|
Bildirim
Yine avantajlı kötü fiyat değil. Bir kere veriyorsun ve o ay ne alırsan al ücretsiz kargo ile geliyor. Siz bir de Trendyol'a bakın isterseniz :) |
Başlık ne alaka? Herşey enflasyon oranında mı artıyor sanki? Gerçek enflasyon rakamı bile değil. Diper markalar zam yapınca bu mukayeseleri neden yapmıyorsunuz. Amazon sponsor diye mi böyle saçmaladınız acaba.
|
Ücretsiz kargo ve blutv olması yetiyor bana. Fiyat her türlü ucuza geliyor.
|
Siz Amazon ile anlaşmalısınız diye Hepsiburadayı niye kötülüyorsunuz ben memnunum bir sürü yerden de kupon çek veriyorlar sağolsunlar
|
Hepsiburada bence Amazon olma yolunda ilerleyen ve işini hakkıyla yapmaya çalışan bir firmadır. Neden böyle kötülemeye gidildi anlamadım.
Premium ile hem ücretsiz kargon oluyor, hem yaptığın alışveriş ile %3 puan alıp fazlasını kazanıyorsun. Hem de Blutv üyeliğini ücretsiz veriyor. Daha ne yapsın ki? Ben son derece memnunum ve işini böyle yapmaya devam ettikçe de memnun kalmaya devam ederim. |
Habere bak. Rezalet bir haber. Seviyesiz bir üslup, berbat bir saptama. Enflasyondan fazla arttırmış.. sanki herşey geçen sene ile aynı fiyat hb premium arttırmış ama.. Yıllık 360 tl fiyat belirlemiş, tüm kargoları ücretsiz yapıyor + blu tv veriyor. Aylık 30 tl ye geliyor. Ne diyim ne söyleyeyim, ben utandım bu haberi okurken.
|
çok saçma haber adamlar ilk çıktıklarında çok düşük ücretten tanıtım için o fiyatları girmişti, şu anda bu fiyat da gayet normal
|
Mevzumun fiyatı değil 4 ayda %150 zam yapılması
Adil olmayan, enflasyonu ve ülkeyi düşünmeyen tavır ile insanları enayi yerine koymaktır. 50₺ hiç bişey şu zamanda pul olmuş 3 ekmek parası lakin Hepsiburada meydanı boş bulduğu için çok rahat at koşturuyor |
Amazon prime a zam gelince "bizde premium hala aynı fiyat" diye televizyonlara reklam vermişlerdi bir de.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yine avantajlı kötü fiyat değil. Bir kere veriyorsun ve o ay ne alırsan al ücretsiz kargo ile geliyor. Siz bir de Trendyol'a bakın isterseniz :) |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |