Dolar Kuru Bugün Ne Kadar? - Canlı Alış Satış TL Fiyatı ve Hesaplama | Bigpara https://bigpara.hurriyet.com.tr/doviz/dolar/ |
Dolar SERT çakıldı. 42'den 38'e düştü. Türk lirası gücünü kanıtladı.

-
-
MB ne kadar dolar sattı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8 milyar dolar.
8 milyar dolar sadece kamu bankaları, 30 civarı da TCMB deniliyor bazı ekonomistler tarafından. Şu anda da 40 milyar doları aştığı söyleniyor hocam. Devasa bir meblağ.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Mart 2025; 15:48:59 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çok şey derdim de daha özgür olduğumuzda söyleyecem inşaallah
-
TCMB'nin doğrudan döviz satma yetkisi var mı?
galiba bir tek BOTAŞ'a doğrudan satış için düzenleme yapılmıştı 3-4 sene önce...
Özel bankalara satış yapmıştır.
-
Size küfür etsem küfüre yazık olur...
Bir yerde 10 baska bir yerde 30 Milyar $ satildi demis. Yazik ulan bir koltuk ugruna Apo teröristini Milletvekili yapacaklar nerdeyse, yetmedi bir gecede 80 Milyon halkin parasini hic ettiler. Bu AKP artik antidemokratik yollardan yürüdügüne göre karsiliginida ayni sekilde alir.
-
Şimşek bir şeyleri düzelttiyse bile bu gün o şeyler yerle bir oldu tekrar başa döndük.
-
Ekonomide güven ve itibar zor sağlanır, kolay kaybedilir.
Domino taşlarından santim santim kule çıkmaya çalışıyoruz, sonra birden hepsi yıkılıyor.
40 milyar dolar müthiş bir rakam. Döviz rezervlerini yükseltmeye çalışıyoruz kaç yıldır. Ama asıl sıkıntı, ülkeye yatırım çekmemiz lazım derken bunu yaşamamız. Bir yabancı yatırımcı perspektifinden bakılırsa her an herşeyin olabileceği ülkeye kimse para yatırmak istemez. Bir gün önce 36'dan usd bozdurup yatırım yapacak, ertesi gün dolar 40 olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 19 Mart 2025; 16:40:34 >
Adamın hiçbir şey düzelttiği yoktu, hiç olmadı. Enflasyon anlamlı şekilde düşmedi, hayat pahalılığı son sürat devam ediyor. Kiralar hala uçuk, bakanlığa geldiğinde 21 tl olan dolar kuru 2 yılda 38 tl'ye çıktı. Bildiği tek şey vergileri yükseltmekti. Bakanlığa beni atasınlar ben de bütün vergilere her gün zam yaparım zaten bu mudur ekonomiyi düzelmek?
-
Yüzde 100 doğru tespit.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
katılıyorum. yaptığı tek şey kısıtlamalar getirerek halkın harcama yapmasını engellemekti. kredi kartı taksitlerinden tutun, yurtdışı gümrük alıışverişine kadar. e-ticarette yapılan yeni düzenlemeler şimşek'in yaptığı işlerdi.
Bence şimşek'e bunları bunları yapamazsın, başka şekilde ilerle demişler diye düşünüyorum.
-
bir şey derdim de neyse.
-
Dün 36 tl olan bir mal,bugün 38 tl olunca nasıl çakılmış oluyor?
-
Konuyu açan trol olunca böyle oluyor.
-
aklı olan parasını tlde tutmaz hele borsada para tutmak tam bir ahmaklık
-
İnsan biraz utanır şunu yazmaya.
-
Rage bait. Siz ciddiye alip yazdikca devam edecekler. Bi zahmet yemi yutmayin, balik misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
çok şey derdim de daha özgür olduğumuzda söyleyecem inşaallah |
Adamın hiçbir şey düzelttiği yoktu, hiç olmadı. Enflasyon anlamlı şekilde düşmedi, hayat pahalılığı son sürat devam ediyor. Kiralar hala uçuk, bakanlığa geldiğinde 21 tl olan dolar kuru 2 yılda 38 tl'ye çıktı. Bildiği tek şey vergileri yükseltmekti. Bakanlığa beni atasınlar ben de bütün vergilere her gün zam yaparım zaten bu mudur ekonomiyi düzelmek? |
Bir yerde 10 baska bir yerde 30 Milyar $ satildi demis. Yazik ulan bir koltuk ugruna Apo teröristini Milletvekili yapacaklar nerdeyse, yetmedi bir gecede 80 Milyon halkin parasini hic ettiler. Bu AKP artik antidemokratik yollardan yürüdügüne göre karsiliginida ayni sekilde alir. |
8 milyar dolar sadece kamu bankaları, 30 civarı da TCMB deniliyor bazı ekonomistler tarafından. Şu anda da 40 milyar doları aştığı söyleniyor hocam. Devasa bir meblağ.
|
Size küfür etsem küfüre yazık olur...
|
Ekonomide güven ve itibar zor sağlanır, kolay kaybedilir. Domino taşlarından santim santim kule çıkmaya çalışıyoruz, sonra birden hepsi yıkılıyor. 40 milyar dolar müthiş bir rakam. Döviz rezervlerini yükseltmeye çalışıyoruz kaç yıldır. Ama asıl sıkıntı, ülkeye yatırım çekmemiz lazım derken bunu yaşamamız. Bir yabancı yatırımcı perspektifinden bakılırsa her an herşeyin olabileceği ülkeye kimse para yatırmak istemez. Bir gün önce 36'dan usd bozdurup yatırım yapacak, ertesi gün dolar 40 olacak. |
Benzer içerikler
- kaçak elektrik cezası ödenmezse ne olur
- 14 temmuz filmi
- şark kurnazı ne demek
- yossi kohen kadir mısıroğlu
- çürük raporu nasıl alınır
- yurtdışından telefon getirmek
- ioniq 5 n
- utts maliyeti ne kadar
- türksat 6a özellikleri
- togg kaç adet satıldı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X