Yok, demek istediğim HB satıcının ürün bilgisini doğru girip girmediğini kontrol etmiyor anlamında söyledim. A markanın ürünlerini göster diyorsun ama B markasını satan satıcı öyle anahtar kelimeler giriyor ki sizin A marka kısıtlı aramanıza dahil oluyor. |
Hepsiburada'dan 4 ayda %66 zam: Türkiye’de yıllık enflasyon %49 (6. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bir de bu işin tadı kaçtı. Eskiden bütün ürünler HB vb üzerinden geldiği için iyi oluyordu (en azından daha az sayıda parça içinde birleşip, teslimatı oluyordu). Bütün siparişler bir arada gelebiliyordu ama şimdi, hepsi parça parça geliyor. Bir bakıyorsun, ürünün birinde kargo ücreti var, diğerinde yok. Çoğu ürünü almaktan vazgeçiyorum ben, o yüzden. Özellikle küçük ürün siparişlerini iptal ediyorum. Ürün zaten 250 lira 50 lira kargo ücreti var. Ürünü aldırmaktan vazgeçirtiyor.
-
Gerçek hayat böyleyken Hükümetin yalanlarına inanan medya ve bizimde inanmamızı bekleyen cahil halk bu masal hiç bitnez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne kadar saçma bir konu bu ya, ben de gerçekten memnunum hepsiburadadan bu kadar taraflı ve Amazon’a yanlamak adına yapılan bir haber başlığı ve içeriği olabilir mi ? Sorunun ne editör arkadaş ?? Sabah sabah sinirlendim ya şu sözde habere
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Blutv ile işim yok ama beleş kargosu işime yarıyor. Hiç %3 iadesini denk getiremedim. 20 lira falan indirimi 2 hafta sonra uyguluyor unutuyorum boşa gidiyor 😂
Her dakika zam artık bende kapattım ne premium muş arkadaş, sadece ücretsiz kargodan faydalanıyordum.
Günü geldimi hemen tahsil ediyorlar karttan.
Premium'a caktırmadan abone yapıyorlar kesinlikle o siteden uzak durun.. Kredi kartından sülük gibi para emikleme taktikleri..
-
Blü tv çöp, diğer özellikler çöp, asgari ücrete oranlarsan, amazon dahil hepsi pahalı.
Fakir adam zaten ilışveriş yapmıyor, ölmemek için yemek alışverişi yapıyor. Abone olmasına gerek yok.
-
Kargo ücretleri kaç kez zamlanmış
Yüzde 49 enflasyon, sen de bunu yedin
Neredeyse her şey Trendyol'dan daha pahalı satılıyor. Ama yine de Çinli kazanmasın diye HB kullanıyorum. Lakin eşşeğin kulağına su kaçırmak bu. Amazon Prime 40 lira. Prime Video ile BluTV rakip bile değil. Amazon Prime Game tonla oyun veriyor her ay. Ki yılda en kötü 10 tane sağlam oyun alıyorum beleşe.
-
Ben artık Hepsiburada ilişiğimi kestim. Beceriksizler sürüsü. Amazon ve N11 daha iyi.
Her zaman böyle değil mi?
İnsanları alıştırmana kadar ucuz, sonra devamlı zam.(zam değil güncelleme)
-
Aslında çoğu kişi fark etmiyor ama gizli kargo ücreti alıyor,
* birçok satıcıda ürünler trendyol'da HB'e göre daha ucuz, bazılarında çok daha ucuz.
* 70 Tl olması lazım altında ürün aldığınızda en az iki tane satın almalısınız diyor??? --> pardon siz kargo ücretsiz dememiş miydiniz önden 40 TL veriyoruz bir de iki tane aldırıyorsunuz.
*10 bin tl üstü 12 taksit demişlerdi 13 bine çekmişler 12 taksiti de 9 a düşürmüşler --> zaten Kuveyt Türk miles and smiles da pazarama da 12 taksit yapıyor, maximum da trendyol'da 9 taksit yapıyor
* Ben HB premium olmama rağmen çoğu zaman Trendyol ya da n11'den alışveriş yapıyorum.
* Muhtemelen yakın zamanda da HB premium! u kapatırım.
-
Yıllık enflasyonun %49 olduğuna inanalar alkışlasın 😂
-
Yine de avantajlı değil. Hepsiburadanın blutv gibi ücretsiz hizmetleri ve sınırsız ücretsiz kargosu 49 tl ile her türlü önde bence.
Bu amazonda ne var böyle sürekli övüyorlar hacım? Kacırdıgımız bir sey mi var?
-
Bir başka arkadasin bahsettigi sey geçen gün başıma geldi .her alışveriş yaparken premium üyesi ol tiki seçili geliyor . Telefon kılıfı aldım yanlışlıkla uye oldum .bu yapılan şerefsizlik şikayet vara da yazacam
-
Enflasyonu hesaplamak için çarşı pazar dolaşmaya gerek yok online sitelerin verilerini toplamak yeterli örneğin ak akçe bir ürünün 6 aylık fiyatını inişini çıkışını gösteriyor bak grafiğe al sana enflasyon.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X