Şimdi Ara

DOLANDIRILDIM NE YAPABİLİRİM? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
3
Favori
6.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Devir alırken nasıl bir sözleşme yaptınız orda ne yazıyorsa odur. Hatta ben o paraları nakit ödedim kendisine bile diyebilir mahkemede filan.
  • kamisama- kullanıcısına yanıt
    Bizim ülke neden böyle hocam zor durumda olmasam böyle bir dümen yapsam ‘kurnazlık’ yapsam neden buraya yazayım. Ne oyunu ne dümeni zaten kötü durumdayım bide böyle yorumlar görmek çok üzüyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezkici

Bizim ülke neden böyle hocam zor durumda olmasam böyle bir dümen yapsam ‘kurnazlık’ yapsam neden buraya yazayım. Ne oyunu ne dümeni zaten kötü durumdayım bide böyle yorumlar görmek çok üzüyor
    Şirket kayıtlı sermayesi ne kadar? Bir tek ortak sizmisiniz?
  • Mr.Neverdies kullanıcısına yanıt
    Sermaye 10.000₺ olması gerekiyor tek ortak benim şuan

• tabanca al çek vur 2sini yada otur ağla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 2 Mayıs 2019; 15:38:54 >
  • Devir aldığınız şirket A.Ş. ise borç-alacak yani tüm maddi pozisyonuyla size geçiyor. Devralmadan önce eski sgk ve maliyeden borcu yoktur yazısı istemeniz gerekirdi. Hukuksal anlamda geçmiş olsun.
  • Firmalara olan borçlar ayrıca piyasaya yazılmış çekler de olabilir. Üzerinize kayıtlı ne varsa güvendiğiniz birine devredin diyeceğim ama oradan da gol yersiniz şimdi. Yoksa haczedilir.
  • İnsan neden katil olur?işte sebeplerden biri.

• Olay arkadaşa yardım etmekten çok iyi kötü bir iş/şirket sahibi olup para kazanmak gibi duruyor (Bence).
    Tabi burada arkadaşın büyük ihtimal başta yalanlar atmıştır özendirmiştir sen de para kazanıyor sanmışsındır.
    Olabiliyor böyle şeyler bilgisizlikten imzanın değerini bilmiyoruz başımıza gelince anlıyoruz. Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sende babamı gördüm şu an. Sağolsun babacığım da 1 değil aynı hatayı 4 sefer yaptı. 12 yaşında başladım çalışmaya 27 yaşıma geldim hala babamın yaptıklarını ödemeye çalışıyorum. 15 senemi başka insanlar yesin içsin diye heba etti çok sevgili babacığım. Sana diyeceğim son şey, bir daha bilmediğin bir işe girişme. önce birkaç işin erbabından bilgi al.
  • Allah yardımcınız olsun.
  • Hikayenizde çok büyük boşluklar var. Ben bir şekilde para kazanma vaadiyle kandırıldığınızı düşünüyorum.

Sizi bu külfetin altına sokan insanlar peki şimdi ne yapıyor, muhattap oluyor musunuz?

Şirketi devir alırken hiç mi bir borç altına girdiğinizi düşünmediniz peki?
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle telefonlarımı açmıyorlar dönüş dahi yapmıyorlar, bi para kazanma vaadi falanda yoktu. Gerçekten yoktu zaten öyle bişey olsaydı ben herşeyini araştırırdım. Yalnızca kendi ortağının orayı iyi yönetemediği için aldım daha sonrasında tekrar üstüne alacaktı...

• Ben anlamıyorum bir şirketin bu kadar borcu varsa noterde devir alınırken neden çıkmıyor veya noter söylemiyor? Böyle saçma sistem görmedim gerçi ülkede ne doğru ki o da ayrı mesele...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ezkici kullanıcısına yanıt
    Peki ne yakınlıkta bir arkadaşlık? Arkadaş arkadaşa bunu yapar mı?
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt
    Sali gunu arabayi sattim noterde oturuyoruz kalabalik falanda degil noter adam parayi telefondan havale yapti neyse imzalari atiyoruz noterdeki adam parayi aldin mi ? Para eline hesabina gecti mi ? Sormaya tenezzul bile etmedi tc kimlikleri verdik alicinin kardesi aliyordu arabayi islemleri o gerceklestirdi. Bu arkadasin durumuda benzer durumdur.

Alici plakayi degistirdi yeni plakayi almaya gittik adam sakal parasi istiyor agirdan aliyor isi noterin rusvet almadigi ne malum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Anayasada Gabin (Aşırı yararlanma) Dediğimiz bir durum var. Yani sizin tecrübesizliğinizden faydalandığı için belki kurtarabilirsiniz. Kendinize iyi bir avukat bulun sonuna kadar uğraşın.
  • PcExpertt kullanıcısına yanıt
    Bu bilgi beni çok mutlu etti teşekkür ederim 🙏🏽

Ne demek umarım çözersiniz.
  • iş başka ,dostluk başka sözünü hiç duymadınız mı ?
    yahu biz bir monitör alacağımız zaman dahi günlerce araştırma yapıyoruz ,siz ne cesaretle şirketi sorgusuz sualsiz alıyorsunuz ,hemde şu dönemde ?

lakin bu ülkede hiçbir şey için kesin olmaz diye bir durum yoktur ,mutlaka bir yolu yöntemi vardır
    o nedenle işin uzmanı bir avukata başvurmanız şart ,her avukat dahi her işte uzman değildir ,o nedenle burada söylenilenlere çok fazla itibar etmeyin
    zaten şu aşamadan sonra kaybedecek bir şeyiniz yok

konuyla ilgisi yok ama benim kendimin yaşadığı bir vergi olayı var
    konuyu bilen kimse çıkmadığı için vergi dairesi müdürüne rica ettim ben bu durumda ne yapayım diye ?
    bir sürü hesap yaptı ,yönetmelik vs. inceledi ve senin vergi vermen gereksiz dedi
    ama ben konunun uzmanı olan birine sorduğumda vermen gerekiyor dediği için verdim

benimle aynı durumda olup vergi vermeyenlerin hepsine ceza geldi
    yani bazı konular o konu için tam uzmanlık istiyor ve sizde işin uzmanı ile gecikmeden görüşün derim

şimdi birde ruh haliniz çok kötü olduğu için çok sağlıklı düşünememe durumunuz vardır ,o nedenle aman dikkat ,hata üstüne hata yapmayın
    dünyada her şeyin bir çaresi vardır ,çok umutsuz olmayın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.