Şimdi Ara

Dolu skoda superb mi boş volvo s60 mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
8.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende renoyu hiç sevmem normalde ama talisman çok güzel görünüyor fakat dolusu telefonda 140.000 fiyat verdiler henüz renoyu o kadar para verecek kadar sevmiyoruz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superb bence mantıklı bir model D segmentinde ben beğeniyorum tasarımı olsun iç mekanı olsun gayet iyi bence s60a göre.Ama o paralar biraz fazla başka seçeneklerede bakın derim
  • Z. Acar Z kullanıcısına yanıt
    160ligidir o fiyat. 130 bgde gayet yeterli olur bence.

• Güncel SuperB bence daha alınası duruyor sizin bütçenize göre, Ford un dist. sağolsun Mondeo ya üvey evlat muamelesi yapıyor... SuperB le Insignia D segmenti için bu bütçelerde alınacak en mantıklı iki araç bence...
  • Abstraction kullanıcısına yanıt
    Haklısınız dolu s60 vardı bayide çok güzel görünüyordu ona baktıktan sonra boş paket çirkin ördek yavrusu gibi oldu biraz eğer yakıt farkları böyle olursa çok büyük ihtimal benzin alırız fakat s60 da dizel ile benzin aynı fiyata geldi 2015 dizeli benzinliyle aynı fiyata verdiler benzinli 30000 km de bir bakıma giriyormuş oda çok güzel. Skoda da prestige donanımda benzinli araç yokmuş

• Forumdaş10 F kullanıcısına yanıt
    Ne önerirsiniz?

• Anchowy61 A kullanıcısına yanıt
    Zaten çok performans arayışımız yok 130 luk çok rahat işimizi görür diye düşünüyorum bende

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Mondeo gidip sürecem yoksa içimde kalır :) bende sizin gibi düşünüyorum

• 6-7 yıl boyunca o dsg ne olacak onuda düşünmek lazım
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Biz arabayı sakin ve bakımlarını hiç aksatmadan kullanırız belki bizde patlamaz diye düşünüyoruz :)

Sizin aracınız superb hocam o zaman hem yeni çıktı 7 sene kullanırım diyorsunuz zaten s60 veya insignia alsanız 1-2 sene içinde eskiyecek ama superb hala şimdiki kasa kalır
    İç kalite olarak s60 daha iyidir ama en iyisi siz gidin ikisinide iyice inceleyin

• cello1234 C kullanıcısına yanıt
    Haklısınız fakat kısa test sürüşlerinde çok bişey anlamıyorum araçlara sahip olan arkadaşların yorumları daha değerli benim için

• S60 kasa değiştirecek yeni superb malzeme kalitesi olarak hiç fena değil prestige dizel otm. var çok memnunum önceliğiniz konfor ve hacimse ilk tercih superb olmalı o bütçede. Bu kasanın 2. eli de çok güçlü olacak çünkü baya tutuldu bu kasa. Araba sizi şımartmak için yapılmış adeta.

• June34 J kullanıcısına yanıt
    Hocam konfor ve kalite çok önemli uzun yıllar kullanılacak çünkü. Bu kasa iyi satılıyor haklısınız 2015 model aradım bulamadım bulan olursa çok iyi olur :)

• superb in şanzımanı kronik arızalı.Kronik arızalı bir şanzımana para vermek akıl karı değil hele ki 7 sene kullanmaktan bahsediyorsanız.S60ın dizel otomatiğinin üretimi durdu diye biliyorum,eğer bulabildiyseniz bayide superble aynı cümlede konuşulması bile hata.
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Araç 2015 model Premium d2 otomatik benzinli ile aynı paraya veririz dediler tek fiyat 117.000 renk beyaz

S60 iyidir.

• 117bin tl ye dünyanın en güvenli sedan araçlarından biri.Premium segment 1. sınıf malzeme kalitesine sahip üstüne de dizel otomatik.Ben burada suberb denilecek bir taraf göremiyorum.S60ın rakibi a4tür superb değil.
  • Okadar para verdikten sonra dsg ( kronik arızalı şanzıman) gibi bir şanzımana bulaşmak büyük cesaret, ben olsam 2.el tertemiz bir 320 veya sıfır insignia alırım sorunsuzluğun ve kalitenin keyfini çıkarırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccc123 -- 14 Mart 2016; 0:23:51 >
  • 3.20 ile insignia aynı cümlede geçiyor bagajsız hantal s60 ile superb aynı cümlede geçemiyor demek. İyiymiş.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.