Şimdi Ara

Dolu skoda superb mi boş volvo s60 mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
8.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam s60 için sözüm yok fakat donanımsız paket çok boş görünüyor farları döşemeleri ekranı falan çok eski görünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z. Acar Z kullanıcısına yanıt
    Dolu derken ne kadar dolu? 100 Bin civarına 2014 model az kilometreli, ön koltuk ısıtma, elektrikli+hafızalı, sunrooflu, vs. özetle advance+comfort+base paket alabilirsiniz.

Şehir içinde maksimum 6.5 yakıyor.

edit:2014'den 2016'ya kadar makyaj olarak kalem oynamadı, içerde de dışarda da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcusFrex -- 14 Mart 2016; 0:41:02 >
  • ccc123 C kullanıcısına yanıt
    Dsg sıkıntı zaten alsan bir dert almasan keşke alsaydım demek bir dert. Volvo için bişey diyemem ama çevremde opelden sorun yaşayan çok insan oldu bence opelde o kadar sorunsuz bir marka değil

• Bu rakamlara çıkıyor ve donanımlı araç arıyorsanız insignia bakın superbin yerine öyleyse dostum.
  • MarcusFrex kullanıcısına yanıt
    Araç sıfır alıncak ondan dolayı sıfır fiyatları üzerine değerlendirme yapılacak hocam

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim önerinizi dikkate alacağım

• Kesinlikle suberb hem donanım olarak hem kalite arka diz mesafesi hacim sınıfının üzerinde ikinci eli de iyi
    Hiçbir marka sorunsuz değil ama en azından opel sizi yolda bırakmaz.

• Superb

Superb iyidir hocam, Volvo iyidir hoştur güvenlidir fakat malum 0 olunca değer kaybı bayağı oluyor. Bagajı ve arka koltuk bölümü dar Ve de uzun süre kullanılacaksa boş araba sıkar adamı. Ha ama Dsg önermem, olacaksa da +2 yıl garanti olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ccc123 C kullanıcısına yanıt
    Haklısınız fakat opsiyonlu insignia ile superb yakın donanımlara sahip opel 10.000₺ daha ucuz buna karşı tasarımı superbe göre daha eski superb içeride ve dışarıda daha güzel göründü gözüme. Yarın opelle tekrar görüşeceğiz eğer iyi bir indirim yaparlarsa olabilir.

• Araç sıfır olacak

• Dediklerinize tamamen katılıyorum şuan tam düşündüklerim bunlar.değer kaybı uzun süre bineceğimiz için pek etkilemez gibi geliyor sonuçta al-sat yapmıyoruz yıllarca binecez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z. Acar -- 14 Mart 2016; 9:21:00 >
  • Açıkçası bir insan d segment araç alıyorsa, asla baz donanım araç almamalı...O kadar para verip çoğu özellik ve rahatlıktan mahrum olmak bence kullanıcı adına zamanla pişmanlığa dönüşüyor.

Superb alın gibi bir derdim yok, eğer amaç d segmentse en azından orta paketi görün yoksa o konfor düzeyinde bazı donanımların eksikliği komik oluyor.
  • Otomatik zorunluluğu yoksa Mondeo ya da bakılabilir.
  • Shadow hocama katılmakla birlikte ikisini de mutlaka test edin derim ben.

Ama ben olsam düşünmez s60 alırdım belirteyim.
  • Zor bir soru ama bende dolu araç seçerdim.
  • Draqonn kullanıcısına yanıt
    Aslında çok zorunlu değil fakat babam 53 yaşında ve şehir içi Manuel araba artık yoruyor onu birkaç yıl sonra çok daha zor olacak fakat mondeo listemizde bakacağız araca.

• Legolas246 kullanıcısına yanıt
    Skodayı volvo ile mukayese etmiyorum fakat volvo kiralama şirket arabası gibi duruyor hiçbişey yok araçta belki bir iki yıl daha güncel kalır fakat sonra hem dışı hemde içi çok eskiyecek ve donanımıda zaten çok sınırlı pişman olmaktan korkuyorum

• Volvo s60 kalite olarak superb ile kiyaslanamaz ama skoda eski skoda degil . Kalite citasini arttiriyorlar . Dsg korkunuz da olmasin +3 sene sinirsiz km garanti uzatma var. Sizin yeriniz de olsam superb secerim ama cam tavanli almayi unutmayin .
    Sizin gibi bir dusunceye dusmustum dolu c sinifi bir arac mi yada bom bos d sinifi bir arac mi diye . Ben en dolu octavia dsg aldim gayette memnunum . Bu arada onceki aracim s80di

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.