Şimdi Ara

Dolmuşçu ile kavgam ve sonuç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çevik kuvvetten topkapı dolmuşuna bindim sağmalcılarda, neyse verdim parayı oturdum 4 5 kişi var herkes metrobüste indi dedim benide kale içinde yer altında durakta indir yukarı çıkıp kadıköy otobüsüne binicem dedi orda duramayız yasak, neyse dedim yasak değil ilk defa binmiyoruz bu döndü yanında tekli koltukta bide yancısı var ters ters orda duramam edirnekapıda inersin dedi dedim ya ben orada inicem dursana kardeşim dedim bağırarak bu salak gaza bastı gidiyo bağırarak yasak sizin yüzünüzden ceza yiyoruz dedi 2 kişiler bende sesimi çıkartmadım kimsede yok bastı gaza beni fatih karagümrük girişinde indirdi şref***siz ordan bidaha gittim topkapıya.

Plakası 34 M 1621 eyüp metrobüs topkapı bayrampaşa cevatpaşa denk gelenler binmesin gereken yapılıcak zaten

ek olarak burda haklı olan benim duracağı yer otobüs durağı yani yasak yer falan değil adamın durmama sebebi gaza bastı tekrar yakın yerde durmamak için indirmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatcan12 -- 10 Temmuz 2014; 14:41:08 >

• tamam kanka
  • Zebani yok okuyun
  • yasak yerde durdumadı diye mi şikayet ettin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onslaught23

Zebani yok okuyun

Dolmuşçu zaten zabaninin ta kendisi kanka
  • hll knk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagen96

yasak yerde durdumadı diye mi şikayet ettin ?

Yasak değil hocam hızlandı durakta durmamak için indirmedi son durağa kadar götürdü şerefsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatcan12

quote:

Orijinalden alıntı: Eagen96

yasak yerde durdumadı diye mi şikayet ettin ?

Yasak değil hocam hızlandı durakta durmamak için indirmedi son durağa kadar götürdü şerefsiz

hocam pardon durakta indir dediğin yeri görmemişim
  • Bunun neresi kavga ? adam resmen seni tiklememiş sende pısırık olduğun için sessiz kalmışsın deseydin ya al dolmuşunu dötüne sok yürüyerek giderim ben diye yok 2 kişiymiş falan siz böyle yaptıkça daha azıyor bunlar
  • Baya sağlam kavga etmişsin hacım.
  • Adamın plakasını verirken neyi amaçladın ey sorunlu kardeşim benim. anlaşılan temiz bir dayak yiyeceksin o adamdan. şimdiden geçmiş olsun.

@ferhatcan12
  • haksızsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.