Şimdi Ara

Dolar yıl sonunda 6.18 TL olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merkez Bankası’nın ‘Beklenti Anketi’ sonuçlarına göre, 2019 yıl sonu döviz kuru (ABD Doları/TL) beklentisi bu anket döneminde 6,18 TL oldu. Ayrıca 12 ay sonrası TÜFE beklentisi bir önceki anket döneminde yüzde 16,46 iken, bu anket döneminde yüzde 15,91'e geriledi.
    TÜRKİYE Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 2019 Ocak ayı ‘Beklenti Anketi’ verilerini açıkladı. 2019 yılı Ocak ayı Beklenti Anketi, reel sektör ve finansal sektör temsilcileri ile profesyonellerden oluşan 75 katılımcı tarafından yanıtlandı ve sonuçlar katılımcıların yanıtları toplulaştırılarak değerlendirildi

www.hurriyet.com.tr
    Merkez Bankası beklenti anketi açıklandı! İşte yıl sonu dolar kuru beklentisi
    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/merkez-bankasi-beklenti-anketine-gore-dolar-yil-sonunda-6-18-tl-olacak-41080224

• Geçen sene

Merkez Bankasının Dolar Tahmini

MB 1. dolar tahmini 4,15
    MB 2. dolar tahmini 4,40

Bu da Benim Dolar Tahminim

• O zaman 7.5 - 8 TL yi görür bunların tahminine bakarsak. Herhalde bütün ülke komple pert olur bu rakamlarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19,60 tl
  • 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12!

• Yalaaan piyasaya süreceksin 100 milyar dolaar şaaaak

En aşağı 7 bekliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bazı sitelerde TCMB'nin yıl sonu dolar kuru beklentisi 6,30 TL şeklinde. Bunların "iyimser" rakamlar olduğunu düşünürsek, ulaşılacak peak değerini merak ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Dolar 10 TL Ne Zaman Olur ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Algıya devam. Secım sonrası bak kac olacak. Kamdırıldıgını anladı artık mıllet bı zahmet

• Asgari en az 10 tl'dir bu rakamı görecektir.
  • Durum iç açıcı değil bu yüzden kimse dolar tahmini yapmıyor, MB ise yapmak zorunda olduğu için yapmış açık konuşayım arkadaşlar doların şu an ne alt ne de üst limiti var.

Yatırım tavsiyesi değildir.
  • 8-9 olacak derim aman boşver 4 sene seçim yok sonra bakarız Akp den başka kim var oy verecek dimi ama

• insAllah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tcmb dolar kuru tahmini yapmaz daha bundan haberleri yok milletin.olayın özeti sadece anket yapar belli kesimlere çıkan sonucu paylaşır beklenti şudur diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TORQ4k

tcmb dolar kuru tahmini yapmaz daha bundan haberleri yok milletin.olayın özeti sadece anket yapar belli kesimlere çıkan sonucu paylaşır beklenti şudur diye.
    Ben de "beklenti" yazmışım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılsonunda poşetin 40 kuruş olmasını bekliyorum. YTD

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7.5 tl den aşşağı yılı kapatacağını düşünmüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Ahdim olsun doları düşereceğim, ahdim olsun enflasyonu tek haneye indireceğim, ahdim olsun faizi indirceğim" diyerek başkanlık için oy istedi ama milyonları bir kez daha ters köşeye oturttu...

Sözü bir kuru soğanın fiyatına bile geçmeyen bu herif kendini ne sanıyor anlaşılır gibi değil, hadi ne bekliyorsun ahdini tut ve doları düşürsene hadi, neyi bekliyorsun daha !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 12 Ocak 2019; 23:8:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

Geçen sene

Merkez Bankasının Dolar Tahmini

MB 1. dolar tahmini 4,15
    MB 2. dolar tahmini 4,40

Bu da Benim Dolar Tahminim

Peki sizin yıl sonu dolar tahmininiz nedir

• RTE bey şöyle konuşuyordu :

"Ahdim olsun doları düşereceğim, ahdim olsun enflasyonu tek haneye indireceğim, ahdim olsun faizi indirceğim" diyerek başkanlık için oy istedi ama milyonları bir kez daha ters köşeye oturttu...
  • Sabah
    Ahdim olsun ki... 1 Faizler 2 Enflasyon 3 Cari açık düşecek
    https://www.sabah.com.tr/ekonomi/2018/05/07/ahdim-olsun-ki-1-faizler-2-enflasyon-3-cari-acik-dusecek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.