< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsiburada'dan 4 ayda %66 zam: Türkiye’de yıllık enflasyon %49 (5. sayfa)
-
-
Aylık amazonla aynı, yıllık daha ucuza gelio ama amazonun satış sonrası hizmeti efsane. Hepsiburadanın satış sayfası, ürün arama bulma, müdahale yeteneklere dünya ile rekabet eder vaziyette.
Gün sonunda amazonun memnuniyet politikası ile diğerlerinin arasında galaksi kadar fark var. Bunun dışında alım gücüne kıyasla hepside aşırı pahalı. Bir amerikalının aylık ödediği komik rakamlarla kıyaslandığında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 4 Ekim 2024; 12:42:42 >
-
Bizim yerli firmaları hizaya getirende Amazon'dur halbuki.. Geçtiğimiz günlerdeki eyüp sabri rezaletini ortaya çikaranda yine Amazon'dur.. Ama şu da bir gerçek ki, bu millete iyilik yaramaz ,ne kadar geçirirsen o kadar bağlanır sever,bu kural değişmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 4 Ekim 2024; 12:39:25 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O kadar da değil, satıcı kontrolü yok. Adam A markası için yedek parça satıyor. Öyle bir bilgi girişi yapmış ki B marka için arayınca da çıkıyor, C marka için de. Alakalı alakasız çok sonuç barındırıyor. Yorumlar genellikle faydasız.
-
Satıcı ürünü hangi segmentte olacağını yada açıklamasına istediği bilgiyi giremiyor mu.
-
Yıllık enfasyonun %49 oldugunu yazmak sizin siteniz icin cok kotu bir gaf olmus.
-
HB parayi basarsa premiumun ne kadar muthis olduğunu yazmaya baslarlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu hb beni istegim disinda premium uye yapip kartimdan para tokatladi musteri hizmetleri diyor ki, siz tava almadiniz mi? ben tava aldim ama premium almadim diyorum nasil yaptilar gercekten anlamadim ben premium almak icin bir checkbox falan isaretledigimi hatirlamiyorum.. ancak mali teslim aldiktan 1 ay sonra kartimdan premium ucreti cekilince farkettim bu konuda cok sikayetvar com, sikayeti de okudum..
simdi bu olayın nasıl oldugunu bu kurnaz firmaya sorsak, muhtemelen, satın aldıgınız ürün sizi premium üye yapıyordu ve bir yerlerde karınca duası seklinde yazıyordu diyecekler.. fakat milleti premium üyesi yapıp her ay söğüslemek üzerine tezgah kurmuslar..
ayrica trendyol sitesi de gel al noktalarinda satici ve kargo firmasina gore bir takim abidik gubidikler yapip mesela sepete farkli bir saticidan mal ekleyince gel al noktasini bozuyor ve fazladan kargo parasi falan cakiyor burada da ürünün gönderildigi kargo sirketlerinin farklı olmasından kaynaklanan mevzular olsa da benim isime gelmiyor..
mumkun oldugunca sanal alisveris yapmayin eticaret siteleri eskisi gibi degil zaten de elektronik disinda kalan seylerin fiyati 3 kat kazik
bu siteleri sadece aritma filtresi almak icin kullaniyorum genelde ancak bir dahaki sefere gidip antalya'da dukkandan alacagim forumda bana saygisizlik yapmis olan bazi keko aritmacilardan zaten pahali filtre de almiyorum ancak ucuzunu da gidip dukkanlardan alacagim
Özetle mümkün oldugunca e ticaret müsterisi olmayınız..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 4 Ekim 2024; 15:32:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hükümetin veya TÜİK'in verilerine göre hareket eden bir firma var mı ? Onlar bizden iyi biliyorlar enflasyonun %49 olmadığını ona göre'de üstüne büyük kar marjları koyup zam olarak bize yansıtıyorlar. Zaten kimse ses çıkaramadığı için rahatça at koşturuyorlar....
-
BluTV işi devam ettiği sürece 50 TL bana okey. Fakat orayı Discovery WB aldı sanırım ne kadar devam eder bilmiyorum
-
Taraflı haberciliği acilen bırakın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 yılda ocak ile şuan ekim arası gıdadan (yumurta-süt-peynir-yogurt-et-kuruyemiş vs) elektronige her şey %100-150 arasında zamlandı ocak ile kıyaslarsak
ama sorarlarsan enflasyon %50-60:D aynen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 4 Ekim 2024; 15:34:17 > -
Blutv üyeliği halen ücretsiz mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En güzel enflasyon TUIK enflasyonu. Bari o yazılan yerine "elektronik" yazın da biraz ciddiye almak mümkün olsun.
-
1 kere kargo ödemediğinde hayli hayli karşılıyorsun ki sana alışverişinden de para veriyor acaba neye göre pahalı buldunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fazla nefret bazen fazla ters tepiyor. (Tadında vurmak lazım, gözünü çıkarırsan olmaz o iş)
Editörün yerinde olsam bu haberi yayından alırdım, çünkü millet daha da konsolide olmuş. Hepsiburada diye millet üçlü çekecek neredeyse, böyle haber mi olur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 4 Ekim 2024; 20:25:55 >
-
Devlet vatandaşın ümüğünü sıkmış gayet güzel neden büyük şirketlere holdinglere gitsin?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hepsiburada Worldcard 12 taksit avantajı diye kart çıkarttılar, sonra hemen 9 taksite çektiler.
Denetim olmayınca kandırmanın sınırı yok.
-
Ben iptal ettim premium mu Amazon daha mantıklı geliyor. Prime video daha iyi hem
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X