Şimdi Ara

dokuz eylül vs gazi tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mf3 sıralamam 3566 defalarca kez araştırma yaptım.Ege gelebilir ama arkasına yazacağım okul çok kritik çünkü ege tutmazsa burda okuyacağım.Lütfen bu konu hakkında fikirleri olan insanlar biraz yorum yaparsa sevinirim.Bir de mesela hala dokuz eylül de hazırlık zorunlu mu vs.Pdö sistemi nedense beni kendine çekti ama yine de iyice merak ediyorum.

• hazırlık zorunlu değil bunu nasıl unuttum bilmiyorum ama öyleydi
  • Gazi dokuz eylülün bi gömlek üstü tıp için. Klasman farkı var İzmirde yaşamıyorsan tavsiyem açık
  • Kesinlikle gazi.
  • Aéquitas A kullanıcısına yanıt
    Hocam oyle ama mesela tus basarisinda da dokuz eylul cok onde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle dokuz eylul derim. hem sehir hemde basarilar acisindan
  • Dokuez eylul bence

Gazi benim kafama yatmiyor pek

• endless357 E kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde benim de yatmıyor ve hakkında iyi şeyler de duymuyorum dokuz eylülün tus başarasında en önlerde olması beni rahatlattı ve bir de ege gelir umarım da bu değerlendirmelere gerek kalmaz
  • Varcot01 V kullanıcısına yanıt
    Hocam ben işin içinde biri olarak konuşiyim sana. Hacettepe dönem 5 öğrencisiyim.

Gazi'de tüm eğitimlerini görmüş olan(artık taşındılar) hitit tıp 2015 sonbahar tusunda türkiye birincisi oldu. Bu tabii hitit kontenjanının az olmasından da kaynaklanıyor ancak TUS zaten bir okulun başarısını çok az gösterir.

TUS için en önemli kriter kendi çalışman olacaktır yani bu TUS denilen sınavda alınan başarının %85'ini oluşturur. Okul etkeni çok minimaldir, şu şekilde etkiler ancak Cerrahpaşa, Ankara, Çapa, Hacettepe gibi okullardasındır bu okullardan hocalar çok fazla soru hazırlıyorlar TUS'a. Sanırım en fazla hacettepeden soru alınıyor. Bizim derslerde hocalarımız şu soru çıkar, bu şekilde soru vermiştim gibi önemli yerlerin altını çiziyorlar. Başka okullardan bizim çıkmış soruları almaya geliyorlar vs. vs. anca bu şekilde TUS için fark yaratır okul, başka bir şey değil.

• Aéquitas A kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim bilgileriniz icin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.