Şimdi Ara

Dolu skoda superb mi boş volvo s60 mı? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
8.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dün gece en full Talisman gördüm, rengi kahverengi tonlarındaydı. Görünüş olarak mükemmeldi, farlarına ve stoplarına hasta oldum. Sanki E segmenti bir otomobil gibi heybetliydi. Bu yorum biraz fanboy tarzında oldu tabi bu iki araç arasında soruyorsanız ben dolu Superb derim. Çünkü yeni kasa, tasarımı daha güzel, daha geniş, daha donanımlı bir araç olacak. Sadece otomatik vites olursa ileride sıkıntı yaratabilir. Ama ben yine de bi Talisman'a bakın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makabarux kullanıcısına yanıt
    Hangi aracı önerirsiniz peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Z. Acar

Hangi aracı önerirsiniz peki?

Limitleriniz dahilinde dediğim koşullarda dizel araç yok anca benzinli oda size gitmez.

• Arabayı almak haricinde servis ağıda önemli. Skodanın servisi volvoya göre daha fazla. Türkiye geneli satış potansiyeli skodanın daha fazla. Şahsen bende jaguar xe almak isterim ama bu tip sorunlar olduğu için jaguar sevdamı yaşayamam.

• Makabarux kullanıcısına yanıt
    10 litre altında yakan benzinli olur şart değil dizel

• Volvo s60 defolu bir araç hilkat garibesi d sınıfı ve 350 litre bagaj. Burda volvo ile neyi sorsanız herkes volvo al der. Kulak asmayın hocam. Superb uluslararsı çok testte premium birçok modelden daha iyi çıktı. Yeni superbin içine binmemiş adamların gazıns gelmeyin. Ford fiesta bagajına mahkum etmeyin kendinizi. Bi tek rahat koltukları ve güvenlik sistemleri için tercih edilebilir ama zaten boş diyosunuz. Kasa değiştirecek vs vs Hiç mi hiç gerek yok. 2. Eli de gayet iyi superbin, ayrıca volvonun 10 binde bir pahalı bakım ve parçalarını da unutmayın. Burada aynı yollardan geçip superbi seçen birisi olarak yazıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi June34 -- 19 Mart 2016; 1:41:30 >
  • Ben dolu superb tercih ederdim

• valla bu forumdan hiç bir şeyin tavsiyesi alınmaz...

adamın cebinde parası yok,yırtık donla geziyor,hayatında ne volvoya binmiş,ne skodaya binmiş,bir iş tutmamış,gelmiş can sıkıntısından burada saçma saçma konuşuyor...

bazıları gerçekten objektiflikten uzak saçma bir kompleks-hırs karışımı birşeyle yazdıklarını düşünüyorum...

arkadaşım,120 bin tl üzeri bir parayı arabaya vereceksen,eğer o parayı kendin kazandıysan zaten belirli bir hayat tecrübesi ve zekaya ulaşmışsın demektir...

dolayısıyla buradaki birkaç çok bilmişin saçma-cahil düşünceleriyle hareket etmeyeceğini düşünüyorum...

ben senin yaşadığın düşünceleri her 6 ayda 1 senede bir yaşıyorum,çünkü araba değiştirmeyi seviyorum,

fakat gel görki 100-150 bin bandında sıfır araç alacaksan ve başka faktörlerde varsa ,istediklerin seni belli araçlara yönlendiriyor..

örneğin, ailen geniş,çocuğun var ,donanım seviyorsan,bagaj lazım,geniş iç mekan lazım ise senin ihtiyacını superb karşılar,

haa ben tek kişiyim,volvoyu seviyorum,donanım önemli değil diyorsan volvo al...

ayrıca s60 ın muadili superb değil octaviadır,oradada s60 bir tık öndedir..superbin muadili s80 dir orada da s80 bir tık öndedir,tabi aynı donanımlardayken!

yani gidip halojen farlı kumaş koltuklu bir araçla ,afs özellikli bixenonlu alacantra koltuklu bir araçla kıyaslamak doğru değil!

aslında şöyle diyeyimboyut,kullanışlılık,kalite hissiyatı olarak octavia<s60<superb<s80 gibi düşün

ama şunu unutma ne volvo bir premium marka,nede superb buradaki idiotların sandığı kadar dandik bir marka...

tekrar ediyorum,bu parayı kendin kazandıysan hayatta belirli bir noktaya gelmişsindir ve zaten hayatın boynca seçimler tercihler yapmışsındır,mutlaka daha önce çeşitli araçlara sahip olmuş deneyim kazanmışsındır...

en azından ne istediğini biliyorsundur diye düşünüyorum...

eğer havadan gelen paraysa canın ne çekiyorsa onu al güle güle bin...

ayrıca alt tarafı araba,baktın seni tatmin etmedi satar başka birşey alırsın...

şimdiden güle güle kullan..superble ilgili soracağın birşey olursa yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenxoca -- 19 Mart 2016; 9:05:02 >

• Z. Acar Z kullanıcısına yanıt
    Burada ihtiyaçlar önemli. Volvo çok iyi araç ama C sınıfından hallice bir iç hacmi ve bagajı var. Arkadaşım aldi, aracın içine girdim ve cidden çok dar geldi bana. Birde arabaya 4-5 kişi binip uzun mesafe yollar yapılacaksa s60 sizi boğar. Ayrıca kasası artık eskidi. Superb bu anlamda ihtiyaçları çok iyi karşılıyor. Ben 1.85 boyumla koltuğu kendime göre ayarlayıp arka koltuğa geçtiğimde ayak ayak üstüne atabildim Tek ve en önemli handikap Dsg Ek garanti yaptırın diyeceğim o da eninde sonunda bitecek ve uzun vadede bozulan kavrama size ek masraf açacak ki bozulma riski yüksek.

Peki ben olsam ne yapardım? Gider manuel superbi en dolu paketle alırdım ve uzun yıllar kafam rahat binerdim diye düşünüyorum. Ikinci el konusunda hem s60 hem de superb aynı seviyede zarar ettirecektir. Bu sinifta en az zararla satilacak araç Passat

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.