Şimdi Ara

Dolu skoda superb mi boş volvo s60 mı? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
8.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuncak arabamı istiyorsun? Araba mı istiyorsun? Seçim senin!

Araba istiyorsan Volvo alacaksın,onun haricin de süslü püslü oyuncaklar istiyorsan sikoda alabilirsin.

Sikoda superb'in arka yaşam alanın da sunduğu diz mesafesinden başka bir albenisi yok. Şöförlü kullanmayacaksanız veya yaşlı anne baba gezdirilmeyecekse alınacak araç değil.

Zaten liste fiyatının yaklaşık 30.000TL'si havadan alınan para,gereksiz pahalı bir araç. Sonuçta o bir sikoda abartılcak, 100 bin tl üzerlerine çıkıltıktan sonra alıncak araç değil.

Gidip Vw passat Comfortline + lef farlar + cam tavan alınması daha mantıklı. Pahalı ancak hiç değilse ne oluduğu belli olan bir araç.

Hoş zaten Ford Mondeo alternatifi varken Audi haricinde vag'ın kapısından içeri girmem D sınıfı araç almak için bu da ayrı bir konu.

Sene 2016 olmuş hala Volvo'ya premium demeyen tipler var. Volvo'nun v sini yakından dahi görmeden triplere giriyorlar.

Hoş milletimiz için ''araç güvenliği'' genelde 7. 8. sırada olduğu için normal karşılamaklazım. Size sürekli servisle haşır neşir oluncak,kazada kapıları kopan araçlar lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenktun34 -- 15 Mart 2016; 17:01:02 >

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Yav he he....

Benim bildiğim atlar daha büyük olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

S60ın konsolu felaket değil bu birincisi,zaten bu konsol meselesi tamamen zevk meselesidir.
    Superb passattan sizce iyi,ama gerçekte iyi değil.
    Volvoya premium falanı ben demiyorum,bütün dünya söylüyor.Ha siz dünyadan başka bir yerde yaşıyorsanız zehrinizden bize de ikram edersiniz.
    Son olarak,S60ın rakibi Vag grubunda A4tür,onun da desegesi sözkonusu olduğunda yeni kasasının bile yanında S60ın ismi geçer,eski kasasını diğer prömönyoom almanlarla beraber çarpışma testlerinde maymuna döndürmüştü hatırlarsanız.
    S60ın olduğu yere dsgli superb onermek kromozomlarına kadar fanboyluktur,açık net.

Superb passattan sizce iyi gerçekte iyi değil ne demek ya. Benimki sadece görüş ama sizinki kesin gerçekler mi yani? Bu kadar yukarıda görmeyin kendinizi. Ayrıca Volvo her zaman 2-3 çocuklu, köpekli, bahçeli evde oturan ailelerin kullandığı ve genellikle sw kasalı aile arabası imajına sahiptir. Kendisini bir şekilde premiumluğa itelemeye çalışan ama hiçbir zaman tam anlamıyla bunu başaramamış bir marka. Premium demek de genel olarak imaj demek dersek, Volvonun şu an Türkiye'deki imajı VW ile denk hatta biraz daha düşüktür. Bu da Volvonun en azından Türkiye için premium olmadığını gösterir ki ikinci elinin bu kadar kötü olması da bunu destekliyor. Sonuçta madem premium ve herkesin sahip olmak istediği bir marka, ikinci elinin de çok iyi satması lazımdı o zaman ki sıfırını alamayıp Volvo premiumluğuna sahip olmak isteyenler ikinci el alırlardı. Burada Audinin ismini karşılaştırmaya bile sokmam. Ha ille de Superb önermiyorum ama Volvo ile arada kalındıysa kesinlikle superb öneririm.

• cenktun34 kullanıcısına yanıt
    Daha Skoda yazamayan, (ya da aklınca dalga geçiyor !!! ) Skoda ya binmeyenler yorum yapıyor.

• Arabanın boyutlarının segment atlamaya işaret ettiğini iddia ediyorsunuz herhalde.Bu mantığa göre tabii passatı da E serisine rakip göstermenize,hatta dsg şanzıman için sorunlu açıklaması yapan vag iletişim direktörüne sahtekar iftiracı yalancı demenize şaşırmamalıyız zannederim? @trust06

Diğer arkadaşım daha güzel bombalamış.Yani volvonun 2. eli kötü,volvonun premiumluğuna sahip olmak isteyenler saldırmıyor arabaya,ondan ötürü volvo premium değil.Hem de 500 bin bandını kırıp tarihi rekora koşan volvo,s60 modelinin dünyanın her tarafında premium car olarak adlandırıldığı ve rakiplerinin de a4 3 serisi ve c serisi olarak kabul edildiği volvo.hayatımda gördüğüm en objektif(!) bakış açısı,tebrik ederim.Bu mantığa göre maserati jaguar ve porsche gibi firmalar da 2. elleri rağbet görmediğinden ötürü premium değiller @Lova

Volvo volkswagenin bir tık altında demek,bunun da konusunu sizden bekliyorum,oraya söz ben yorum atmayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 15 Mart 2016; 18:51:36 >

• Z. Acar Z kullanıcısına yanıt
    illa 0 km araç almak zorunda değilsiniz bence temiz 5 10 bin km deki araçlarında öyle farkı yok tabi kişisel tercih ama aynı aracı daha ucuza almakta var.
  • Superb yeni bir araç d segment istiyorsunuz ve o segmentten beklentilerinizi size kesinlikle verir bagaja iki kişi girip yatar arkayada ayak yerine bi kişi yatacak kadar geniş dolu olması sizi mutlu eder garantisini uzat 5 yıl kafa rahat bin sonra sat
    Mondeo dizel otomatik yok benzinli 11-12 lt ortalama yakar gözünüz keserse alın
    Passat yine sınıfının lideri ama fiyat pahalı comfortline yada benzinli olanı alabilirsiniz ikinci eli çok iyi
    S60 kalite konfor olarak çok tatmin edicidir uzun süre tık ses duymadan kullanırsınız bagaj küçük arka nisbeten dar şanzıman tam otomatiğe geçiliyor dolusunu almakta fayda var
    Ben şimdi d segment alacak olsam elimdeki ds5in yeni kasa 120 bg tam otomatik dizelleri gelecek onu alırdım kırkımızı geçmedik sedan araba sevmiyorum fiyatı uygun spor donanım çok iyi yol rüzgar sesi diye bişey yok
    İnsignia hakkında pek bilgim yok saygılar

• Ya millet bu S60 ı ne sanıyor çok merak ediyorum yorumları okuyup hayret etmemek elde değil.. S60 dan öyle bir bahsedilmişki sanki S-Class. Yahu 1 sene s60 kullandım binmediğim,bilmediğim araba olsa anlayacağımda yapmayın etmeyin.. Genel kalite,işçilik,trim sesleri vb. konularda S60 , VAG grup D segmenti Passat ve Skodadan çoooooooooooooooook kötü. Yol tutuş,konfor gibi konulardada geride. İç mekan genişliğinden hiç bahsetmeyim bile Superb dediğiniz araba 2 tane s60 alır içine..

Bu forumda en çok yapılan şey insanlar bilip bilmeden hiç binmedikleri kullanmadıkları araçları birbiriyle kıyaslıyor.. Oysaki sorsan sadece bayide içine oturmuş okadar. Kimlerden bahsettiğimi tek tek etiketlememe gerek yok kendini biliyo zaten onlar
  • Ben de etkiletlemeyeyim arkadaşımızı diyordum ama ne yapayım bu laflar kendisine ait:
    quote:

Orijinalden alıntı: Duratec
    Dsg sorununu çözdü volkswagen dsg de sorun var diyen şizofren paronayaktır

quote:

banane kardeşim ben manuel kullanıyorum niye adamın zararınakefil olacakmışım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 15 Mart 2016; 19:23:30 >
  • quote:

Ben de etkiletlemeyeyim arkadaşımızı diyordum ama ne yapayım bu laflar kendisine ait:
    quote:

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalus -- 15 Mart 2016; 19:24:39 >

• quote:

Ben de etkiletlemeyeyim arkadaşımızı diyordum ama ne yapayım bu laflar kendisine ait:
    quote:

quote:

Bunlar bizzat benim laflarım değil. Herzamanki gibi Kendine göre yorumlayıp alıntı oluşturup koymuşsun. Senin yaptığın tek şey bu herşeyi kendine göre yorumlayıp,değiştirmek.. Farklı bir hayal alemindesin valla anlayamadım hala ben seni

Ha farzetki böyle dedim ne var bunda anlamadım ? 2 lafından biri dsg dsg dsg dsg yahu yeter adın dsgeist kaldı diyorum hala adam dsg peşinde inşaallah dsg li bi araba alırsında kurtuluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 15 Mart 2016; 19:29:46 >

• Bu arada konuştuklarımız havada kalmasın bu video benim 1 sene tepe tepe binip sattığım 2008 2.0 Turbo 5 silindir 220 hp lik s60 ım var , Volvo sahibi olmayı bırakın ancak hayallerini süsleyen arkadaşlar konuşmasın burda.. Tekrarlıyorum Sıfır Superb yada Passat ı asla sıfır s60 a değişmem. S60 ın alınabilir fiyat aralığı 50-80 bin tl dir.. 80 bin tl den sonra s60 mantıksızlaşır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 15 Mart 2016; 19:37:09 >

• quote:

Arabanın boyutlarının segment atlamaya işaret ettiğini iddia ediyorsunuz herhalde.Bu mantığa göre tabii passatı da E serisine rakip göstermenize,hatta dsg şanzıman için sorunlu açıklaması yapan vag iletişim direktörüne sahtekar iftiracı yalancı demenize şaşırmamalıyız zannederim? @trust06

Diğer arkadaşım daha güzel bombalamış.Yani volvonun 2. eli kötü,volvonun premiumluğuna sahip olmak isteyenler saldırmıyor arabaya,ondan ötürü volvo premium değil.Hem de 500 bin bandını kırıp tarihi rekora koşan volvo,s60 modelinin dünyanın her tarafında premium car olarak adlandırıldığı ve rakiplerinin de a4 3 serisi ve c serisi olarak kabul edildiği volvo.hayatımda gördüğüm en objektif(!) bakış açısı,tebrik ederim.Bu mantığa göre maserati jaguar ve porsche gibi firmalar da 2. elleri rağbet görmediğinden ötürü premium değiller @Lova

Volvo volkswagenin bir tık altında demek,bunun da konusunu sizden bekliyorum,oraya söz ben yorum atmayacağım

İşinize gelince satış rakamı önemli değil işinize gelince 500 bin satış rakamını satmış o yüzden preminyum. Mesajınızdaki çelişkiyi bilmiyorum daha nasıl anlatayım. Ayrıca Jaguarın veya Porsche'nin ikinci elinin kötü olduğunu nereden biliyorsunuz acaba? Galerici misiniz veya ikinci el Jaguarınız veya Porsche'niz vardı da satamadınız mı? Sonuçta konuşmak parayla değil tabi siz de haklısınız. Yani ben sizin hayatınızda bırakın Audi'yi, Superb'i bu kadar övdüğünüz S60'a bile binmediğinize adım gibi eminim.

• Tanimadiginiz insanlar hakkinda yorum yapacağınıza acin forumu bakin,neye binmişim ne incelemisim ne incelememişim gorursunuz.demin satmiyor dediginiz arAbanın satış rekorunu ogrenince bu telas neyin nesi?
    Porschenin jaguarin ikinci eli iyi haklisiniz,passat performansi veriyorlar
    @Lova
    Oo demek laflarinizi inkara da basladiniz,yoksa bu lafları ettiginiz zaman kafanizmi güzeldi dostum,yani dsgye laf eden sizofren degilmi artik @Duratec

• quote:

Bu arada konuştuklarımız havada kalmasın bu video benim 1 sene tepe tepe binip sattığım 2008 2.0 Turbo 5 silindir 220 hp lik s60 ım var , Volvo sahibi olmayı bırakın ancak hayallerini süsleyen arkadaşlar konuşmasın burda.. Tekrarlıyorum Sıfır Superb yada Passat ı asla sıfır s60 a değişmem. S60 ın alınabilir fiyat aralığı 50-80 bin tl dir.. 80 bin tl den sonra s60 mantıksızlaşır.

Böyle performanslı bi arabadan sonra neden 1.6 dizel Passat tercih ettin?

• quote:

Tanimadiginiz insanlar hakkinda yorum yapacağınıza acin forumu bakin,neye binmişim ne incelemisim ne incelememişim gorursunuz.demin satmiyor dediginiz arAbanın satış rekorunu ogrenince bu telas neyin nesi?
    Porschenin jaguarin ikinci eli iyi haklisiniz,passat performansi veriyorlar
    @Lova
    Oo demek laflarinizi inkara da basladiniz,yoksa bu lafları ettiginiz zaman kafanizmi güzeldi dostum,yani dsgye laf eden sizofren degilmi artik @Duratec

evet neye bindiğini biliyoruz 1.33 corolla

• Aynen,dsg ye laf eden corolla ya binen sizofrendir diye bir teziniz varsa oda kayıtlara gecsin

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

quote:

Bu arada konuştuklarımız havada kalmasın bu video benim 1 sene tepe tepe binip sattığım 2008 2.0 Turbo 5 silindir 220 hp lik s60 ım var , Volvo sahibi olmayı bırakın ancak hayallerini süsleyen arkadaşlar konuşmasın burda.. Tekrarlıyorum Sıfır Superb yada Passat ı asla sıfır s60 a değişmem. S60 ın alınabilir fiyat aralığı 50-80 bin tl dir.. 80 bin tl den sonra s60 mantıksızlaşır.

Böyle performanslı bi arabadan sonra neden 1.6 dizel Passat tercih ettin?

İşte burda beklentiler işin içine giriyor.. Tek önemli olan performans olsaydı passat yerine golf gti da alabilirdim.. Önümüzdeki ay passat ı satacağım 2015 520i comft. alacağım. O paraya Golf R da var mesela.. Ama beklentiler farklı işte.. 520i nin sunduğu sessizliği,konforu ve diğer özellikleri o fiyata başka bir araç sunamıyor..

Net söylüyorum.. Volvo sanıldığı gibi Mercedes-Bmw-Audi klasmanında , o kalitede bir premium araç değil. Bu 3 premium markadan 1 kademe aşağıda.

Passat ın sunduğu sessizliği,konforu,amortisörlerin darbe emişini,yol tutuşu,rijitliği ; s60 veremiyor. Ayrıca şirketimizde ALD oto dan kiralanmış sıfır olarak 25 adet S60 ve 5 adet S80 bulunmakta. Burada passatı abartmış gibi gözükmeyeyim diye hemen ekliyorum D segmentinde F30 un sürüş özellikleri tabiki passattan daha başarılı e bu durumda S60 ile F30 arasındaki farkı siz düşünün.. Herşey performans değil demiştim s60 dan gelen trim seslerini,takırtı tukurtuları görseniz,virajlarda nasıl manda kasa mercedes gibi yattığını bilseniz s60 ı kimseye önermezsiniz. Ben s60 a 235/40/18'' jant ve 35mm eibach prokit taktığım halde Stok passattan elde ettiğim yol tutuşu alamamıştım.

Ayrı bir konu aracın parçaları inanılmaz pahalı ve bazı spesifik parçalar servis dışında hiçbir yerde yok. En basitinden bagajdaki VOLVO yazısının siparişle İSVEÇ den gelmesini TAM 2 ay bekledim. Basit sarf malzemelerin fiyatlarını yazmayayım bile Z rot 200 tl , orj balata disk fiyatlarıda acayip uçuk.. yan sanayi alsanız bişeye benzemiyor ötüp duruyo..

Volvo mantıklı bi araba değil.. alman araçları dururken heleki hiç mantıklı değil.. Değer kaybını,parça fiyatlarını,bakım ücretlerini de işin içine koyduğunuzda hiç hiç mantıklı değil..

Ha ayrıca ekleyeyim 2008 model volvomda ESP yoktu.. Sunroof var,deri koltuk var popo ısıtma var ama esp yok.. Volvo premium filan değil olsa olsa premiumcuk..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 15 Mart 2016; 21:05:33 >

• quote:

Aynen,dsg ye laf eden corolla ya binen sizofrendir diye bir teziniz varsa oda kayıtlara gecsin

1.33 corollayı gönder bana dsg takıp sana geri göndericem keyifle binersin dsgeist
  • Ordan sorunlu sanzimani laf eden şizofrenidir diyerek millete önerip sonra arkama bakmadan uzaklasan biri gibi mi gorunuyorum?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.