Şimdi Ara

Dolandırıldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşımın nickini resmini kullanarak Karambit Tiger tooth çaldı ne yapabiliriz.

https://steamcommunity.com/id/fsafs131
     Dolandırıldım Dolandırıldım

• Geçmiş olsun yapacak bisey yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • .
     Dolandırıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaliforniyum -- 26 Kasım 2015; 18:12:55 >
  • Litendria kullanıcısına yanıt
    Çok mu komik?
  • Çok safsın . Yaş kaç hocam?

Cidden inanamıyorum hala böyle hiç tanımadığı insanlara bin tllik bıçak ödünç verenler nasıl oluyor
  • yaş 25 hiç bir zaman başıma böyle bir şey gelmedi BIDIK nickli arkadaş yakın bir arkadaşım. Bir şey yapma şansımız yok mu savcılığa falan da gidebilirim uğraşırım her türlü
  • Yakın arkadaşım diyorsun ama hiç de yakın arkadaşın değilmiş.. Oyunda tanışıp kanka olduğunuz elemanlara asla güvenmeyin işte sonucu bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kandırıldım
    8 yıl önce açıldı
    DOLANDIRILDIM
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan1212

Yakın arkadaşım diyorsun ama hiç de yakın arkadaşın değilmiş.. Oyunda tanışıp kanka olduğunuz elemanlara asla güvenmeyin işte sonucu bu

Maç atarken kiminle ne zaman attığımı takip etmiş dün ekledi bu şahıs daha sonra nick değişip arkadaşımmış gibi bıçağı 1 maçlık istiyor. fotoğraflar da var takas geçmişine bakınca arkadaşım olmadığını anlıyorum.
  • Anladım. Beynim yanmış.

Arkadaşını taklit edip aldı yani , sonuç olmaz maalesef yapabileceğin şey sadece raporlamak. O da hiçbir işe yaramıyor yani kısaca geçmiş olsun hocam bi dahakinde daha dikkatli olup profile bakarsın
  • quote:

Yakın arkadaşım diyorsun ama hiç de yakın arkadaşın değilmiş.. Oyunda tanışıp kanka olduğunuz elemanlara asla güvenmeyin işte sonucu bu

Arkadaşı değil çalan, biri arkadaşının nick ini ve resmini kullanmış-kopyalamış. Yanlış anlaşılma olmasın. Gerçi hoş o da çok basit bir taktik yememek lazım. Dalgınlığınızın kurbanı olmuşunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMD-123

quote:

Arkadaşı değil çalan, biri arkadaşının nick ini ve resmini kullanmış-kopyalamış. Yanlış anlaşılma olmasın. Gerçi hoş o da çok basit bir taktik yememek lazım. Dalgınlığınızın kurbanı olmuşunuz

Bu aralar kafam o kadar çok karışık ki envanteri satacam bırakacam oyunu diyordum. Savcılığa gitsek elimde nickini değiştirdiğine dair fotoğraflar ve konuşmalar var bir şey yapabilir miyiz?
  • savcılıktan veya steamdan bir sonuç alamazsın.Arkadaşın herhangi bir bilgisine ulaşabilirsen adres tespiti deneyebilirim. TC olur isim soyisim ve doğum yeri olur... Ama zor ihtimaller bunlar , adama sosyal mühendislik yapmak gerek :)
  • Boşuna uğraşma dolandırılma veya çalma olayı yok. Oyuna gelmişsin. Bıçağı kendi elinle verdiğin için birşey çıkmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun
  • Steam e ticket atıp durumu bildir. Bulabildiğin kadar ss ve delil sun. Yardımcı olacaklar emin olabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahte hesaptan dolayi ban yer adam kanitlarsaniz. Ustune iteminizi iade alirsiniz steamle konusmayi deneyin

• Real arkadaş olmadıktan sonra...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.