Bildirim
Donanım Haber Üyeleri Hatıra Ormanı - Bağış Gerçekleşti ! Sertifika Bekleniyor (79. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
8 Misafir - 8 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
hedefe 2290 TL kaldı 40-50 kişi 5 er tane fidan bağışlaşa çözeceğiz işi -
işte bize böyle bağışçılar lazım 100 tane yapıcam diyip 1 tane yapmayanlar değil -
-
Haydi destek arkadaşlar. -
Proje başladığında bir bağış yaptım ama bu ay bütçemde karadelik açıldı. Bir sonraki ay ancak tekrar bağış yaparım. -
eğer projenin tarihini ertelemezlerse 12 gün kaldı hocam -
umarım sizi gibi daha çok bağışçı görür konuyu hocam
2190 TL kaldı hedefe -
Hadi ya bakalım o zaman ne yapabiliyoruzquote:
Orijinalden alıntı: M4M00D
eğer projenin tarihini ertelemezlerse 12 gün kaldı hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Beleşte atarım sorun olmaz.quote:
Orijinalden alıntı: M4M00D
-
siz bağış atın yeterli hocam -
Haluk Levent ile Demet Akalın a, tiwitırdan bildirim göndersek , DH miz çöl olmasın,
tamam sustum , mizahi olarak dedimdi , -
ilgilenirler ise göndermek lazım hocam tabiki twitter kullanan arkadaşlar twitter üzerinde paylaşım yapsın diyoruz zaten ama pek yapan yok sanırım -
hedefe 2180 TL kaldı konu güncel -
5 tane bağış yapmıştım süre dolmasına yakın eksik tutar varsa hatırlatırsanız bir miktar daha bağış yapabilirim. Bu arada süre dolarsa ne oluyor? -
süre dolmak üzere aslında hocam 12 gün kaldı bende ikinci bağışı yapacağım ilk fırsatta. süre dolana kadar toplanacağını düşünüyorum. eğer toplanmazsa ya ek süre uygulanır ya toplanan miktar kadar bağış organizasyonu devam ettirilir ya da iade yapılır ancak ben ya ek süre yada toplanan miktar ile organizasyon a devam etme taraftarıyım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
orman yaptırıyoruz ayağına vergilerinden kesinti yaptıracaklar üyelerden topladıkları parayla. sonuçta bu site bir şirkettir ve vergi mükellefidir. kuruş para vermem. para verecek olan aynı parayla gitsin kendi fidan alıp ilk gördüğü toprağa diksin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalnız hocam olayı yanlış anlıyorsunuz ve çarptırıyorsunuz bu kampanyayı donanımhaber değil üyeler başlattı onu bir belirtelim. üyelerden toplanan para donanımhaberin hesabına yatmıyor yani. -
1 fidan da benden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X