Şimdi Ara

dolu dosya boş görünüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
10.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bilgisayarda 8 gb boyutunda yedeklerimin olduğu klasörüm boş görünüyor. Özelliklerine baktığımda 0 bayt görünüyor. neden böyle birşey olmuş olabilir. şimdi virus taraması yapıyorum ama onun dışında yapabileceğim ne olabilir?

• Büyük ihtimalle winfile tarzı bir virüs benim de başıma gelmişti bu durum boş gösteriyordu taratın virüs bulunsun temizlensin düzelecektir.
  • cevap için teşekkür ederim. umarım benim de şansım sizinki gibi yaver gider :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ailkayt

cevap için teşekkür ederim. umarım benim de şansım sizinki gibi yaver gider :)

Ms dos komut isteminden klasör nasıl gözüküyor acaba ? Baktınız mı hiç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege_Aşığı

quote:

bilgisayarın başında değilim telefondan yazıyorum şimdi ama bilgisayara geçince bir de bunu yapmayı denerim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ege_Aşığı

quote:

bilgisayarın başında değilim telefondan yazıyorum şimdi ama bilgisayara geçince bir de bunu yapmayı denerim.

Eğer ms dos üzerinden görünüyorsa dosyalar o zaman kesinlikle virüstür
  • uzun zaman sonra çözebildim sorunu. basit bir virüsmüş. adını hatırlayamıyorum ama klasörü gizleyip aynı klasör ismiyle exe oluşturan bir virüs. kapsamlı bir tarama yapıp gizli dosyaları göster dedim sorun düzeldi. karşılaşan olursa bu şekilde halledebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • virüs olabilir bu yüzden kaynaklanıyordur
  • Sabah kalktik bilgisayari açtık dosyalar (çogu) 0 bayt gosteriyor fakat klasor ismi hala var virus taramasindan bisey cikmadi gizliligi de yaptik fakat yine olmadi butun calisma dosyalari icinde acil yardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denetim masasi klasor seceneklerinden gizli dosyali goster de cikar bendede ayni durum oldu virusten kaynakli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • virüs girmiş olabilir denetim masasından klasör seçenekleri gizli dosyaları göster de. Yine de görünmezse iyi bi virüs prg tarama yaptırmalısın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.