Ben teşekkür ederim ,sağlıklı günler dilerim. |
Donanım Haber Üyelerine Özel Kasko Ve Trafik Poliçelerinde Fazladan %5 İndirim (127. sayfa)
-
-
Sayın @d4ng3r , @poseidon8888 ve @xweser hocalarımızın altıncı senelerinde de poliçeleri yenilenmiştir.
Sağlıklı ve güzel günler dilerim.
-
-
Aybars bey teşekkürler, çevremde herkese tavsiye ettiğim, sadece sigorta değil her konuda yardımcı olmaya özen gösteren bir arkadaş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: spacewolfMesaj yazdım teklif verirmisiniz. Tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayın @Hououin Kyouma , @ferdi_1903 ve @activex26 hocalarımızın yeni senelerinde de poliçeleri yapılmıştır.
Sağlıklı ve güzel günler dilerim
-
Sayın @muhacir , @kadir45700 , @romantik pepe ve @metin1234 hocalarımızın yeni senelerinde de poliçeleri yapılmıştır.
Sağlıklı ve güzel günler dilerim
-
sayın @ *bengü* hocamızın yeni poliçesi yapılmıştır.
-
Sayın @wendigo ve @alextaylor8622 hocalarımızın üçüncü senelerinde de poliçeleri yenilenmiştir.
Sağlıklı günler dilerim
-
banada az kaldı umarım zam gelmemiştir😅😅
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: spacewolfSayın @okitai , @-AhmtOzdmR- ve @KfY_ hocalarımızın dördüncü senelerinde de poliçeleri yenilenmiştir.
Sağlıklı günler dilerim
Teşekkürler hocam. Sigorta konusunda kafamız rahat :)
-
Güzel bir şekilde sigortalarda indirim , kötü bir şekilde kaskolarda araç bedellerine bağlı aşağı yukarı aynı fiyatlar var
-
Sayın @befo , @NEWY19 ve @oz.yesilyurt hocalarımızın 6. senelerinde de poliçeleri yenilenmiştir.
Sağlıklı günler dilerim :)
-
-
Mayıs başı ben de bir teklif alayım bu sene için -
Trafik sigortası teklifi almak istiyorum.
-
-
Sayın @adidegmez , @HeDeRoL ve @xTrforce hocalarımızın yeni poliçeleri yapılmıştır.
Sağlıklı ve güzel günler dilerim -
sayın @zaferd77 , @batkent , @efsane190789 ve @İglessias hocalarımızın dördüncü senelerinde de poliçeleri yapılmıştır.
-
benim sizde 5. yenileme olmuş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X