Şimdi Ara

Dokunmatik ekran sıcak havalarda saçmalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Corby S3653w model telefonum havalar ısındığından beri dokunmatik ekran problemleri çıkarmaya başladı. Özellikle gündüz dokunmatik ekran ilk 5 dk dan sonra algılama sorunu yaşatıyor, bastığım yerleri değil de başka seçenekleri seçiyor yada hiç seçmiyor gibi. Klimalı odada durduğum zaman ise hiç bir sorun olmuyor. İzmir'de yaşıyorum sıcaklık son birkaç haftadır 35C civarı. Önce ekranda biriken yağlı kirli tabakanın sebep olduğunu düşünüyordum ama şimdi sıcaklıktan olduğu konusunda hiç şüphem yok. Sizce bu benim telefonuma has bir sorun mu, servise vermeli miyim? Dokunmatik ekranların çevre sıcaklığından etkilendğini duymuştum ama sonuçta çölde yada kutuplarda değilim evimde yaz-kış sorunsuzca telefon kullanmak istiyorum

• Bende izmirdeyim çok sıcak ve çok soğuk havalarda ekran hissizleşiyor.Sadece Galaxy s2 değil tüm dokunmatiklerde bu böyle.Ipohone ler de dahil.Kullandım başıma geldi defalarca.Özellikle cebimde taşıyorken bir arama geldiğinde ekran kilidi açılmıyor.En son geçen hafta Forum Bornovada Yaşadım Bu olayı.
    Yalnız İphone 3 kullanırken daha sık oluyordu.
  • Galaxy S2 kullanıyorum, sıcaklık farkı haricinde telefon şarja takıldığında da ekran hassasiyetini söylediğiniz şekilde kaybediyor.
    Şarjdan çekildiği anda düzeliyor.
  • wave525'de de sıcaktan dolayı parmaklarda çok az bir terleme olsa ekran sapıtıyor, pantolonuma siliyorum ekranını hemen, düzeliyor.
  • Öncelikle ilginizden dolayı teşekkür ediyorum. Sanırım dokunmatik ekranların genel bir problemi bu, güvenilirlik konusunda daha epey bir yol alınması gerekiyor. Dediğiniz gibi bazen güneşe maruz kaldığım zaman; hem vücut sıcaklığından hemde havadan dolayı arama dahi yapamıyorum. Bilseydim qwerty klavyeli modellere yönelirdim, neyse artık çok sinirimi bozmaya devam ederse satıp klavyeli telefon bakarım...
  • ben böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım galaxy s ile. hatta agır flash uygulamalarında 52 dereceye çıktıgı da olmuştu telefonun ozaman bile normaldi. belki sıcaktan elleriniz terliyordur. en ufak sıvı bile algılamayı bozmaya yetiyor elleri terliyen biriyseniz sorun ondan olabilir. Blanchimont da aynı şeyi söylemiş zaten.
  • istanbulda 32 derecede şarjda saatlerce ı9000 ile nette gezip,oyun oynadığım oluyor.hatta batarya aşırı sıcak şarjdan çıkartın uyarısı bile aldım ama öyle bir sorunla karşılaşmadım :D
  • Benim samsung star sıcaktan bozuldu ekran basmıyor bi daha da düzelmedi şimdi nasıl geri döndürürüm diye düşünüyorum ekranı değiştirmekten başka çarem yok gibi.
  • benim sensationda dokunmatik algılamama gibi bir sorun çıkarıyor.
  • Xperia sola aynı sorunu gösterdi.Gaziantep' te yaşadığım için hava epey bir sıcak(Bana göre Ankara'dan 10 derece yüksek) Telefon sapıttı garantiye gönderdim.Sony de sıvı teması var deyip garanti dışı bırajıyormuş çoğu kez bu sorunda umarım bana demezler.200 liraya aldığım tablette de benzeri bir problem olmuştu şarjdayken ekranda bastığım yerin "ekranın ortasında bir ayna kabul edin" simetriğinden diğer tarafa da bastığımı zannediyor cihaz .

Hadi tablet çin işiydi şarjdayken mouse bağlayıp kullanıyordum umursamıyordum.Xperia Sola yahu insan azıcık kaliteli dokunmatik panel koyar.
    Hiç araştırdınız mı TFT LCD ekranlarda daha mı sık meydana geliyor.Galaxy S kullanıcısı bu sorunla karşılaşmadığını söylüyor.

Fifa 12 oynuyorum 30 dk sonra cıvıtıyor. :D(Keşke aynı sorunu 1 kez daha verse de para iadesi talep etsem hiç düşünmem 3210 muadili bir telefon alırım 10 15 liraya)

---

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.