Şimdi Ara

Dolandırılma ve Tazminat Konusu Acil Yardım Arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutay385 -- 8 Haziran 2015; 13:18:28 >

• Geçmiş olsun, keşke noter satışı yapsaydınız belki daha erken ortaya çıkardı, dava açmaya değecek seyler gibi görünmüyor siz bilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk-34JD58 -- 29 Mayıs 2015; 13:33:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mahkeme kararınca zararınız karşılanır, muhtemelen az da olsa tazminatta alırsınız ekstra ancak önemli olan karşı tarafta bu zararı karşılayacak bir para ya da mal çıkacak mı.

Çok çok geçmiş olsun. Keşke aracı aldıktan sonra yaptığınız araştırmayı araçları değiştirmeden önce yapsaymışsınız.

Tekra geçmiş olsun.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdf -- 29 Mayıs 2015; 13:32:09 >
  • konu açmıştın hatırlıyorum

sevindim bulunmasına -

sen yine mahkeme işlerini yap ama çok uzar 1,5 2 yıl belki ama sorun değil salla-

motor kaporta sorunsuz almışsın ya
  • Konunuzu Hatırlıyorum bence arabayı aldığınıza şükredin.

• hepinize teşekkürler arkadaşlar.. arabanın yürüründe kaportasında motorunda bir sıkıntı yok allaha şükür ancak adam kasni bilerek zarar vermek için yapmış.. tazminat davası açmamın sebebi bu bu zararları yol paralarını faiziyle almak
  • bdf B kullanıcısına yanıt
    valla kardeşim yaşadıkça insanın başına herşey geliyor böyle bi durum geldi başıma bana tecrübe oldu.. :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adamın elinde birde senedim var.. bu senet parasını benden alabilirmi? Polis'e sordum; ''alışverişten vazgeçildiğine göre muhtemelen hakim seneti geçersiz kılacaktır'' diyor sizin bir fikriniz varmı?
  • Muhtemelen kızacaksın ama 5-10 ucuza alacağım diye bulaştığın işlere bak.
    Fırsat yakaladım , 3-5 yolumu bulurum derken yoldurdun kendini .

Geçmiş olsun tekrardan , hayatta alınan dersler pahalıya patlıyor.
  • Detayları tam hatırlamıyorum ama adamda sana tazminat davası açabilir durum çokta sizin lehinize görünmüyor gibi bence bir avukat ile görüşün pirince giderken bulgurdan olmayın.

• Hocam şimdi siz o çalınan ıvır zıvırın peşine düşün. Bugün bir stepne nereden baksanız 300-350 lira. Koltuk başları, paspaslar kılıflar vesaire nereden baksanız yetkili serviste 2-3 bin lira tutar.
  • maalesef yasalar hırsız ve dolandırıcıları koruyor. muhtemelen dahada zararlı çıkarsınız...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senet için ayrıca dava açmanız gerekir. Çünkü alışveriş sakat oldu diye senet de sakat olmaz. Senet el değiştirip size tekrar gelebilir. Senedi getiren kişiye borcunuzu ödemek zorundasınız.
    Ayrıca dava açmanızı da öneririm. Ceza davasını emsal göstererek aracınıza verilmiş bütün maddi zararların tazminini isteyebilirsiniz. Ayrıca çok cüzi bir miktar da manevi tazminat kazanabilirsiniz.
    Geçmiş olsun.
  • Boyle sakat işlere niye girersiniz ki anlamak mümkün degil

• Yav araba aliyosun tanimadigin etmedigin bir insandan hic bakmazmi insan borcu harci yokmudur diye hay Allahim ya bu adamlar sizin gibiler var oldukca bitmeyecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucuza iş kapatıcam derken işinden olan arkadaş umarım dersini almışssındır.
    adamda hiç suç yok 2015 yılında arabayı notersiz alıp plakasını sorgulamayan ismine bile bakmayan sensin hatalıda %100 sensin.
    işe adam alırken bile önce googledan facebooktan soruşturuyorum.

• hocam geçmiş olsun. insanın bazen basireti baglanıyor. Allah'tan satışı almamış aracın veya baskasına satmamış. Arkadaşımın başına da böyle bir durum geldi. hacizli oldugu için takasla aldıgı araç, ustune alamadı ama kendi arabası uc el değiştirmiş. işin içinden nasıl cıktı bilmiyorum fakat daha dikkatli olmak gerek bu konularda. Tekrardan geçmiş olsun.
  • f.gulteki F kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler kardeşim allah razı olsun
  • aynen kardeşim basiret bağlandı adam düzgün giyinimli diksiyonu güzel sonradan köpekleşti.. allah razı olsun
  • ulan saçma sapan konuşup adamın canını sıkma kaybol
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.