Şimdi Ara

Domain hosting işine girmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bilişim teknolojileri bölümünde okuyorum lise 3 e geçtim ve web tasarım bölümünü seçtin aklımda domain hostin işine girmek var reseller kiralamayı düşünüyorum ama bu işler hakkında pek fazla bilgim yok hosting işin için nekadar bütçe ayırmalıyım ne tür belgeler çıkarmalıyım bi yardımcı olursanız sevinirim bide lise3 de serverler hakkında sertifika alabilirmiyim? Şimdikten herkese teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: 25sago34

Merhaba arkadaşlar ben bilişim teknolojileri bölümünde okuyorum lise 3 e geçtim ve web tasarım bölümünü seçtin aklımda domain hostin işine girmek var reseller kiralamayı düşünüyorum ama bu işler hakkında pek fazla bilgim yok hosting işin için nekadar bütçe ayırmalıyım ne tür belgeler çıkarmalıyım bi yardımcı olursanız sevinirim bide lise3 de serverler hakkında sertifika alabilirmiyim? Şimdikten herkese teşekkürler

Merhaba;

Tarafınızın Reseller Hosting ve Alan Adı Bayiliği konusunda ihtiyaçlarınızı karşılayabiliriz. İlk olarak tarafınıza bazı bilgiler vermenin yerli olacağını söylemek istemekteyiz,

Ancak, yaşınızın 18'den küçük olabileceği göz önüne alınırsa sektöre adım atmanızı desteklememekteyiz. Yalnızca, sistemin çalışma stilini öğrenmek ve web sitesi kurma konusunda bilgi sahibi olmanız açısından tarafınıza hizmet vermeyi daha uygun bulmaktayız. Yine de tercih hakkı size aittir.

Almanız gereken belge eğer reseller hizmeti alırsanız bulunmamaktadır. Çünkü, yer sağlayıcı belgesi sunucunuzun olması halinde alınması gereken bir belgedir.

İstanbul ve Ankara'da sunucu ile alakalı ( Mysql Yönetimi, DNS Yönetimi, Apache gibi ) konularda kurs ve sertifika veren kuruluşlar olduğunu bilmekteyiz. Araştırma yapmanızı önermekteyiz,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• Öncelikli cevabınız için teşekkürler evet yaşım biraz küçük ama geleceğimi bilişim sektorü üzerine kurmayı düşünüyorum bu yüzden şimdiktem bu tür işlere giirişmek istiyorum ünivestiye kadar hosting işini geliştirmek ve kendi sunucularımı almak hedefim bu nedenle ufak çapta başlamak istiyorum bi sorum olacak her site için yeni bir domain mi alıyorum yoksa toptan 50 domain hakkı alıp dağıtabiliyormuyum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Sitesi Yaptırmak İstiyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.