(foruma fotoğraf yükleyemediğim için hızlı resime attım)
Forumda daha önce "ilhanatayman" olarak epeyce kişi dolandırmış bu kişi baktım listemde ekli belki bir bilgi elde ederim diye biraz vakit harcadım telefon numaras ve doğru mu bilmiyorum elime bir kimlik geçti dolandırılan kişilerin işine yarar umarım.
arkadas adam milleti tokatlıya tokatlıya ne envanter yapmıs işin garibi steam da degiştirmiyor hep aynı steamdan yapıyor ya bu adam cok akıllı yada harbi gidip salakları buluyor
quote:
Orijinalden alıntı: Fat Tony
arkadas adam milleti tokatlıya tokatlıya ne envanter yapmıs işin garibi steam da degiştirmiyor hep aynı steamdan yapıyor ya bu adam cok akıllı yada harbi gidip salakları buluyor
Güldürdün hocam :) Herkese güvenmemek gerekli..
rutinkaya
kullanıcısına yanıt
İyi kurtartmışsın, ama bu kişi değil %99.
Sizle ne kadar güzel konuşuyormuş, bana denk geldiği anda küfrediyor ahha :)
ulan memur olunca ne oluyor öğretmen olunca ne oluyor kafa göz dalıcam ha
Ah be kardeşim zamanında beni dinleseydin hiç ugrasmayacaktin bunlarla.Dedim sana yap bi envanter takıl ne yapacaksın fire serpenti diye DiNLeTeMeDiM. Aksam konusuruz. CS lounge ta parçalayıp key olarak satılabilir. O şekilde de dene bi birader.
MarjiNaL.myth
kullanıcısına yanıt
Serkan abi satmak için yapmadım bu dolandırıcı sabah 5 te kafası karısır belki bilgi verir diye uğraştım arkadaşlara yardım amaçlı nereyi sorsa elden teslim ediyim dedim biliyorum yanaşmıyacağını :) ama itemden memnunum ben 483 e almıştım şimdi 650 oldu dediğin gibi fiyatı artıyor :) düzgün takaslara açığım ama :)