Şimdi Ara

DOLARI 4 LİRADAN ALIP 7 LİRADAN SATANLAR HAKİM KARŞISINA ÇIKATILMALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DOLARI 4 LİRADAN ALIP 7 LİRADAN SATANLAR HAKİM KARŞISINA ÇIKATILMALI

CHP Kahramanmaraş Milletvekili CHP Parti Meclisi ve TBMM İçişleri Komisyonu üyesi Ali Öztunç, bazı kişilerin dolar kuru düşükken satın alıp yükselince de hemen sattığını belirterek, "Bu süreçte doları 4 liradan alıp 7 liradan kim sattıysa, benim gözümde vatan hainidir. Dolar 4 lirayken alıp da 7 küsur liraya çıktığında bozduranların hepsi vatan haindir. Ben böyle bakıyorum. Bunların tespit edilmesi lazım, MASAK'ın devreye girmesi lazım. Doları 4 liradan alıp 7 liradan satanlar belirlenip, MASAK aracılığıyla hakim karşısına çıkartılmalıdır" diye konuştu.

Kaynak: Cumhuriyet

Dolar 7 olunca alıp zarar etmiş sanırım Ülkede vatan haini olmamak için sadece nefes alıp vermek lazım.

Edit: Millet vekiliymiş. Adayı değil kendi twitter adresinde yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper4458 -- 25 Ağustos 2018; 15:25:17 >

• CHP'den vekil olmayınca AKP'ye göz kırpmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AI Engineer -- 22 Ağustos 2018; 22:42:44 >
  • Neden dolar alıp satmak ne zaman yasak oldu yasal olarak herkesin böyle bir hakkı var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Özet: ben kazanamadım, başkasıda kazanamasın...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 lira olacağını bilmeden yada bunu yapmak için çaba harcamadıkça nasıl olacak ki. bunu ancak ekonomi bakanlığındaki kimseler yapabilir ki, bunları niye böyle yapsın?... bence saçma bir konuşma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zekanız mı yok?Adam doların yükseleceğini bilerek alıp satanlardan bahsediyor,yani godomanlardan bahsediyor.Sizin ufak miktardaki paralarınızdan bahsetmiyor.
  • Hane bi laf var ya. Ceketimi koysam diye. İşte tam o andayız ülkede bir kesim yıkıldık bittik derken onların umudu olanlar ise böyle aptal işlerle uğraşıyorlar.

Kimse kendini kandırmasın böyle muhalefet varken iktidar donunu koysa kazanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Erdoğan'ı yargılayabilecek bir sistem yok maalesef. Biz de isterdik çıkmasını da.
  • Millet de aslı varken taklidini seçmiyor işte.

Sana ne birader? İsteyen istediğini alır, istediğini satar. AKP'nin sosyalizan yapısı bunları da heyecanlandırıyor herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AI Engineer

CHP'den vekil olmayınca AKP'ye göz kırpmış.
    Adam milletvekili sallamadan önce açıp baksaydın keşke

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeoBurak

Adam milletvekili sallamadan önce açıp baksaydın keşke

Alıntıları Göster
    Ben baktım da milletvekili olduğunu bulamadım. Bir sitede millet vekili adayı olduğu yazıyordu onu yazdım bende.
  • Hahaha siz degilmiydiniz krizi fırsata çevirdik diyen

• Madem 4₺'den alıp 7₺'den satanları mahkemeye verelim diyorsun bu dengesiz kur yüzünden bayanların borcunu devlet üstlensin. Devletin çıkarlarını koruyacağına biraz halkını koru.ayrıca o dediğin şey serbest piyasaya ters birde bunlar milletvekili yazık.

• Ne alaka

• TÜMKİAD üyeleri 3 milyon dolar bozdurdu
    TÜMKİAD üyeleri Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısının ardından 3 milyon dolar bozdurdu. Döviz bürosu önünde açıklama yapan iş insanları "Başkan Erdoğan'ın yanındayız. Bize dolar değil vatan lazım" mesajı verdi.

Tarih 13 Ağustos 2018, dolar tcmb kapanış kuru 6,9025 tl.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu milletvekillerinin derdi ne ülke nede halk bunlar şov yapıyor şov şöyle hakkını arayan halk olacak varya bunların etegi tutuşur bir dakka m.vekiliginde tutunamazlar...

ulan recebe yalakalık yapacam diye ettigin cümleye bak nerden baksan tutarsızlık bu tipler buralara nasıl gelmiş hayret...bunlar yiyici arkadaşlar ordan burdan ne kopartırım hesabındalar...

hayır yani maganda terörüne çocuk katillerine tecavüzcülerine suriyeli arap mültecilere gıda zamlarına..halk neden et yiyemiyor,,halk niye otogaza biniyo sorun çok bunlara çözüm üret boş boş laga lugayı bırak. nasıl üretim yaparım onu düşün..halkın çıkarına karşı gayret gösterin şov yapmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 24 Ağustos 2018; 22:25:24 >
  • Bütün bayram dış piyasada fiyat aynı olduğuna göre, dolarda "dıj güjler" geyiği de çöpe gitti... "ij güjler" dilediği gibi oynuyormuş..
  • Bunu belli bir oranda misal 100 bin $ üzerinde yapan varsa bence sorgulanmalı evet.
  • Vatan hainliği yapmak için o kadar çok konu var ki hepsi bitti, geleceğini düşünüp tasarruf eden adam hain oldu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.