Şimdi Ara

Dolu skoda superb mi boş volvo s60 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
8.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yukarıda belirttiğim araçların ikiside dizel otomatik. maksimum 120.000₺ bütçeyle alınacak skodanın fiyatı 124.500 s60 117.000 fakat volvo 2015 model bütçemiz 120.000 bu araçlardan hangisini tercih edersiniz?Arabada en çok konfor ve sağlamlık önemli bizim için araca 6-7 yıl binilecek çok sık araç değiştirmeyiz yılda 12000 km üzerine çıkmayız otomatik olursa iyi olur fakat otomatik için passattaki gibi 15000 fark veremeyiz. Yakıtı dizel tercih ediyoruz fahiş bir fark olmazsa tabi. araç sürekli şehir içi kullanılacak az uzun yol yaparız. D Sınıfı olması tercih. opel insignia kullandık oda güzeldi ama superbi daha çok beğendik test edeceğimiz araçlar içinde talisman mondeo gibi araçlar var sizin önereceğiniz araç varmı yardımlarınızı bekliyorum çok uzun oldu okuyanlara teşekür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z. Acar -- 13 Mart 2016; 22:11:29 >

• Alın bi 3.20ied bakın keyfinize
  • ertug0 kullanıcısına yanıt
    Özür dilerim belirtmeyi unutmuşum araç sıfır olacak
  • Arabadan ne bekledigine gore degisir. Arabaya her bakisinda keske su ozellik olsaydi keske bu zimbirti olsaydi diyeceksen dolu arabayi tercih et. Ozelliklerde gorunuste gozum yok diyorsan volvo s60 hayirli olsun
  • Dolu superb alirdim. dolu olmasi onemli ust segment araclarda. o kadar para verip karsiligi iyi olmali

Edit : talismana da bakin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 13 Mart 2016; 22:16:05 >
  • Superb s60 tan her yönüyle çok daha büyük bir araç
    Superb biraz daha performanslı olacaktır
    Yakıtları aynı olur
    S60 daha kalitelidir
    Marka imajına önem veriyorsanız ve hacme gerek yoksa s60
    Tam tersiyse superb
  • Benim için çok önemli değil aslında fakat babam özelliklere bayılıyor skodanın büyük ekranınını gördü az önce onu eklemek istiyor öyle bir adam yani ama bende skodanın sağlamlığı nasıldır 7 yıl gibi bir süre bindikten sonra araba çok deforme olur mu merak ediyorum bazıları superbden şikayetçi ses yapma konusunda ondan korkuyoruz
  • cello1234 C kullanıcısına yanıt
    Hocam büyük olması daha iyi a3 sedanın içine bindim kafam tavana değiyordu kasvetli hissettirdi.
    Performansta çok büyük beklentimiz yok zaten sollama yapınca yolda bırakmasın yeter :)
    İşte en büyük sorun o superb kalite konusunda sorun yaşatırmı acaba
    Hocam marka imajı önemli ama parasının hakkını vermesi daha önemli sırf ambleme para vermek istemiyoruz
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Oda listede hocam gelecek haftasonu gidecez artık onada yeni sportagede çok güzel görünüyor özellikle arkası çok hoş gidip onada bakacaz
  • Volvo S60 dururken Superb'e söz düşmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z. Acar

Hocam büyük olması daha iyi a3 sedanın içine bindim kafam tavana değiyordu kasvetli hissettirdi.
    Performansta çok büyük beklentimiz yok zaten sollama yapınca yolda bırakmasın yeter :)
    İşte en büyük sorun o superb kalite konusunda sorun yaşatırmı acaba
    Hocam marka imajı önemli ama parasının hakkını vermesi daha önemli sırf ambleme para vermek istemiyoruz
    forumda volvo s60 kullanan birisi vardı, s60 dan memnun değildi, üstüne baya bi para verip honda almıştı, ona danışın bi bildiği vardır mutlaka.
  • kartalus kullanıcısına yanıt
    Hocam kalitesini kıyaslamıyorum ama verilen volvo en boş paket ikisinin içine oturunca skoda daha güzel görünüyor
  • A380 kullanıcısına yanıt
    Konuyu gördüm okudumda biraz araç sahibi satmada sorun yaşamıştı biz 7 yıl gibi bir süre bileceğimiz için ikinci eli çok önemli kriter değil. sırf ikinci eli diye boş passata bağlamayız parayı yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

forumda volvo s60 kullanan birisi vardı, s60 dan memnun değildi, üstüne baya bi para verip honda almıştı, ona danışın bi bildiği vardır mutlaka.

O aracı alan kişi sırf 2.el kaygısıyla S60'ı yerin dibine sokan bi arkadaş.O yüzden böyle özel araçlara öyle tipler binmesin.
  • Superb, İnsignia, Talisman. Volvo ikinci el az kullanılmıs alınacak alınırsa da.
  • Talismani tavsiye edecektim. Zaten test edecekmişsiniz.
  • Hocam araç sıfır alınacak. İnsignia cosmo acc deri koltuk 19 jantlı nerdeyse tam dolu bir araç 113.500 fiyat verdiler normal cosmo 107.500 fakat superb ondan daha güzel görünüyor arada 10000 fark var ama insignia alırsak keşke superb olsaydı demekten çekiniyoruz
  • Anchowy61 A kullanıcısına yanıt
    Evet çıkacaz ama aralarında en yeni olan o olduğu için biraz çekimseriz araç kapalı kutu Renaultta daha önce latitude sanırım bi arkadan bırakma problemi vardı bu araçtada böyle sorunların çıkma ihtimali var bide pahalı biraz :)
  • Z. Acar Z kullanıcısına yanıt
    Arkadan birakma problemi bu aracta yok. Gerci benim test ettigim 4 controlu olan bir aracti. Renoya bende uzaktim ve evet arac pahali ama bu ara cok hosuma gitti. D sinifi araclar genelde iyi ve farkli zaten hocam. Karar vermek zor olacaktir sizin icin.
  • S60 çok iyi bir araçtır. Malzeme kalitesi, sürüş dinamikleri, yalıtım vb gibi konularda Superb'den iyidir, arkada sunduğu diz mesafesi gayet yeterlidir ama bagaj hacmi şaka gibi 380 litre Bu aracın boşları da kiralık şirket araçları gibi duruyor. Benim tavsiyem yılda yaptığınız yol çok yüksek sayılmaz benzinli tercih edebilirsiniz. Superb'de 1.4 TSI ACT 150 bglik motor var dizelin 6 litre yaktığı koşullarda yakıtı 8 litre olur. Sunacağı çok daha iyi performans, ve daha sessiz motoru da avantajlarından. S60'ta da 1.5 152 beygir T3 motor var onun da yakıtı aşağı yukarı 8 8.5 litre civarında olur. Hem benzinli daha ucuz olduğu için donanımlı alabilirsiniz. Benim tavsiyem donanımlı ve benzinli bir S60 T3. Ama hacim önemliyse, Superb öne çıkar, onun da dsg şanzımanı tam bir beladır. Garantiyi Uzatmak gerekir.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.