< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezkici -- 1 Mayıs 2019; 20:54:18 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezkici -- 1 Mayıs 2019; 20:54:18 > |
Eğer dedikleriniz doğruysa geçmiş olsun.Herşeyi kendi isteğinizle almışsınız.Zorlama yok,tehdit yok yani karşı tarafı hukuki olarak mahkum ettirebilecek bir dayanağınız yok.Belki iyi bir avukat bulursanız yani sizi iyi savunacak ağzı laf yapan bir avukat bulursanız sizin lehinize birşeyler olabilir.Sonuçta hiç kimse 140 bin civarında borcu sırtına almak istemez.Mahkemenin dikkati bu konuya çekilirse belki birşeyler yapılabilir ama fazla umutlanmayın derim.Çünkü hukuki olarak tüm sorumluluğu siz kendi üzerinize almışsınız.
Hep derim hiç kimsenin 'arkadaşı' ve 'dostu' yoktur diye.Bu Dünyada herkes yalnızdır.Kişinin kendisinden başka dostu yoktur... |
şu zamanda şu ülkede iyilik yapılırmı be kardeşim
|
çok geçmiş olsun. nsnskğm böyle adamları, yakın bir arkadaşım 2 sene önce beni 100 bine yakın dolandırdı araba al ver olayından dolayı, mahkemeye verdim 1 sene geçti hala devam ediyormuş sözde. ses kayıtları, whatsapp yazışmaları vs. herşeyi var hakimcikler karar çıkartıpta adamı yakalamıyorlar. bazen gidip evine vurasım var ama ben suçlu olurum ve anında yakalarlar 1 sene beklemezler. ya şuan bile çıldırıyorum varya bu yazıyı okuyunca adamı gidip vurasım var ağız burun kırasım var derilerinden yüzüp kanını akıtasım var, parmaklarını kırasım var. dizlerini tuz buz edesim var o derece işten izin alıp evlerine gidesim var. böyle almadığı arabanın egzozunu adamın g*tüne sokasım var benzin pompasını ağzına sokasım var ama Allah sabır veriyorda sabrediyorum. şerefsizim kendimi zor tutuyorum şunu yazarken bile klavyeyi kırıcam patrın bakıyor kime ne yazıyorsun diye.
allah sabır versin kardeşim 6-7 ay bende uyuyamadım yemek dahi yiyemedim sonra sonra düzeldim |
İşte arkadaşlık yoktur bunu bir türlü anlatamadık millete. Arkadaşından araba alır expere sokmaz tavan komple değişmiştir. Biri arkadaşı diye devralır borca girer. Arkadaşlarınız sizin hayatınız değil beyler ne kazanıyorsanız kendinize kazanıyorsunuz yarın kaybedince kimse gelip size yardım etmeyecek.
|
Hocam sağlam bir avukata danışın bence, gerekirse devletin ilgili makamlarından yardım isteyin. Durumunuzu anlatın belki işe yarar. Geçmiş olsun.
|
Ticarette namus şeref yoktur, arkadaşınıza gel beni öp demişsiniz. Defterlerini incelemeden, tabiri caizse akına bkuna bakmadan niye devralırsınız anlamıyorum ki? Defteri geçtim devraldığınız yerin devlete olan borcu var/yok mu diye bile bakmamışsınız! Maalesef borcu bilmemek bahane değil, borçların bir kısmının çıkarıldığı bir devir anlaşması yapsaydınız keşke. Devraldığınız arkadaşınız(!) sizinle birlikte 2 yıl boyunca sorumlu, bu da ne işinize yarayacaksa artık.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-08210B126 -- 2 Mayıs 2019; 0:29:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 2 Mayıs 2019; 2:54:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 2 Mayıs 2019; 3:2:28 > |
|