Arkadaşlar d2l gibi sitelerin steam gruplarına katılmayın sakın. Günde en az 10 tane arkadaşlık isteği alıyorum. Hepsi beni ekleyip direk link atıyor '' tıkla trade yapalım'' cinsinden. Envanterimde bir arcanam bile yok, toplasan 100 tl lik item anca vardır belki ama farketmiyor bunlar için. Cidden artık çok sıkıcı bir durum olmaya başladı, hani facebookta tiki kızlar olur, arkadaşlık isteklerini cevaplamazlar durur öyle, bende o konuma geldim artık
Profilini gizleyebilir yada arkadaşlık isteklerini kabul etmeyebilirsin. Bunun için konu açmana veya arkadaşlık isteklerini kabul edip canını sıkmaya gerek yoktu.
Profilimi dolandırıcılar için gizlemeye gerek duymadım. Yada arkadaşlık isteklerini reddetme gereği duymadım. Bir çok oyunda stream yapan birisi olarak, arkadaşlık isteklerine her zaman önem verdim. Aynı şekilde steam profilime. Buraya bu konuyu açıp, konu başlığını okuduktan 10 saniye sonra unutan donanımhaber üyeleri için değil bu yazım. Profilini ve envanterini korumak isteyen kullanıcılar için.
caps de kullanırsan tam olur. Tümü kalın yazıya daha iyi gidebilir.