Bu böyledir, işim gereği çok farklı meslek gruplarından insanlarla çalışıyorum. Abi doktorların makinelerine uzaktan bağlanınca cidden hayattan soğuyorum. Çoğu konuda ahkam kesiyorlar. Tıp eğitimi almış gelmiş elektronik ve yazılım konusunda sanki 30 yıllık tecrübeli mühendis havasındalar. O kadar tecrübeli mühendislerde bile o kadar ego yok. Adamın bilgisayarına bağlanıp sorunları düzeltiyorum bu başladı yok o öyle değil onu öyle yapamazsın bilmem ne sorun donanımsal falan diyor. Touchpad çalışmıyor makinenin gidip düzelttim. Adam başka bilgisayara bağlanmaya çalışıyor bluetooth üzerinden sen şifremi girsene diyor dedim KVKK var giremem başımı yakarsınız yok sen gir sen ne anlarsın ki şu kadar maaş alıyorsun diye ahkam kesmeye başladı. Anlaşmalı olduğumuz kurumların müşterisi olan bir avukata denk geldim adamın sorununu çözdüm onda da programlar çalışmıyor windows update sapıtmış makineye zararlı yazılım bulaştırmış, elle temizledik zararlı yazılımı update servisini onardım bana ikide bir karışıyor yok bu donanımsal yok bu bilgisayarı değiştirin bana başka bilgisayar verin halletim sorunu, teyit alacağım bu sefer bağırıp duruyor YOK GARDAŞIM BİLGİSAYARDA SORUN YOK BENİ RAHATSIZ ETMEYİN. Ya yemin ederim tekniker olarak bu iki meslek grubundan nefret eder oldum kendi işinde zaten insanlara böyle saçma sapan çıkışıyorsunuz zaten lan bari alanınla alakalı olmayan bir konuda çok bilmişlik yapma. Mühendisler daha çok teknik konularda yardım istiyor onlarda saçma sapan sorunlarla geliyor ama aralarında bu kadar egolu çok bilmişlik taslayan yok. Cidden bıktım bunlardan. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 4 Ocak 2025; 12:4:3 > |
Bildirim