Şimdi Ara

dokunmatik ekranda problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sabah uyandığımda telefonu elime aldım. mesaj atmak için girişimde bulunduğumda ekranın, klavyenin "z x c" dizilimine denk gelen bölümünün çalışmadığını fark ettim.

skech te çizimle test ettiğimdede parmağımı o bölüme götürdüğümde çizim kesiliyor- yaklaşık 1 cm aşağıya kadar indiğimde işlem devam ediyordu.

telefonu hiç düşürmediğim ve bir önceki gün herşey normal çalıştığından software ile ilgili bir problem olacağını düşündüm.. 1.1.4 restore yaptım.
    lakin hla gözüm yaşlı

konu hakkında yapabileceğim bir şey var mıdır?

ilginiz için teşekkürler

• evet böyle problemler sık yaşanmaya başladı. sanırım senin ekranda ömrünü doldurmuş. geçmiş olsun.
  • ekranın ömrü bu kadar çabukmu dolar ya?
  • ne alaka ya hemen ekran bozulurmuymus
  • 1 senelik telefon.

herhangi bir darbede yok.

forumun ilk sayfasında olan teknik servisteki arkadaşlara mail attım.

ekranın değişmesi gerektiğini ve haklı olarak yedek parça sıkıntısı olduğundan servis dahil 350 ytl ye ekranı değişebileceklerini bildirdiler.

sanırım yenisini getirmek daha uygun benim için =)

acaba telefonu bu halde yedek parça olarak satabilirmiyim?

nasıl muhatab bulabilirim ve sizce ederi ne kadardır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noxanax -- 9 Haziran 2008; 21:52:25 >
  • bende almadan evel gözüme çarpmıstı iphone ekran değiştirme ile ilgili 350-400 civarı idi
  • allah korusun yaaa ekran gitse yandık desene çöp
  • ekran gittiği zaman en iyisi ya iphone'yi 3 ve 5 e bakmadan satacaksın yada elındekını yedek parca olarak kullanacaksın yenısını alacaksın bence bu ama o kadarda yaptırmak ıstıyosan yaptırırsın ama degmez...
  • ne şeytanı an nede selavat getir
  • aynen :D
  • İnternette bunun gibi sorunlarla karşılaşanlar çok var. Bir tema problem yaratnış olabilir. İkincisi ise en kötüsü umarım öle bir sorun değildir; ekranın touch özelliğinin kaybolması. .

Google da "iphone touch screen is not working" diye arattığınızda bir sürü şey çıkmakta. . Bir çok kullanıcı bu durumdan yakınıyor. Ekranın alttarafında touch özelliği gidiyor, ve üste doğru yayılıyor.

Acaba iphone serial numaranız kaçla başlamaktadır??

Telefonunuzun serial numarasının ilk 5 harfini yazabilir misiniz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ancumah -- 12 Haziran 2008; 15:00:55 >
  • arkadaşlar işte buldum http://limitededitioniphone.com/iphone-touchscreen-fix-increase-sensitivity/ arkadaşlar işte linkteki programı kullanıyordum restoreden önce, ingilizcesi olan arkadaşlar lütfen izah edermisiniz ne diyor linkte. arkadaşlar vereceğim ikinci linkide bi inceleyin nediyor izah edin lütfenhttp://www.engadget.com/2007/08/09/apple-quietly-handling-iphone-touchscreen-issues/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faik111 -- 11 Temmuz 2008; 20:05:58 >

• tamamdır arkadaşlar olay hallolmuştur. iphonebrowser ile Applications/preferences.app altında general.plist dosyasında verdiğim linkte anlatıldığı gibi
    <dict>
    <key>cell</key>
    <string>PSLinkCell</string>
    <key>label</key>
    <string>Touch</string>
    </dict> kodları ekledim touch ayarları geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.