Şimdi Ara

dolandırıcı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
3.626
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Boudy_TR isimli kullanıcıdan 250 TL'lik hepsiburada hediye çeki için 100 TL'ye anlaştık.adama güvenebilmek adına kendisine hediye çeki ile ilgili resim istedim resim de attı. Sonrasında kendisine paparadan parayı gönderdim o da bana hediye çeki diye bir kod gönderdi. İstediğim ürünü almaya gelince kupon geçersiz diye uyarı aldım. Adama yazdığımda da kuponu kullanmışsın beni kandırıp parayı geri alacaksın demi deyip heryerden engelledi beni. İlgili konuşmaları resim olarak atıyorum. Ne yapmam gerekir ?? dolandırıcı dolandırıcı dolandırıcı dolandırıcı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Eğer dediğiniz gibiyse elinizde numara ve konuşmalar da var, buradaki tecrübeli arkadaşlar savcılık vs konularında yol gösterir

• 250 TL lik hediye çekini size 100 TL ye satmaya çalışan adamdan hiç mi şüphelenmediniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani hocam hırsızın tabi günahı var o eyvallah ama 250 TL lik çek 100 TL ise ben bir kıllanırım baştan. Eğer bir altlimit falan yoksa 250 TL lik çekin hakkı en az 200 bilemedin 190 dır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam işte şüphelendiğimden dolayı resim istedim ve resimde doğruluyordu hediye çekini. Ne yapabilirim şuan?

• Bu hesaplara gelen kuponlar başka hesaplarda kullanılabiliyor mu ?

• 053620384xx numara bu mu hocam?

Edit: Ben niye sansürledim ki hırsız şerefsizin numarasını. Herkes görsün. 05362038434

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 26 Şubat 2022; 19:37:30 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dikkat!!! DOLANDIRICI
    9 ay önce açıldı
    Dolandırıcı
    4 ay önce açıldı
    Dolandırılmayın !!
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eric Cartman. kullanıcısına yanıt
    0501 ile başlıyor hocam

• barosgoal B kullanıcısına yanıt
    Hediye çekiydi hocam kupon kodu gibi kullanılıyor.

• 100 tl'ye çok büyük tecrübe kazanmışsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysn332121

0501 ile başlıyor hocam
    Tamam hocam, forumun demirbaş bir dolandırıcısı vardı Efe Çakan diye, acaba o mu diye. Geçmiş olsun.

• ben burda 250 lik çeki 100 satacak adam görmedim bunu ancak ve ancak dolandırıcılar satar ki onlar da 250 150 den satarlar. bu dolandırıcılık üstü bir durum değişik bir olay.

Evet hocam malesef. Yapılabilecek birşey yok mudur ?🙁

• ysn332121 Y kullanıcısına yanıt
    Polise ya da savcılığa gitmen lazım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ysn332121

Evet hocam malesef. Yapılabilecek birşey yok mudur ?🙁
    Hocam Hepsiburada ile görüşüp, hediye kodum şu, kullanamıyorum, kullanılmış diyor falan dersen, hiç olmazsa hangi mailde kullanıldığı ortaya çıkar ve bu delil olabilir. Bence peşini bırakma, şikayet et.

Onun için görüşme yaptım hocam işte diğer hesap arkadaşımın hesabıymış onda denedim sonra yanlış hesap olduğunu farkedip kendi hedabima geçtim orda kupon kullanılmış görünüyordu diye bir yalan salladım. Kayıt oluşturdular 3 gün içerisinde döneriz diye bilgi verdiler.

Şikayet etme kısmı da öğrenciyim bu işler nasıl olur dava mi açılır ne olur hiç anlamıyorum açıkçası. Ay sonu bir de 100 TL benim için önemli bir para ama olan oldu artık. Canımı en çok sıkan şey bunu yapan kişinin benim gibi başkalarını da dolandırmış olması ya adam bunu resmen iş gibi yapıyor.

Aynı kişi. Şurada aynı nick'li kişiden dolandırılan bir kişi daha var.

https://forum.donanimhaber.com/hepsiburada-ceki-dolandiricisi--152096110#152099933

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yıl önce çek satış üzerinden dolandırılmıştım , inat edip savcılığa verdim ama, savcıya olayı anlatmak hiç kolay olmadı. Sonrasında ne arayan ne soran oldu , kapandı olay

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.