Şimdi Ara

Hepsiburada'dan 4 ayda %66 zam: Türkiye’de yıllık enflasyon %49

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
2
Favori
8.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hepsiburada, ayrıcalıklarla dolu olduğunu söylediği ancak hizmet noktasında sınıfta kaldığı Premium’un fiyatını artırdı. Çoğu kişinin hediye BluTV üyeliği vermesiyle tercih ettiği Hepsiburada Premium hizmetinin fiyatı 4 Ekim tarihi itibarıyla %25 oranında zamlanacak. Kullanıcılara gönderilen bilgilendirme e-postasına göre, halihazırda 40 TL olan üyelik ücreti 50 TL’ye çıkarılacak.

Hepsiburada Premium aboneliği ne kadar oldu?

4 Ekim 2024 tarihi itibarıyla, Hepsiburada Premium üyeliği aylık 49,90 TL olacak. Yıllık üyelik ücreti 360 TL olarak fiyatlandırılacak.

Hepsiburada Premium üyelik ücreti en son 15 Mayıs 2024’te 39,90 TL olarak güncellenmişti. Hepsiburada’nın 4 ay içinde %66 oranında zam yaptığı görülüyor. Bugün açıklanan yıllık enflasyon oranının çok üstünde bir rakam.

Öncesinde, Ocak ayında Premium abonelik fiyatı 19,90 TL'den 29,90 TL'ye çıkarılmıştı. Hepsiburada, 9 aydan kısa sürede %150 zam yapmış oldu.

Hepsiburada Premium şikayetleri!

Hepsiburada, Premium hizmetini tanıtırken ücretsiz kargo fırsatından bahsediyor ancak yakın zamanda iPhone 16 ve Apple Watch Series 10/Ultra 2 siparişlerini yetiştirememesiyle sosyal medyada gündem oldu. Ayrıca Hepsiburada Worldcard sahiplerine ücretsiz Premium hizmeti verildiği söyleniyor ancak fiziksel kart eklenmesi şart koşuluyor.

• Hepsiburada bence Amazon olma yolunda ilerleyen ve işini hakkıyla yapmaya çalışan bir firmadır. Neden böyle kötülemeye gidildi anlamadım.

Premium ile hem ücretsiz kargon oluyor, hem yaptığın alışveriş ile %3 puan alıp fazlasını kazanıyorsun. Hem de Blutv üyeliğini ücretsiz veriyor. Daha ne yapsın ki?

Ben son derece memnunum ve işini böyle yapmaya devam ettikçe de memnun kalmaya devam ederim.
    Habere bak. Rezalet bir haber. Seviyesiz bir üslup, berbat bir saptama. Enflasyondan fazla arttırmış.. sanki herşey geçen sene ile aynı fiyat hb premium arttırmış ama.. Yıllık 360 tl fiyat belirlemiş, tüm kargoları ücretsiz yapıyor + blu tv veriyor. Aylık 30 tl ye geliyor. Ne diyim ne söyleyeyim, ben utandım bu haberi okurken.
  • Başlık ne alaka? Herşey enflasyon oranında mı artıyor sanki? Gerçek enflasyon rakamı bile değil. Diper markalar zam yapınca bu mukayeseleri neden yapmıyorsunuz. Amazon sponsor diye mi böyle saçmaladınız acaba.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yine avantajlı kötü fiyat değil. Bir kere veriyorsun ve o ay ne alırsan al ücretsiz kargo ile geliyor. Siz bir de Trendyol'a bakın isterseniz :)

• Ücretsiz kargo ve blutv olması yetiyor bana. Fiyat her türlü ucuza geliyor.

• Amazon Prime varken Hepsiburada Premium bedava olsa ne olur?

• Önce mobil uygulamasını bir düzeltsin derim. Hiç akıcı ve kullanışlı değil.

• çok saçma haber adamlar ilk çıktıklarında çok düşük ücretten tanıtım için o fiyatları girmişti, şu anda bu fiyat da gayet normal

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepsiburada bence Amazon olma yolunda ilerleyen ve işini hakkıyla yapmaya çalışan bir firmadır. Neden böyle kötülemeye gidildi anlamadım.

Premium ile hem ücretsiz kargon oluyor, hem yaptığın alışveriş ile %3 puan alıp fazlasını kazanıyorsun. Hem de Blutv üyeliğini ücretsiz veriyor. Daha ne yapsın ki?

Ben son derece memnunum ve işini böyle yapmaya devam ettikçe de memnun kalmaya devam ederim.

• Siz Amazon ile anlaşmalısınız diye Hepsiburadayı niye kötülüyorsunuz ben memnunum bir sürü yerden de kupon çek veriyorlar sağolsunlar

• Amazon’la aynı fiyatı yaptınız fakat şimdi Amazon’dan daha pahalı. Aynı ürün Amazon’da daha ucuz neden hepsiburada alalım?

• Çok salladığınıza göre hb reklamı kesmiş galiba size.

• Bu nasıl haber. Müşteri hizmetlerine kızıp gelin ana sayfa haberi açın birde.

• Amazondan pahalı olacak hiçbir hizmeti yok bunların.

• hardday kullanıcısına yanıt
    Çok doğru söylüyorsun 👍🏽
    Akıcı bir özelliğe sahip değiller. Yıllardır neredeyse aynı arayüz hep

• Gidin dava açın

• KacaKTV kullanıcısına yanıt
    Sürekli alışveriş yapıyorsanız sizin için iyi olabilir tabiki:)

• Kimse ağlamasın sakız fiyatına üyelik alıyorsunuz. Bedava kargo hizmeti bir yana aldığınız blutv aboneliği zaten daha pahalı

• Bu haberi yazan arkadaş yıllık enflasyonun %66 olduğuna inanıyorsa zaten bir şey demeyelim biz :)

• Hala istediği paranın hakkını verdiği hizmetleri var. Hatta ben blu tvyi izlemiyorum bile. Heralde editör bir şekilde mağdur oldu burda vermiş veriştiriyor. Bunu enflasyon üzerinden dem vurarak yapması ayrı bir tuhaf.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.