Ve Son Olarak Konu Başlıkları Vs. Falan Yapabilirsiniz.
+repini verdim hasköy kardeşim
Sagol Kardeşim
quote:
Orijinalden alıntı: hasköy
Sagol Kardeşim
Arkadaşlar aranızda geçmiş video ve yayınların hangi siteden izlenebilceğini bilen var mı ? tv arşivi dışında çünkü belirli bi süreden sonrakileri açmıyo bunun bi onarımı varmı bilgiye sahipseniz lütfen acil destek. yardımcı olanlara saygılar hürmetler
quote:
Orijinalden alıntı: ihs0
Arkadaşlar aranızda geçmiş video ve yayınların hangi siteden izlenebilceğini bilen var mı ? tv arşivi dışında çünkü belirli bi süreden sonrakileri açmıyo bunun bi onarımı varmı bilgiye sahipseniz lütfen acil destek. yardımcı olanlara saygılar hürmetler
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Evren7
Alıntıları Göster
emeğe saygı
Eyvallah kardeşim :D
quote:
Orijinalden alıntı: Mehmetsaka46
Eyvallah kardeşim :D
Sende olmasan
quote:
Orijinalden alıntı: xSwindLer
Sende olmasan
Alıntıları Göster
Donanım Haber'de konu hortlatmak hakkında da yazı bekliyoruz.
Tsklr
quote:
Orijinalden alıntı: yusuf491
Eyvallah kardeşim benim gibi yeniler içingereklidir
Selam arkadaşlar forumda bazı konulara mesaj atamıyorum mesaj atma yetkiniz bulunmuyor yazıyor ne yapman lazım
ixir44İ
kullanıcısına yanıt
Premium üyelik satın almanız lazım. Bizler aldık kullanıyoruz. Mesela ben 20 yıllık aldım. Daha uyguna geliyor.
Ben de konu nasıl açılır merak ediyorum. Yardımcı olabilecek biri var mı?
Arkadaşlar giriş yaptığım halde konu aç deyince buraya sadece giriş yapanlar yazabilir yazıyor ama sayfaya yönlendiriyor tekrar giriş yapınca başarılı şekilde giriş yaptınız yazıyor ama yine konu acamiyorum nasil duzeltebilirim
Roadstar RDP 4310 Nevigasyon cihazını formatladık bundan dolayı işletim sistemi silindi yedekleride yok ,sistem programlarını nereden ve nasıl temin ederiz Bilgisi olandan yardım bekleriz,
Arkadaşlar Trump ölecekmiş galiba bi bakın isterim