Şimdi Ara

Buz gibi telefon ısındı uyarısı verip kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon dışarıdan gayet soğuk hiç bir noktasında sıcaklık yok. Cihaz anneme ait mutfakta kullanırken kendi kendine kapanıyor ardından bana getiriyor açmaya çalışınca tepki yok şarja takınca cihaz aşırı sıcak uyarısı veriyor şarjdan çekmem gereken bir uyarı veriyor. Şarjdayken açılabiliyor telefon ama hiç bir şekilde uygulama açmaya izin vermiyor güvenli değil çok sıcak diye korumaya alıyor kendini telefon biraz eski ama yere düşme falan yaşamamış temiz bi cihaz Samsung Galaxy J7 Prime 16 GB lık modeli. Acaba içindeki sensörlerde sıkıntı olmuş olabilir mi sıcaklıkla alakalı yoksa zamanı geldi ve öldümü yapılabilecek bir şey var mıdır sizce ?

• Modele gore değişiyor ama bazen bataryada bazen sarj soketinin olduğu parcada ufak bir sensör var nem kapinca
    falan sapıtıyor

Alkolle temizlemeni öneririm.

Sokulmeyen batarya vardı onda degil mi anlatılanlar birazda batarya kaynaklı gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 1 Aralık 2020; 21:39:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Modele gore değişiyor ama bazen bataryada bazen sarj soketinin olduğu parcada ufak bir sensör var nem kapinca
    falan sapıtıyor

Alkolle temizlemeni öneririm.

Sokulmeyen batarya vardı onda degil mi anlatılanlar birazda batarya kaynaklı gibi

aynen hocam sökülemeyen batarya var mümkün bataryanın nem kapmış olması çünkü mutfakta çalışırken olmuş bu hata pirince yatırsak nemi yarına kadar çözebilir miyiz acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ReaCMaND

aynen hocam sökülemeyen batarya var mümkün bataryanın nem kapmış olması çünkü mutfakta çalışırken olmuş bu hata pirince yatırsak nemi yarına kadar çözebilir miyiz acaba ?

Alıntıları Göster

Denenebilir ama sanmıyorum sensör oksitlenme yapiyor alkolle temizlenir ondan yazdım

Batarya da bozulmuş olabilir benzer sıkıntılar oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 2 Aralık 2020; 0:19:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.