Şimdi Ara

Dominos 30 dk aştı napam.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün 3 tane orta boy pizza sipariş verdim 40 dk geldi. Aslında sölücektim getiren abiye ama dedim boşver şimdi bi ton fırça yer belki işinden olur bende demedim bişi hem havada buz gibi Balıkesirin soğuğu Sivastan çok daha fazla hissedilir. Bugünde biri arada Balıkesir pizzacılar cemiyeti başkanıymış heralde mennun kaldınızmı dedi hizmetten bende gecikti pizzalar dedim oda kusura bakmayın orası uzaktı biraz dedi. İyi etmişmiyim siz olsanız odermiydiniz parasını.

• Soğuksa geri yollar sıcak getirtir para vermezdim.
  • Dün başıma geldi aldım valla parada vermedim 21 tl cebimde kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renkli Sohbet

Soğuksa geri yollar sıcak getirtir para vermezdim.

Hayır zaten sıcak geldi dumanlar çıkıyodu zaten getirirken özel yalıtımlı çantanın içinde geliyo pek soğumuyo.
  • uzakmış napsın adam ha 30 ha 40 gelmiş ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: raguerradelosmundos

Dün 3 tane orta boy pizza sipariş verdim 40 dk geldi. Aslında sölücektim getiren abiye ama dedim boşver şimdi bi ton fırça yer belki işinden olur bende demedim bişi hem havada buz gibi Balıkesirin soğuğu Sivastan çok daha fazla hissedilir. Bugünde biri arada Balıkesir pizzacılar cemiyeti başkanıymış heralde mennun kaldınızmı dedi hizmetten bende gecikti pizzalar dedim oda kusura bakmayın orası uzaktı biraz dedi. İyi etmişmiyim siz olsanız odermiydiniz parasını.

Helal Olsun Valla , Hala Böyle iyi Niyetli insanların Varoldugunu Görmek Benı Mutlu Etti.
  • yürüyerek 5 dakka süren dominos ile benim ev arasını 50 dakkada getiren pizzaya 3 defa para vermedim.Dominosdan arayip çirkefliğe yatan oranın müdürü abuk , subuk muhabbeti üzerine dominos'a şikayet maili atıp , hediye olarakda Büyük boy pizza vermişlerdi.Konumda vardi bununla ilgili hatta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende pizzapizzadan söyledim 5dakika geç geldi ama ödedim arkadaşın gibi düşündüm evinde colugu çocuğu ekmek bekliyor bunu yapmak bize yakışmaz 5-10dakikanın lafı olmaz bence hem yol ücreti almıyorlar 10dakika varsın geç olsun güç olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 42_JeoGenc_42 -- 3 Ocak 2011; 20:42:14 >
  • yok öle birşey para kesme azar filan arklar
  • para verme. eğer diretirlerse tüketici haklarına şikayet dilekçesi ver
  • ben haftada en az 3 kez sipariş veriorum ya dominos ya pizza pizza hep pizza pizza geç gelio geçen 15 dk da geldi şaşırdım. geçen işyerinde arkdaş dominostan pizza söledi 40 dkda geldi para vermiorum dedi adam afiyet olsun dedi gitti şaşırdım :D iki akşam önce pizza pizzadan sipariş verdim 45 dk da geldi para istiomusun dedim abi bizden kesiolar işten kızarlar gene verdim . ama bu akşamki kadar hiç kızmadım büyük boy pizza soğan halkası yani toplam 28tl lik sipariş verdim 21 34 te 22 30 oldu yok hala dedim bu sefer vermicem bilgi sayardanda açtım pizza pizzanın 30 dk garantisini eleman az önce geldi dedim 1 bucuk saat oldu ya geri götür yada para vermem abi bizden kesiolar tak dayadım pc yi gözüe kesinlikle elemandan kesilmez yazısını okutturdum .sonra geri götür istemiom dedi dur müdürü arayım dedi aradı buyrun bedava özür dileriz dedi gitti şimdi yiorum bedava ama bi isteksizlik var içimde kötü oldum laa harbi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: u9ur10

ben haftada en az 3 kez sipariş veriorum ya dominos ya pizza pizza hep pizza pizza geç gelio geçen 15 dk da geldi şaşırdım. geçen işyerinde arkdaş dominostan pizza söledi 40 dkda geldi para vermiorum dedi adam afiyet olsun dedi gitti şaşırdım :D iki akşam önce pizza pizzadan sipariş verdim 45 dk da geldi para istiomusun dedim abi bizden kesiolar işten kızarlar gene verdim . ama bu akşamki kadar hiç kızmadım büyük boy pizza soğan halkası yani toplam 28tl lik sipariş verdim 21 34 te 22 30 oldu yok hala dedim bu sefer vermicem bilgi sayardanda açtım pizza pizzanın 30 dk garantisini eleman az önce geldi dedim 1 bucuk saat oldu ya geri götür yada para vermem abi bizden kesiolar tak dayadım pc yi gözüe kesinlikle elemandan kesilmez yazısını okutturdum .sonra geri götür istemiom dedi dur müdürü arayım dedi aradı buyrun bedava özür dileriz dedi gitti şimdi yiorum bedava ama bi isteksizlik var içimde kötü oldum laa harbi :D

afiyetle ye
    sözleşme yapıyorsun 30 dakikada gelmezse bedava diye yiyorsun tamamen helal

• Şu elemanlardan kesiliyor işi ne kadar doğru?Bilgisi olan paylaşabilir mi acaba?
  • eğer getiren elemandan kesmiyorlarsa vermemek lazım zaten normaldede vermemek sonuçta adamın anlaşması o , ne malum elemanın parayı cebe atmadığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 17 Mayıs 2012; 23:46:14 >
  • kendileri kampanyada belirtiyor. geç gitmekten dolayı ücretsiz verilen pizzalardan elemanlarımız sorumlu tutulmaz diye. elemanlara bir şey olmuyor yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RC5807

Şu elemanlardan kesiliyor işi ne kadar doğru?Bilgisi olan paylaşabilir mi acaba?

Külliyen yalan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: u9ur10

ben haftada en az 3 kez sipariş veriorum ya dominos ya pizza pizza hep pizza pizza geç gelio geçen 15 dk da geldi şaşırdım. geçen işyerinde arkdaş dominostan pizza söledi 40 dkda geldi para vermiorum dedi adam afiyet olsun dedi gitti şaşırdım :D iki akşam önce pizza pizzadan sipariş verdim 45 dk da geldi para istiomusun dedim abi bizden kesiolar işten kızarlar gene verdim . ama bu akşamki kadar hiç kızmadım büyük boy pizza soğan halkası yani toplam 28tl lik sipariş verdim 21 34 te 22 30 oldu yok hala dedim bu sefer vermicem bilgi sayardanda açtım pizza pizzanın 30 dk garantisini eleman az önce geldi dedim 1 bucuk saat oldu ya geri götür yada para vermem abi bizden kesiolar tak dayadım pc yi gözüe kesinlikle elemandan kesilmez yazısını okutturdum .sonra geri götür istemiom dedi dur müdürü arayım dedi aradı buyrun bedava özür dileriz dedi gitti şimdi yiorum bedava ama bi isteksizlik var içimde kötü oldum laa harbi :D

Afiyet olsun hocam o kadar da[simage][/simage] pişkinlik fazla , tamam 35 dk nin lafı yapılmaz da 1 saat nedir buna da ses çıkarmasaydiniz asıl ayıp olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.