Şimdi Ara

Dolu skoda superb mi boş volvo s60 mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
8.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    En büyük sıkıntım o şuan kalite ve dsg korkusu eğer superb olursa beyaz renk ve cam tavanlı olacak zaten bayide hazır araç. Octaviada güzel bayide vardı güzel duruyordu 96000 fiyatı vardı.
  • Superb yeni çıktı boş ve eskimiş kasa Volvo ya göre daha aile aracı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TroubleTrouble

Volvo s60 kalite olarak superb ile kiyaslanamaz ama skoda eski skoda degil . Kalite citasini arttiriyorlar . Dsg korkunuz da olmasin +3 sene sinirsiz km garanti uzatma var. Sizin yeriniz de olsam superb secerim ama cam tavanli almayi unutmayin .
    Sizin gibi bir dusunceye dusmustum dolu c sinifi bir arac mi yada bom bos d sinifi bir arac mi diye . Ben en dolu octavia dsg aldim gayette memnunum . Bu arada onceki aracim s80di
    s60 çok güzel ancak dar bir araç. bilhassa bagaj ve arka koltuk alanı olarak her kullanıcıyı memnun etmeyebilir. superb ise s60 kadar kaliteli hissettirmese de gerek iç hacmi gerekse artık piyasasının oturmuş olması nedeniyle tercih edilebilir. arkası dar olmasaydı tereddütsüz s60 derdim ancak arka koltukta misafir olacaksa superb de tercih edilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z. Acar

En büyük sıkıntım o şuan kalite ve dsg korkusu eğer superb olursa beyaz renk ve cam tavanlı olacak zaten bayide hazır araç. Octaviada güzel bayide vardı güzel duruyordu 96000 fiyatı vardı.
    Eski superb ilanlarina goz gezdirin yipranma durumlarina bakin . Yeni kasa olmasi hacim olarak nerede ise e sinifi boyutlarinda bir arac . Arkadaslar da belirtmis hem s60 kasa da degistirecek . Ayrica dsg turevi sanzimanlarin hepsi bozuluyor . Gecen konusu vardi 2012 s80 sanziman arizasi vermis . Diger markalarda sinirsiz km garanti uzatma da yok diye biliyoum .
  • Arkadaşlar tsi motor için ne düşünüyorsunuz yakıtı bu araçta çok fazla olurmu aradaki 10.000 farkı vermeye değer mi?
  • Hocam bence talismani denemeden karar vermeyin.
  • By_KeReMM kullanıcısına yanıt
    Bakacağız tabi onada mondeo yada gideceğim
  • Z. Acar Z kullanıcısına yanıt
    130 civarlarında araba bakıyorsanız Mercedes C serisi 156 bg otomatik veya 136 bg dizel bakabilirsiniz.O fiyatlarda premuım markaları ben tercih ederim her anlamda daha iyidir.
    Bmw 3.18i olabilir.100-105 civarlarında 1.5 160 bg otomatik Ford mondeo olabilir ama superb ve s60a o paraları vermezdim ben fiyatları çok fazla çünkü Merso ve BMW gibi kral araçlar var
  • Forumdaş10 F kullanıcısına yanıt
    Araç sıfır olacak.Benimde ilk seçimim bmw 3.20 ed idi hocam bütün aile çok beğendi aracı fakat Aralık ayında indirimlerle falan alabildiğimiz en düşük fiyat kosifler otoda 151.750 idi buda bütçeyi çok aşıyordu son çare 3.18 sordum bari o olsun oda 140.000 di yanlış hatırlamıyorsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

117bin tl ye dünyanın en güvenli sedan araçlarından biri.Premium segment 1. sınıf malzeme kalitesine sahip üstüne de dizel otomatik.Ben burada suberb denilecek bir taraf göremiyorum.S60ın rakibi a4tür superb değil.

volvo ne zaman premium oldu daha 2-3 sene öncesine kadar kimse yüzüne bakmıyordu.Premium demek tarih demek volvo asla bmw mercedes audi gibi köklü efsanelerle yarışamaz.1. sınıf malzeme kalitesi demişsin peki mercedes s serisindeki ne -1. sınıf mı ?
    12000 km de dizel kazığının çıkması için 20 sene binmeniz lazım o araca. @Z. Acar
  • Volvo hep premiumdu zatende sizin baya bi zorunuza gitmis anlaşılan.premium yuze bakilarak olunmaz,gecmisten gelen geleneksel bir durumdur,galerici agziyla konusarak birsey ispat edemezsiniz.s serisi orneginiz de apayrı bir absürdlük
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Hocam keşke mondeo ülkemiz şartlarına daha uygun bir araç olsa dış görüşünü en çok beğendiğim araç fakat dizel düz vites ilerki bir kaç yılda zorluk çıkarabilir benzinli otomatik uygundu illa dizel şartı yok hangisi daha avantajlıysa o olacak ama oda yakıtı içiyor resmen sakin kullanımda 10-11 litrelerde geziyormuş. Yinede gidip inceleyeceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z. Acar -- 15 Mart 2016; 4:24:27 >
  • dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    Hocam ısrarla tsi aradım fakat yok adamlar siparişle gelir diyor 2-2.5 ay sonra ancak
  • Arada seçim yapmak zor, kıyas yapmak da zor. Ben olsam test sürüşü yaparim hangisi hoşuma giderse onu alırım :)
    hocam 17 jantin uzerine cikma, hem konfrou hem arabaya zarar. her kucuk cukur kasis 10-15 le gecerim diyorsan cik 18-19 al. arti 17nin uzerinde lastiklerin teki 500-600 lira.
  • dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    aynen, yilda 12bin km demishsiniz, ustune bir de sehir ici. dizelle hic ugrasmayn
  • TroubleTrouble kullanıcısına yanıt
    cam tavan olsun diye tabiri caizse biyerlerimi yirtan ama hic ihtiyac hissetmeyen ve kullanmayan bir ben miyim acaba? :) bazi donanimlari alirken dusunmek gerekiyor bence cam tavan 18,19 jant bunlardan
    o zaman subaru levorga da bakin hocam
  • Anchowy61 A kullanıcısına yanıt
    kusura bakmayin hocam ama performansli kullanilmasa bile 130 dusuk gelecktir. illaki bir sefer bile bastiginzda o araba yokustta sol seritte bagira bagira kalirsa o zaman da verdignz paraya pisman olabilirsnz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.