Arkadaşlar şu anda N95 kullanıyorum ama artık dokunmatik bir telefona geçmek istiyorum. iPhone almak istiyorum ama annem ve babam fiyatından dolayı karşı üniversitede alırız diyolar bende başka bir telefon arama içerisindeyim. N95 kullansamda tüm özelliklerini kullanıyorum denilemez gps i hiç kullanmıyorum wifi da laptobumdan hallediyorum bu yüzden 5530 hoşuma gitti wifi var 3G yok birde samsung preston var ondada 3G var wifi yok birde lg arena var ama ona babam ne der bilmiyorm:D siz neler önerirsiniz başka bir telefon varmı dokunmatiği iyi olan ve fiyatı biraz makul olan?
5530 iyidir ama ekranı biraz küçük> 2.9". Arena ise tam anlamıyla süper tabi.
samsung starı inceleyebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: ŞahEser
samsung starı inceleyebilirsin
bunların yanında eğer alabilirsen s8003 e bak.çok güzel bir tel.
quote:
Orijinalden alıntı: ax
bunların yanında eğer alabilirsen s8003 e bak.çok güzel bir tel.
Alıntıları Göster
@ok1907 boyutları yeterli derecede bana göre ama dokunup incelemek lazım tabiiki. @sugarboy samsung star a baktım ama ondada hiç bişey yok ne wifi ne 3g n95 ten sonra çok düşük kalır gibi:D @ax samsung jet galiba o oda baya güzelmiş hemde baya hızlı işlemcisi var 800mhz. acaba dokunmatiği nasıldır kullananlar memnunmu?burda kullananlardan yorum alsak daha sağlıklı olur bence;) 5530 ve preston a da aynı şekilde ;)
quote:
Orijinalden alıntı: emre_14
@ok1907 boyutları yeterli derecede bana göre ama dokunup incelemek lazım tabiiki. @sugarboy samsung star a baktım ama ondada hiç bişey yok ne wifi ne 3g n95 ten sonra çok düşük kalır gibi:D @ax samsung jet galiba o oda baya güzelmiş hemde baya hızlı işlemcisi var 800mhz. acaba dokunmatiği nasıldır kullananlar memnunmu?burda kullananlardan yorum alsak daha sağlıklı olur bence;) 5530 ve preston a da aynı şekilde ;)
Alıntıları Göster
bence kardeş w960 al
yanlışım yoksa 5800 a da bi bak derim :)
quote:
Orijinalden alıntı: berkay_06
yanlışım yoksa 5800 a da bi bak derim :)
Bana göre sevsekte sevmesekte iyi olsada olmasada dokunmatik ekranların kralı hala Iphone dur...
Evet dokunmatikte 1numara iphone ama iphone almayacaksan samsung jet iyi telefon derim
quote:
Orijinalden alıntı: paşa 76
Bana göre sevsekte sevmesekte iyi olsada olmasada dokunmatik ekranların kralı hala Iphone dur...
Artı sıfır almak gibi bir mecburiyetin yoksa 2.el temiz bir Iphone almanı öneririm ben...
quote:
Orijinalden alıntı: PAŞA
quote:
Orijinalden alıntı: paşa 76
Artı sıfır almak gibi bir mecburiyetin yoksa 2.el temiz bir Iphone almanı öneririm ben...
Alıntıları Göster
samsung omnia almanı tavsiye ederim.şu sıralar fiyatı da baya bi düştü...
quote:
Orijinalden alıntı: Mustang__TR
Alıntıları Göster
Samsung S5603 e bakabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Mustang__TR
Alıntıları Göster
Samsung Ultra Touch
quote:
Orijinalden alıntı: Z@NZ@R@
Samsung Ultra Touch
Alıntıları Göster
biz senle kardeşmiyiz yoksa...şu anda bende aynı arayışlar içersindeyim...n95 imi satmayı ve dokunmatik bi telefon almayı düşünüyorum...5530 makul bi tercih olabilir...bende düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Public Enemy
biz senle kardeşmiyiz yoksa...şu anda bende aynı arayışlar içersindeyim...n95 imi satmayı ve dokunmatik bi telefon almayı düşünüyorum...5530 makul bi tercih olabilir...bende düşünüyorum
Alıntıları Göster
lg kullanmak istermisin bilmiyorum ama hem fiyat konusunda hemde tasarım olarak uygun bi telefon. hemde dokunmatik bir bak istersen.
5530 iyi bişeye benziyor ya kullanan var mı dokunmatiği nasıl
tabi dokunmatik deyince kral IPHONE olduğu için IPHONE a kıyasla nasıl
napsam çok kararsızım.samsung jet de fena değile benziyor 5530 u ise boluda hiçbir yerde bulamadım.bide N97 Mini tanıtıldı oda baya hoşuma gitti ama :S biraz bekleyeceğim sanırım.Acaba beklemeyip samsung preston alsam pişman olurmuyum?bide prestonla 5530 arasından hangisini tercih edersiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: emre_14
napsam çok kararsızım.samsung jet de fena değile benziyor 5530 u ise boluda hiçbir yerde bulamadım.bide N97 Mini tanıtıldı oda baya hoşuma gitti ama :S biraz bekleyeceğim sanırım.Acaba beklemeyip samsung preston alsam pişman olurmuyum?bide prestonla 5530 arasından hangisini tercih edersiniz?
lg km 900 arena ya bi bak istersen
quote:
Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek
lg km 900 arena ya bi bak istersen
Alıntıları Göster
Sizlere şöyle bir çözüm önereyim o zaman... (nedir ne değildir tam bilmiyorum youtube da rastladım...