Şimdi Ara

Doktor Maaşı (Gerçekçi Rakamlar) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
12
Favori
141.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu rakamlar gerçek mi yahu? En kötü alan ayda 17 bin dolar, en iyi alan ayda 35 bin dolar alıyor. Bir de bunlar uzmanlar daha. Bizde uzman 10 bin falan alıyordur aradaki farka bak
  • ktnu99 K kullanıcısına yanıt
    Hocam acil de çalışan bir pratisyen 10 nobet tutarsa asistandan fazla alir 8k alan asistan bir elin parmagini gecmiyor ülkede ama asistanliktan uzmanliga gecince pratisyenden ondan bundan herkesden fazla almaya başlarsın tabiki de istisna branslar var yine cok az alan,

Doguda pratisyen 2.ayindan sonra 7k dan fazla maas alir 10k yi da geçebilir ama nadir

Hicbir asistan 10 k maas alamaz asistan hastane batmissa 4.5k 5k arasi alir batmamissa 6ile 8k arasi alır

Tus kazanmak bu açıdan kötü ama pratisyenlik şu acidan kotu gelecegi belli degil asistanlkta bir yol ciziyosun en azindan pratisyenlkte ne derlerse o

Bu arada hep döner vermeyen hastanelerden bahsediyorum durumları cidden çok ülkemizde öyle azbuz değil işin içine girince anlarsiniz@ktnu99

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Bu rakamlar gerçek mi yahu? En kötü alan ayda 17 bin dolar, en iyi alan ayda 35 bin dolar alıyor. Bir de bunlar uzmanlar daha. Bizde uzman 10 bin falan alıyordur aradaki farka bak

Tahminim bu maaşların brüt olduğu yönünde.

Ama yine de bir uzman doktorun 10.000 net altına düştüğünü düşünmüyorum.

• Birde yaptıkları işin hakkını verseler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversitede psikiyatri asistanıyım soruları alayım.

• Mr. Blacktree M kullanıcısına yanıt
    Eğitim yönü nasıl hocam ileriye dönük? Bi de hangi bölümler arasinda git gel yasadiniz psikiyatriyi tercih ettiniz ? @Mr. Blacktree

• Mr. Blacktree M kullanıcısına yanıt
    TUS ta kaçıncı oldunuz? Uzman olmak şart mı sizce? Asistanların çok yoğun çalışma hayatı varmış özellikle nöbetler. Siz de nöbet tutuyor musunuz? Her bölüm asistanı nöbet tutar mı? Nöbetler acil nöbeti mi oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchloveKilled

quote:

Orijinalden alıntı: Herr Professor

Size bir şey söyleyim, ne kadar fazla maaş alırsanız o kadar fazla harcayacaksınız.

Atıyorum 50binlik araba yerine 100binlik alacaksınız hatta daha fazla.borcunuz maaşınızla aynı oranla artacak kafanız yine rahat olamayacak. O yüzden mesleğinizi sevmeye bakın.

Böyle saçma bir bakış açısına bu kadar + vermek. Doğru, donanımhaber topluluğu. Unutmuşum.

arkadaşların 150klık arabaya binerken sen 15k ya 2. el arabamı alırsın? güldürme beni para hırsı doyumsuz bir hırstır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herr Professor -- 3 Aralık 2017; 17:39:23 >
  • O değilde beni en çok öğretmen maaşı şaşırttı hak etmedikleri yere aldıkları maaşa bak

• Bakin abilerim ablalarim doktor maasi eger bunlar devlette calisirsaniz alicaginiz maaslardir benim babam toplam 15 sene devlette sadece yesil pasaport alabilmek icin o zamanlar sizin dediginiz miktarda kazaniyordu suan ozele gecti ve aldigi maas suan uzman doktor maasinin 10 kati felan su insanlarin dediklerini takmayin benim babam genel cerrah ise saat 10 da gidiyor saat 4 te cikiyor adam hasta gelmediginde felan sedyeye uzaniyor uyuyor yada bilgisayarinda satranc felan oynuyor 4 tanede sekreteri var hic yerinden kalkmasina gerek kalmadan yemek felan getiriyolar babam dunyanin en kebab meslegini yapiyor he fakat arkadasimizin dedigi dogru ne kadar kazaniyorsa o kadar fazla harcarsiniz o dogru bisey digerleri ise yanlis digerleri devlette calisanlar icin dogru.

• hergün dönermi yiyorsunuz şaka bir yana insanlara can veriyorsunuz onun duygusu size enerji vermiyorsa bırakın bu işi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ArchloveKilled

quote:

Size bir şey söyleyim, ne kadar fazla maaş alırsanız o kadar fazla harcayacaksınız.

Atıyorum 50binlik araba yerine 100binlik alacaksınız hatta daha fazla.borcunuz maaşınızla aynı oranla artacak kafanız yine rahat olamayacak. O yüzden mesleğinizi sevmeye bakın.

Böyle saçma bir bakış açısına bu kadar + vermek. Doğru, donanımhaber topluluğu. Unutmuşum.

arkadaşların 150klık arabaya binerken sen 15k ya 2. el arabamı alırsın? güldürme beni para hırsı doyumsuz bir hırstır.

15k'lık araca binmekle 150k'lık araca binmek aynı mı sizin gözünüzde?

'Atıyorum 50binlik araba yerine 100binlik alacaksınız hatta daha fazla.borcunuz maaşınızla aynı oranla artacak '' demiştiniz

sabit bir gelir varsa, makul bir borç insanın canını ne kadar sıkabilir ki? Dedikleriniz kısmen doğru ama abartı.

• hhhmehmet H kullanıcısına yanıt
    Hocam bu yazdığın mesaji babana gostersene sana hak verirse birakirim ben meslegi , yaş gelmiş 50ye bi zahmet keyif yapsın ama gençken oturabilmis mi bi sor bakalım@hhhmehmet

• lan onun bunun maaşını düşüneceğinize sizde birşeyler yapmaya çalışın . ne var elalem şunu alıyor bunu alıyor . bir meslekte adam gibi ihtisas yapın severek yapın parası da motivasyonunuz olsun .
  • Up

• Abi tıp mıp boş dişe gel dişe hacettepe ve yedotepe diş akar

• 10 bin tl'ye burun kıvıranlar var forumda

• eastindiacompany E kullanıcısına yanıt
    1.200 euro :D

• quote:

Orijinalden alıntı: WP Maokai

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    O yüzden mi çoğu 65 yaşından sonra hastanelerde alışmaya ve hatta nöbet tutmaya devam ediyorlar. Özel hastanelere bakarsan çoğu 65 aş üstü doktorla(hatta uzman doktorla) dolu ve hepsi şikayetçi. Çok kazansalardı eminim hepsi 33 yaşında falan emekli olup rahat bir hayat yaşıyor olurlardı.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.