Şimdi Ara

Dolu skoda superb mi boş volvo s60 mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
8.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben olsam 2. el bir temiz volvo alırdım çünkü volvo 2. eli düşük giden bir araç o yüzden temizini ucuza bulabilirsiniz yetmezse 2.0 bile alabilirsiniz keyifle o aradaki farklı harcarsınız
  • Volvo'nun boşunun superb'in dolusundan eksiği ne?
  • Z. Acar Z kullanıcısına yanıt
    bagaj o kadar küçükse volvoyu kenara itin derim, d sınıfı arabaya yakışmıyor. passat/superb daha iyi seçenek olur (passat ikinci elden dolayı dahada avantajlı), varsın 2-3 ay sonra gelsin araba ne olacak? tsi+dsg alıp garantiyi uzatın ve 5 yıl kafa rahat binin gitsin. son bir not, skoda fiyat listesi üzerinden ciddi indirimler yapıyordu.
  • stuff2 kullanıcısına yanıt
    Araç sıfır olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemsch C kullanıcısına yanıt
    Hocam ikinci elde mantık aynı dizel otomatik passat 140.000 bandında superb 125.000 sırf ikinci eli para edecek diye bu farkı vermek istemiyoruz. Hocam skodada vw gibi liste fiyatında 1000-2000 düşüyor en fazla belki opsiyonlu araçlarda biraz daha bişeyler yapabilirler

• "Arabada en çok konfor ve sağlamlık önemli bizim için"... Konfor ve sağlamlık superbde bulunmaz.. Yanlış gelmişsiniz.. Geçenlerde s60 kullandım, çok tok ve kalıplı araçtı, tık yoktu.. Ama şu meşhur bagajı görelim diye açtım ama bagaj yerine artık kovuk mu desem, girinti mi desem, bir "şey" vardı.. Son aracım Octavia olduğu için bagaj yok gibi geldi bana.. Ama sağlamlık, kalite, konfor superb ile alakası yok..
    Konu bagaj değilse, diğer herşey Volvo..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawk1903

Volvo'nun boşunun superb'in dolusundan eksiği ne?

superb prestige paket araç da arka koltuk ısıtıcıları da dahi standart. aradaki farkı anlamaya herhalde yeterli olacaktır.
  • ds5 (fiyat performans ) veya mondeo (yeni kasası çok iyi)
    illa ikisinden birisi olacaksa superb
    derim ben.
    Not: dsg den uzak dur bence... yani vag alacaksan manuel al.
  • Bagaj dışında her yönden s60 diyorum.
    O süperb de çok değer kaybeder.

• Suberp bu sene d segmentte satışlarda en kötü 5. bitirir.

Eski kasa s60 dan çok daha iyi 2. Eli olur yani.

• trust06 T kullanıcısına yanıt
    2. el biraz zamanla oturan bir durum. S60 özellikle benzinli olanı pek iyi değil orası kesin.
  • Doğrudur.
    Yanlız şöyle düşünmek lazım:
    Superb i bugün alıp 3 yıl sonra da satarsanız piyasası daha da oturmuş olacaktır.
    Ancak s 60 ı 3 yıl sonra satarsanız muhtemelen kasa değiştireceğinden zate kötü olan 2. eli yeni kasa ile daha da beter olacaktır.

• Volvo eskidi artık, suberb alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: budak_1903

quote:

superb prestige paket araç da arka koltuk ısıtıcıları da dahi standart. aradaki farkı anlamaya herhalde yeterli olacaktır.

superbin her tarafına paket taksan volvo etmez.s60 kullandıktan sonra superb resmen attan indim eşşeğe hissi yaşatıyor insana.
  • Tum dgerlendirmelerde superb onde ki ancak ye kurkum ye niyeti varda durym degisebilir tabi alacak kisi icin.
    Iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

quote:

superbin her tarafına paket taksan volvo etmez.s60 kullandıktan sonra superb resmen attan indim eşşeğe hissi yaşatıyor insana.

arkadaş donanım farkını sormuş . biz de o minvalde cevap verdik.

ben eski bir volvo kullanıcısıyım. kullandığım araç volvo 2005 s40 t5 220hp idi. ben volvo alacak olsam o tadı yaşamak için s60 d4 veya t6 gibi motorları tavsiye ederim. arkadaşımda ise 1.6 dizel vardı. benim aracı kullanınca bu zamana kadar biz farklı araca binmişiz demişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

quote:

Hayır ya öyle bir fark yok arada. Ki yeni superb bence passattan da iyi. Passattan da iyiyse orada s60ın ismi bile geçmez. Hele o ön konsoluyla falan tam felaket, 7-8 yıl öncesinin arabası gibi. Volvoya premium falan diyerek çocuğun aklını zehirlemeyin, Volvonun herhangi bir premiumluğu yok.

• S60ın konsolu felaket değil bu birincisi,zaten bu konsol meselesi tamamen zevk meselesidir.
    Superb passattan sizce iyi,ama gerçekte iyi değil.
    Volvoya premium falanı ben demiyorum,bütün dünya söylüyor.Ha siz dünyadan başka bir yerde yaşıyorsanız zehrinizden bize de ikram edersiniz.
    Son olarak,S60ın rakibi Vag grubunda A4tür,onun da desegesi sözkonusu olduğunda yeni kasasının bile yanında S60ın ismi geçer,eski kasasını diğer prömönyoom almanlarla beraber çarpışma testlerinde maymuna döndürmüştü hatırlarsanız.
    S60ın olduğu yere dsgli superb onermek kromozomlarına kadar fanboyluktur,açık net.
  • Size tavsiyem her iki aracla test surusu yapmaniz bana kalirsa superb inanilmaz bir arac genis konforlu ,

• Güvenlik,marka algısı önemliyse s60
    Teknolojik donanımlae vs. İsteniyorsa superb alınır.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.