saat çalışma üzerinden)
    mesai fazlası;
    normalde 100eu/saat
    ctesi 150eu/hr
    pazar ve resmi tatiller 200 eu/hr
    acilde 60-80 eu/hr
    endoskopi 500, ercp 1500, kanamalar ortalama 2500, esd 12500 (%35 kar primi)
    yıllığı 300bin euyu geçmez.

Şimdi gel gelelim bu para, bu euro kuruna rağmen türkiyede mahalle arası müteahitinin kazandığı paranın 5te biri etmez.
    Tahsili desen toplam 5 sene ilkokul.
    Mahalle arası müteahhit ticaret yapıyor garanti bir iş değil batmak var çok para kazanmak var.
    Ticaret yapanla maaşlı çalışan nerede eşit olmuş?
    Okula göre para kazanmak gibi bir düzen yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukooo

bordromu sicin numaralı tc numaralı langır lungur atıyım yani bunu istiyon.. aile hekimiyim döner diye birşey yok bu işte. verilen para bu .. ahlaklı olmak şunu gerektirir sen niye çok alıyosun değil ben niye az alıyorum demeli.. ama ahlak zor bulunan bişey bu devirde...
    başhekimler benim 4-5 katım para alıyo neden alıyolar demiyorum cunku alması gereken aslında daha fazla biliyorum. niye benim maaşım ve o adamın maaşı düşük diye düşünüyorum. azıcık ahlak azıcık şeref diliyorum hepinize. başkasının maaşına göz dikince böyle rezil oluyosunuz işte
    Dürüst olun ve kabul edin doktorlar her meslekten daha iyi kazanıyorlar ve ayrıcalıklıdirlar.Tip fakültesi kontenjanlari da ülke ihtiyaçları doğrultusunda arttırılırsa ki gerçekten gerekiyor o zaman doktor sayısı artacak kalite ve rekabet artacak vatandaş hizmet görecektir.Ulkede İİBF mühendislik eğitim vb.bolumlerde çok ihtiyaç olmadığı halde kontenjanlar şişirildi ama tıp diş gibi ciddi açık ihtiyaç olan alanlarda kontenjanlar daha az arttırılıyor.Bu büyük bir hatadır.

• fukooo kullanıcısına yanıt
    up

uzman doktor maaşı 5-6 civarı ise tıp okumaya gerek. Polis öğretmen hemşire olun yine aynı maaşları kazanırsınız. Hatta tıbbi sekreterlik okuyun yine 5 civarı kazanırsınız

Boşuna 6 yıl okumuş olmazsınız
  • Verileriniz gerçekten yanlış :D Birincisi öğretmen maaşları ortalama 10 yıllık bir öğretmenden gidersek yani 32 33 yaşlarında olsun aldığı maaş minimum 5 bin liraya denk geliyor.İkincisi asistan maaşı 5500 olacak evet doğrudur fakat asistan olmadığını direkt pratisyen olduğunu düşünürsen minimum 7bin tl maximum 10 bin tl civarı maaş alabilirsin.Uzman bir doktor olduğunda ünvanını aldığın andan itibaren net maaşın 7 bin lira civarı oluyor döner sermayeyi koyduğunda 11 12 nin altında alma şansın %0 .Tıp fakütesinde okuyorum bir sürü mezun olan tanıdığım var bunlar benim 1.ağızdan aldığım bilgiler , öğretmen kısmı da ailemde 2 tane öğretmen var buradan biliyorum :D
  • Konu 2017'den kalma. O zamana kadar maaşlar değişmiştir zaten.
  • Henkan H kullanıcısına yanıt
    değişir de dediği gibi bi şekilde maaş hiçbir zaman olmamıştır doktorların :D yoksa o kadar oku emek ver 11 sene okul okuyorsun uzman doktor olmak için 9 bin tl gibi bi maaş çok az o emeğe :/
  • özellerde muayene 150 , 200 den başlıyor. 10 dk'da bir hasta olsa siz düşünün kazancı.
  • Doktorlara sorarsan aldıklarınasgatş ücretten hallice

Asıl olan en az 15k

• quote:

Orijinalden alıntı: Elric.

Doktorlara sorarsan aldıklarınasgatş ücretten hallice

Asıl olan en az 15k
    Doktorlar devlette 7k maas aliyor kardeşim bilip bilmeden atmayin ya

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.