Şimdi Ara

DOLANDIRICIYI(gaspçıyı) İFŞA EDİYORUM Edit geldi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
9
Favori
70.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1293 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ornapsen

adamlardaki rahatlığa bak ya. gasp edecekleri kişiyi bir de ayaklarına getirtiyorlar. Geçmiş olsun bu arada hocam. İşe çabuk uyanmışsınız. Bu tür paylaşımlar toplumun da tedbirli olması bakımından çok önemli bence.

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim. Farketmeseydim eğer canımızda giderdi malımızda. Ben polise şikayet ettim ama sonuç yok malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alisso32

havale saat farketmeksizin geçer ama eft bankalar arası transfer olduğu için mesai saatlerinde gerçekleşir.

Alıntıları Göster
    o zaman eft ile alışveriş yapılacaksa hafta içi iş vakitlerini beklemek lazım. haftasonu adam para yatırdım deyip sahte dekontla kandırabilir yada iptal edebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

o zaman eft ile alışveriş yapılacaksa hafta içi iş vakitlerini beklemek lazım. haftasonu adam para yatırdım deyip sahte dekontla kandırabilir yada iptal edebilir.

Alıntıları Göster
    en iyisi elden hocam.
  • Ben eve çağırıyorum,evde test ettirip parayı aldıktan sonra ürünü veriyorum,bir de gözüm kesmezse whatsapp'ta konuşmayı sonlandırıyorum.Dikkatli olmak lazım ama ne korkusuz adamlar ya şuraya bak,umarım tez zamanda cezalarını bulurlar.
  • Aslında bu türden olumsuz durumların yaşanmasını engellemek için devletin ya da belediyelerin 2. el ürünlerin güvenle alıcı ve satıcıyı buluşturacağı bir merkez kurması lazım.
    Örneğin sen bir ürün satıyorsun alıcıya gel 2. el merkezinde buluşalım orada hem uzman incelesin sorun yoktur onayı versin hem de parayı bu onay neticesine göre güvenli şekilde ödeyelim diyebilmesi lazım.
    Yoksa bu türden olayların ardı arkası kesilmez.
  • StarForce kullanıcısına yanıt
    Devlet ondan komisyon alır %20 filan öyle yapar :D
  • Konuda edit görmedim, Polise gidilip şikayetçi olunmadımı daha ??
  • Sarı sitenin artık bazı güvenlik onaylarıyla falan bu tür sahte kimliklerin vs önüne geçmesi lazım devletle falan ortak çalışılabilir sonuçta devasa bir site ve vatandaş dolandırılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolandırıcılık bu ülkede şerefli bir meslek dalıdır.

Dolandırıcı, hırsız, tırnakçı, hepinizin ben gelmişini geçmişini sikiyim. Bir de mahkemede avukat falan tutuyorlar. Ananız sizi doğuracağına sıçaymış tuvalete orospu çocukları.

Böylelerini taksimde sallandırsınlar cellat ben olmaya hazırım.
  • Opc bodykitli insigniaydı fotodaki astra değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brightlord

Devlet ondan komisyon alır %20 filan öyle yapar :D
    %20 çok ama %10 olsa güvenli alışveriş için sanırım insanlar tercih eder. Ki %10 da az bir rakam değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. Ben bir şey soracağım. Alışveriş yaparken iban'a parayı yollattık diyelim. uygulamaya girdik para görünüyor. o parayı tekrar iptal edebilme yöntemi var mı? benim bildiğim yok ancak varsa ona da dikkat edelim.
    Size ibana para gelince gelen parayı hemen öteki hesabınıza eft yapın. İban gelen hesabınızdada hiç para olmasın en garanti çözüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzelttim teşekkürler
  • Geçmiş olsun.

O site it kopuk dolu.

Kimse bana dikkat etmek lazım her yerde var falan demesin. O site ayrı. Sürekli orada ürüyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük geçmiş olsun kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sankiney

Hocam çok geçmiş olsun. Temmuz ayıydı bir vesileyle bizim de başımıza geldi buna benzer bir olay. Nikon Z6 makine kaptırdık. Sağ olsun yakın arkadaşım olan bir komiser devreye girdi ve sonrasında da bizden aldıkları makineyi okutmaya çalıştıkları bir fotoğrafçı abi ürün yurtdışı ürünü olduğu için ilandaydı sitede ve o yüzden kutu üzerindeki yabancı olan yazılardan tanıyarak bize ulaştı. Velhasıl kelam komiser olan arkadaş güven timleriyle ürüne o fotoğrafçı ile iş birliği yaparak alıcı olarak iletişim kurdular ertesi sabah 5.20 çalıntı bmw çalıntı araç ve üzerlerinde bir tomar sahte para ile yakaladılar. Makineyi kurtardık çok şükür. Gittik teşhis ettik felan aynı olaydan mağdur olanlar bir çok kişi oradaydık.

Geleceğim konu adamlar yakalandı ve oradaki memurların söyledikleri 1 sene yatarlar en fazla sonra çıkarlar oldu ve ne 1 senesi adamlar kasım ayında çıktılar şubatta tekrar mahkemesi var.

Garip işler vallahi çok garip
    Yıllar önce forumda yine böyle bir dolandırıcı vs gibi kanunsuz bir olayda bir yorum yapmıştım o aklıma geldi..özetle tanıdık herşeyi çözüyor bazen.. tanıdığı olmayanlar ne yapsın?

• gitti artık
  • Umarım en kısa zamanda yakalanırlar. Ne biçim yerde yaşıyoruz.
  • Bu konuda yazan sahtekarlara ait telefonlar kapalı şu anda.

Ancak operatörler anında telefon numaası değiştirebiliyorlar. meseela bimcelli arayıp "telefn numaramı değiştiricem" dediğiniz anda size 3 ya da 5 taner numara söylüyorlar, bir tanesini seçiyorsunuz ve anında telefon no değişiyor.

sahtekar numarasını değiştirince ne oluyor? Bu konudaki telefon numarasının yeni sahibi bu konunun muhatabı oluyor. Lütfen dikkate alın, masumlara yüklenmiş olmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karafetva -- 23 Ocak 2020; 21:18:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.