Şimdi Ara

dokunmatiği ve kilit tuşu çalışmayan Iphone'yi kapatmak mümkün mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar . Iphone'min dokunmatiği tepki vermiyor daha önce başıma gelmişti hard reset attığımda sorun çözülmüştü fakat şimdi kilit tuşum bozuk olduğu için bunu yapamıyorum ayrıca dokunmatiği tepki vermediği için assistive touchu da kullanamıyorum . Icloudtan filan da uzaktan erişim sağlanıp kapanması mümkün değil bir bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim yoksa mecburen şarjımın bitmesini bekleyeceğim , aksi gibi yüzde 60 daha

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ekranı Çalışmayan iPhone Nasıl Kapatılır

Ekranı çalışmayan bir iPhone'u kapatmak zorlu bir görev gibi görünebilir, ancak bunu gerçekleştirmenin birkaç yolu bulunur. İşte ekranı çalışmayan bir iPhone'u kapatmak için adım adım talimatlar:

• Yardımcı Dokunmatik'i kullanın (iPhone 8 ve üstü): Ayarlar > Erişilebilirlik > Dokunmatik > Yardımcı Dokunmatik'e gidin ve açın. Ardından, Yardımcı Dokunmatik menüsünden Kilit Ekranı düğmesine dokunun ve Kapat seçeneğini belirleyin.

• Siri'yi kullanın (iPhone 4s ve üstü): Güç düğmesine basarak Siri'yi etkinleştirin ve "iPhone'umu kapat" deyin. Ardından, onaylamanızı isteyecektir.

• iTunes'u kullanın: iPhone'unuzu bir bilgisayara bağlayın ve iTunes'u açın. iTunes, cihazınızın kilidini açmanızı isteyecektir. Kilit açıldıktan sonra, iTunes'dan iPhone'unuzu kapatabilirsiniz.

• Kurtarma Modunu kullanın: Son çare olarak Kurtarma Modunu kullanabilirsiniz. Bunu yapmak için iPhone'unuzu bilgisayara bağlayın ve iTunes'u açın. Ardından, iPhone'u Kurtarma Moduna sokmak için şu adımları uygulayın:

• iPhone 8 ve üstü: Sesi Aç düğmesine basın ve bırakın, Sesi Kıs düğmesine basın ve bırakın, ardından Güç düğmesini basılı tutun. Apple logosu görünene kadar Güç düğmesini basılı tutmaya devam edin.
      • iPhone 7 ve 7 Plus: Sesi Kıs düğmesine basın ve bırakın, ardından Güç düğmesini basılı tutun. Apple logosu görünene kadar Güç düğmesini basılı tutmaya devam edin.
      • iPhone 6s ve önceki modeller: Güç düğmesine ve Ana Sayfa düğmesine aynı anda basın ve basılı tutun. Apple logosu görünene kadar basılı tutmaya devam edin.

İPhone Kurtarma Moduna girdikten sonra, iTunes'da iPhone'u kapatmak için Güncelle veya Geri Yükle seçeneğini seçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Şarjı bitmeden imkanı yok hocam
  • Telefonu bilgisayara bağla daha önceden bağladığın bilgisayar olursa bu bilgisayara izin verilsin mi demez en azından bilgisayara bağladıktan sonra appcola uygulamasından telefonu kapatabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Siri" hangi surumden sonra restart komutunu kapatti bilmiyorum. Ama deneyebilirsin. Sarji bitirmek icin de muzik actirabilirsin.
  • Shadowhogfer kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam işe yaradı ama dokunmatiğimin bozulduğunu öğrendim mecburen ekran değişicek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.