Şimdi Ara

Dolar ve Euro = AKParti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar koronadan sebep bu kadar dolar vs yükseldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISIran -- 2 Mayıs 2020; 3:52:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Zaten akp geldiğinden beri dolar hızla artıyor , malasef TL kazanan halk hergun fakirlesmeye devam ediyor.

Damat çıkar halkla dalga geçer gibi enflasyon düştü der, konu kapanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kortekes kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam enflasyon felan daha düşmez.Dolar 7 de kalır korona gecsede

• ISIran kullanıcısına yanıt
    Tek çare var, seçim vakti bu hükümeti koltuktan indirmek, bir seçim daha kazanirlarsa vay bu ülkenin haline.

• Yol köprü hastane bunlar zaten her devletin yapması gereken şeyler. Ülkemizde katma değer getiren fazla bir şey yok yeni yeni başladık aselsanla silah vs. üretmeye. Amerika nasıl güçlendi sanıyorsunuz bütün dünyaya silah pazarlayarak. Kendi iç ekonomisini canlı tutarak. Ülkemizin yıllardır tahmin edip düşündüğüm gibi 10-15 yıl kendini dışa kapatması lazım. Ülkenin kendi içinde gıda sektörüyle alakalı herşeyi karşılaması lazım. Teknolojinin yakından takip edilip geliştirilip iç pazarda kullanılabilecek günümüz teknolojisiyle eşdeğer ürünler üretilebilinmeli. Atom enerjisinden olabildiğince yararlanılmalı. Dışa bağımlılık minimize edilmeli.

• Doları frenlemek için faiz artırımı şart ama MB Cumhurbaşkanı korkusundan bunu yapamıyor.
    Dolar daha ççokkkk yükselir, önemli olan faiz çıkmasın

• fairtune kullanıcısına yanıt
    Evet dışa bağımlılık bütün mesele bu sorum şu 10 sene önce de dışa daha fazla bağımliydik.Ama dolar düşüktü bunun sebebini soruyorum

• Türkiye'de hisse buyback olayı var. AKP gitse, yeni gelenler kaldırır mı? Halk buyback'in ne olduğunu biliyor mu?

İki arkadaş "bütün mesele bu" diyerek dışa bağımlılığı gösteriyorlar ama...

10 sene önceki doların düşüklüğü Amerika'nın kuru belli bir süre sabit tutacağını söylediği içindi. Yanlış biliyorsam birileri düzeltsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ted Mosby -- 1 Mayıs 2020; 19:32:37 >
  • dolar koronadan önce 6 tl idi 6 tl yi mesele etmeyenler 7 tl yi mesele ediyorsa iki yüzlüdürler zaten.
  • Sıkıldım bu ülkeden ve saçmalıklarından
  • Ted Mosby kullanıcısına yanıt
    Buyback sözleşmesi zaten çok saçma bir olay bilmiyorum ama bir 10 sene sonra anca kalkar AKP gitse de bence

• quote:

Orijinalden alıntı: ISIran

Buyback sözleşmesi zaten çok saçma bir olay bilmiyorum ama bir 10 sene sonra anca kalkar AKP gitse de bence
    Amerika'da 1960'lardan beri yasaktı, Trump geri getirdi. Kapanan fabrikalar, gelir adaletsizliğinin artışı... Biraz andırıyor sanırım bizim durumu.

Saçma da adam gücü elinde tutmak için işbirliği yapıyor, ne yapsın.
  • Ben 4 5 6 7 de dert ediyorum zamanında 2 3 liradan doları görmüşüz.simdi 2 3 kâti oldu dolar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.